Jsem na dně

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
mala_rostanda
1.7.11 09:09

kacka. dekuji berusko :hug:

• Citovat
  • Upravit
482
1.7.11 09:55

Konévko, když tam dojíždíš ambulantně, tak na to nemocenská není… ale když tam jsi včetně ubytování, tak ano…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mala_rostanda
1.7.11 09:57

holky a jak se to zarizuje na tu ambulatni?? mam to do frantiskovek kousek ale nevim jak si to zaridit…

• Citovat
  • Upravit
482
1.7.11 10:01

Kači, já byla v Eurofertilu jenom na vstupním pohovoru… pak už ne… v čem Tě to zklamalo, jestli se můžu zeptat ?
Jinak s těmi hormony je to těžké… je to hrozné svinstvo, tak se tím nechceme cpát… ale zase na druhou stranu chceme udělat všechno… to je pak dilema :mrgreen:
Konévko, zkus jeden cyklus bez hormonů…stejně prý to působí i po vysazení a nebude Ti to snižovat tu sliznici…
Rošťando chápu… drž se !!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
1.7.11 10:03
mala_rostanda píše:
holky a jak se to zarizuje na tu ambulatni?? mam to do frantiskovek kousek ale nevim jak si to zaridit…

Já jsem jenom šla ke svému praktickému lékaři, on mi napsal doporučení… jako že mám po IVF, neplodnost atd. pak jsem to poslala na pojišťovnu a za týden to bylo schálené… to ambulantní schvalujou bez problémů, protože jsou tam o hoooooooodně nižší náklady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mala_rostanda
1.7.11 10:08

kasporka: diky

• Citovat
  • Upravit
2208
1.7.11 10:09
kasporka píše:
mala_rostanda píše:
Já jsem jenom šla ke svému praktickému lékaři, on mi napsal doporučení… jako že mám po IVF, neplodnost atd. pak jsem to poslala na pojišťovnu a za týden to bylo schálené… to ambulantní schvalujou bez problémů, protože jsou tam o hoooooooodně nižší náklady :mrgreen:

A v tom případě si na ty procedury budu muset brát dovolenou? Pracuji totiž od 9-17 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
1.7.11 10:12

Bez hormonů jsem byla v dubnu - měsíc před laparkou a stejně nic. Ani vlastně nevím, jak velký byl folikul, nebo sliznice, protože jsem na utz nebyla.
Já už ani nevím, co mám dělat. Když mám cyklus 31 dní, tak bych ovulku měla mít 14 dnů před začátkem MS tedy zhruba 16-17 DC. Taky jsem ji tak měla, ale nevím, jestli se mi to teď upravilo, nebo je doktorka netrpělivá, protože tento měsíc mi píchla Pregnyl 12 DC, folikul byl 18mm a sliznici mi ani neměřila, jen říkala, že se jí nelíbí :nevim:
Fakt tomu nerozumím - možná kdyby ještě 3 dny počkala, tak folík více vyroste a sliznice taky… Ach jo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.7.11 10:21

Kasporko,já tam podstoupila IVF ale až teď jsem se dozvěděla že před IVF je nutný HP,vyšetření štít.žlázy a imuno.Já nic z toho neměla dělané.A je tam toho trochu víc.A ty si proč absolvovala jen pohovor a víc nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
1.7.11 10:24
konévka píše:
kasporka píše:
mala_rostanda píše:
Já jsem jenom šla ke svému praktickému lékaři, on mi napsal doporučení… jako že mám po IVF, neplodnost atd. pak jsem to poslala na pojišťovnu a za týden to bylo schálené… to ambulantní schvalujou bez problémů, protože jsou tam o hoooooooodně nižší náklady :mrgreen:
A v tom případě si na ty procedury budu muset brát dovolenou? Pracuji totiž od 9-17 hod.

Konévko, jj, je potřeba dovča…v Tvém případě bych šla určitě do toho pobytu… hlavně si odpočineš víc…teda pokud by nebyl v práci problém mít měsíc nemocenské… já jsem si naštěstí práci mohla upravit… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
1.7.11 10:27
Katka1311 píše:
Kasporko,já tam podstoupila IVF ale až teď jsem se dozvěděla že před IVF je nutný HP,vyšetření štít.žlázy a imuno.Já nic z toho neměla dělané.A je tam toho trochu víc.A ty si proč absolvovala jen pohovor a víc nic?

Kači… jsem na tom stejně jako Ty… já toho mám sice za sebou dost…ale když hned někdo začne plánovat IVF, bez toho aniž by zkusil nějaká vyšetření, tak mi to přijde hlavně o penězích… a v době kdy jsem tam byla já, tak ani neměli smlouvy se všema pojišťovnama, takže to bylo taky složitější…dělali jenom nativy…je pravda, tak co čtu, jsou s nima většinou všichni spokojení… tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
1.7.11 10:31

Kasporko díky. Zatím to teda budu muset odložit. Teď jsem měla měsíc nemocenskou po laparce, tak je radši nebudu dráždit :mrgreen:
Holky,co budou testovat, tak držím pěsti! Zítra jedem na chatu až do středy, tak se moc těším, až zapnu počítač jak se vrátíme a přečtu si dobré zprávy :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
1.7.11 10:33

Já to mám stejně…dneska odjíždíme, vracíme se v pondělí… :mrgreen: ale že jsme si vybrali počasí na výlet, že ? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.7.11 11:56

Kasporko,to já byla na začátku taky ale když CAR je otevřen jen PO,stř.,pá a víkendy se taky nedělá tak mi to příjde dost málo.Já chtěla zavést embryjko po 72 hod ale to byla sobota a to se nedělá tak mi zavedli po 48 hod. a to chtěli ještě jako prodloužená kultivace na to se manžel ozval a bylo.Jsem objednaná na třeba na 8h a přijdu na řadu v 10h tak taky nic moc.A ještě než jsem se dozvěděla že jsem měla mít nějaká vyšetř.,a nejsou tak to už je moc. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
1.7.11 12:03
kasporka píše:
Já to mám stejně…dneska odjíždíme, vracíme se v pondělí… :mrgreen: ale že jsme si vybrali počasí na výlet, že ? :mrgreen: :mrgreen:

Jsem zvyklá :mrgreen: Loni jsme měli dovku první 2 týdny v červenci a jeli jsme do Tunisu. Když jsme tam byli, tak v Ově bylo 35 °C a jen jsme přijeli do Ovy a vystoupili, tak začalo pršet a pak už bylo za celé léto jen pár takových hezkých dnů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí