Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, když jsem to dneska dostala a po jídle zvracím(tale odedneska), tak jsem těhotná nebo ne? před cca 14 dny se muj pritel udelal, utrel do trenek, ja ho mela v pzsince, a pak mi to otrel nekolikrat o telo a pak jsem ho mela max 3 cm v sobe. Je moznost ze jsem tehotna?
Zkus těhotenský test. Podle mě ale nejsi. Taky mám občas menses, kdy mi navaluje a zvracím…
@lleennttiillkkaa píše:
Zkus těhotenský test. Podle mě ale nejsi. Taky mám občas menses, kdy mi navaluje a zvracím…
Může to zvracení být součástí MS?
Další tvoje diskuze, bez testu to nikdo nezjistí, jinak 14 dní od sexu fakt nebudeš mít příznaky
Nechceš už s tím trolenim přestat. Trenky a otřel atd atd a už se mi navaluje..
A máma s tátou na to říkají co? Zkus je poprosit, jestli by tě nevytáhli někam na výlet místo trollování na internetu… ![]()
Ježíš tak si udělej test ne? Mě je na zvracení z tebe.. Je nutno tolik info? ![]()
@Anonymka98777 vypni si Wifi/Data cokoliv a začni studovat jak používat mozek, mi je úplně špatně z tvého příspěvku.. hygiena nulová, chlap se raději utře do první hadry vedle sebe, fuj!
Tak hlavně že si ho předtím, než si ho měla v pusince neměla v prdelce.
@Anonymka98777 píše:
Může to zvracení být součástí MS?
Ano může. Však jsem ti psala už prve.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat před 3 dny jsem si udělala těhotensky test protože jsem měla 7 dní spoždění test mi vyšel s duchem. A dnes mi přišla menstruace na gyndu jsem objednaná až mi měsíčky odejdou. Chtěla bych se zeptat zda už některá měla s tím zkušenost? A zda vám pak doktor potvrdil že jste těhotná. Krásný den