Mohu být těhotná, nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
27.4.20 17:11

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, když se do mne dnes přítel omylem udělal, a já mám do tří dnů dostat menstruaci, mohla bych i tak otěhotnět? Děkuji za odpovědi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36001
27.4.20 17:24
@Zabka92 píše:
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, když se do mne dnes přítel omylem udělal, a já mám do tří dnů dostat menstruaci, mohla bych i tak otěhotnět? Děkuji za odpovědi. :)

Je to málo pravděpodobný, ale ne vyloučeny. Takže bych si šla pro postinor pokud by bylo těhotenství problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
1.5.20 09:49

@Anonymka98777
Ahoj holky, jdu si k vám pro radu. Ms mám cykly 28 dní, ovulku sledují podle oči testu. Tento měsíc jsem měla dostat ms 29.4.
Ale zatím nedorazila. 23.4 jsem 1 den krvacela a 2 dny spinila. 27 Jsem si dělala mamatest a krásné pozitivní. Druhý den také. Pak po 1 dní meskani jsem si dělala digitální a ten je negativní. Na krvi jsem byla 3 dny před termínem ms a paní v laborce mi rekla hodnutu 0. Tak jsem z toho blázen… snažíme se rok a půl, v únoru tohoto roku se to povedlo, ale v 5 tt odešlo.. zkuste poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27705
1.5.20 16:02

@Markeetinka udělej si test ted digitální mají menší citlivost, a jít do laboratoře před ms jsou vyhozený peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.20 19:57

Dobrý den mám taky dotaz s mám 3 dny zpoždění a kojim dělala jsem si test a podle mne je negativní :? Ale přítel tiká že tam něco vidí přejeme si ještě holčičku a nějak se nevede děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
10.6.20 18:43

Příznaky

Ahoj holky,
již se snažíme rok a půl o miminko. Poslední menstruace byla 21.5.-24.5. další mám za deset dnů. V minulém týdnu jsem měla skoro každý den pálení žáhy a velkou únavu. Poslední tři dny je mi ráno špatně, ale nezvracím a v břichu mi bublá, ale střevní potíže nemám. V noci se budím s kašlem a jsem spocená, ale ráno jsem zas v pořádku. Pleť se mi v posledních dnech zhoršila. Miluji kafe a poslední dva dny mi nechutná. Myslíte, že má smysl si dělat test? Normálně nemám takové dotazy, ale přála bych si miminko, ale nechci si dělat test a být zklamaná, že jsem naivní. Ovulační test si nedělám a neberu ani žádné podpůrné látky.

Děkuji za odpověd a přeji krásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
10.6.20 18:45

Těhotenský test si udělej až nedorazí menzes. Teď bych doporučila test na Covid19 ;)

• Citovat
  • Upravit
10.6.20 18:47
@Janli píše:
Těhotenský test si udělej až nedorazí menzes. Teď bych doporučila test na Covid19 ;)

Covid 19 :-D o tom nechci ani slyšet..všude je toho dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
10.6.20 19:00

@Viktorie55 tak v minulém týdnu to byli příznaky ovulace. Nic jiného. Teď žádné příznaky mít ještě opravdu nemůžeš. Tyto věci způsobuje hcg, které není ještě přítomno v krvi. Buď PMS nebo sugesce. Test zkus až v den vynechané ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.20 19:02
@Jessica4 píše:
@Viktorie55 tak v minulém týdnu to byli příznaky ovulace. Nic jiného. Teď žádné příznaky mít ještě opravdu nemůžeš. Tyto věci způsobuje hcg, které není ještě přítomno v krvi. Buď PMS nebo sugesce. Test zkus až v den vynechané ms.

Děkuji moc za radu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.20 21:10

Ahoj. Chci se zeptat myslite si ze kdyz jsem mela MS tak ze jeden den silnejsi spineni druhy den nic a treti den to co prvni. Boli me podbrisek, boli prsa mohu byt tehu ikdyz to doktorka nic nevi( byla bych 5tyden). Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
10.6.20 21:23
@Muminek2209 píše:
Ahoj. Chci se zeptat myslite si ze kdyz jsem mela MS tak ze jeden den silnejsi spineni druhy den nic a treti den to co prvni. Boli me podbrisek, boli prsa mohu byt tehu ikdyz to doktorka nic nevi( byla bych 5tyden). Diky

Jak doktorka nic neví? Co těhotenský test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.20 21:26

Myslela jsem ze tam nic nevidela. Test jsem si nedelala myslela jsem ze mi to potvrdi doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
10.6.20 21:29

@Muminek2209 a podle čeho usuzujes, že si v 5tt? To už by viděla aspoň gestační váček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.20 21:33
@EvieK píše:
@Muminek2209 a podle čeho usuzujes, že si v 5tt? To už by viděla aspoň gestační váček.

Tak to se da spocitat ne… Ale pokud by uz melo byt neco videt. Tak asi zase nic :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí