Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Muminek2209 píše:
Tak to se da spocitat ne… Ale pokud by uz melo byt neco videt. Tak asi zase nic![]()
Myslíš jako podle poslední MS? Třeba, že by se ti posunul cyklus tě nenapadlo? Místo vzdychání jak se nepovedlo, běž ráno pro test.
@EvieK píše:
Myslíš jako podle poslední MS? Třeba, že by se ti posunul cyklus tě nenapadlo? Místo vzdychání jak se nepovedlo, běž ráno pro test.
Posledni ms byla 28.5. ![]()
@Muminek2209 teď by mě fakt zajímalo, jak si přišla na 5tt když si měla Ms 28.5..
. To si ani těhotenský test dělat nemusíš..
@EvieK píše:
@Muminek2209 teď by mě fakt zajímalo, jak si přišla na 5tt když si měla Ms 28.5..![]()
![]()
. To si ani těhotenský test dělat nemusíš..
Jak jsem psala bylo to spise spineni normalni ms byla 7.5.
@Muminek2209 píše:
Posledni ms byla 28.5.
Tak nevím no, jednou píšeš tak po druhé tak. Udělej si test, dál už to řešit nebudu, protože je to zbytečné. Doktorka nic nevidí, takže v 5tt asi nejsi.
Dobrý den jsem tu nova a moc bych chtela poprosit o váš názor. Budu moc vděčná. Poslední menstrulace 15.9.2020. Mnely jsme nechraneny pohlavní styk. 28.9 a 4.9 ted jsem mnela dostat ms ale zatím nic boli mne podbrisek a na stranach střídavě. Ráno mi bylo nevolno ale nic hroznyho. Taky jsem mnela bílý husty. Vytok u delozniho cipku ale ted uz zadny. Dr mi dnes odebral hcg. Nemuzu se dockat vysledku. Proto pisi sem. Těhotensky test mam negativní. Myslite ze muzu byt tehotna. Děkuji vsem za názor
Ahoj…dělala jsem si dva obyčejné těhotenské testy par dni před očekávanou menstruací…na obouch se objevili jedna čárka silné růžová a druhá slabější…udělala jsem si teda ještě test Clear blue který mi vyšel pozitivní 1-2 týdny. Potom jsem to ale dostala..menstruace jako obvykle..včera mi skončila tak jsem si dnes udělala další obyčejný těhotensky test a ten byl negativní…co si o tom mám myslet? a měla bych raději navštívit svého gynekologa.???
@b1705 tehotna nejsi. Pro jistotu udelej jeste jeden test, abys byla v klidu. Kazdopadne tohle se stava, je to klasicke biochemicke tehotenstvi, kdy plod odchazi s MS. Proto se nedoporucuje testovat pred terminem MS.
@b1705 píše:
Ahoj…dělala jsem si dva obyčejné těhotenské testy par dni před očekávanou menstruací…na obouch se objevili jedna čárka silné růžová a druhá slabější…udělala jsem si teda ještě test Clear blue který mi vyšel pozitivní 1-2 týdny. Potom jsem to ale dostala..menstruace jako obvykle..včera mi skončila tak jsem si dnes udělala další obyčejný těhotensky test a ten byl negativní…co si o tom mám myslet? a měla bych raději navštívit svého gynekologa.???
Biochemicke těhotenství. Nic neobvyklého. Proto se nemá testovat před ![]()
Ahoj holky,
už jsem opravdu tak zoufalá, že napíši i sem.
Předem prosím nepište nic ve smyslu, že si mám dojít na gyndu a podobně, ano už jsem tak učinila a objednaná jsem na příští týden.
Tak k tématu, jsem tak strašně ve stresu a pod tlakem, že budu ráda za každé uklidnění a vlídné slovo.
Menstruační cyklus mám stále v 16 letech nepravidelný,
avšak poslední 3 menstruace přišly přesně jako hodinky.
Dnes mám 2. den opoždění, bez jakéhokoliv příznaku ms(většinou mívám)či těhotenství.
A co předcházelo mým obavám..
Mám to přesně napočítané a před 29 dny(během ms) jsme měli s přítelem, nazvala bych to přerušovaný styk, ale úplně to tak nebylo.
Možná právě proto, že jsem měla ms a byla jsem při chuti jsem přítelovi dovolila do mě párkrát vniknout bez ochrany,(antikoncepce mi bohužel nesedí, a proto spoléháme na kondomy)
Vyloženě jsme spolu nespali, když to hloupě řeknu.
Přítel se udělal až minimálně po 10-15 minutách, co ve mně naposledy byl a dodělávala jsem ho rukou a pusou.
Opakuji, že od toho uběhlo už téměř 30 dní.
Začala jsem také poslední týden aktivně cvičit, tak možná proto zpožděná ms? :/
Co myslíte, mohu být těhotná? ![]()
Jsem z toho opravdu hodně špatná, a ano čekám spoustu reakcí, že v 16 jsem děcko, když na to nejsem připravená, tak ať to nedělám, ať si přečtu jak se dělají děti a tak dále.. toho už jsem se bohužel naposlouchala..
Děkuji předem za vlídnost, rady a snad uklidnění. ![]()
Ahoj holky,
už jsem opravdu tak zoufalá, že napíši i sem.
Předem prosím nepište nic ve smyslu, že si mám dojít na gyndu a podobně, ano už jsem tak učinila a objednaná jsem na příští týden.
Tak k tématu, jsem tak strašně ve stresu a pod tlakem, že budu ráda za každé uklidnění a vlídné slovo.
Menstruační cyklus mám stále v 16 letech nepravidelný,
avšak poslední 3 menstruace přišly přesně jako hodinky.
Dnes mám 2. den opoždění, bez jakéhokoliv příznaku ms(většinou mívám)či těhotenství.
A co předcházelo mým obavám..
Mám to přesně napočítané a před 29 dny(během ms) jsme měli s přítelem, nazvala bych to přerušovaný styk, ale úplně to tak nebylo.
Možná právě proto, že jsem měla ms a byla jsem při chuti jsem přítelovi dovolila do mě párkrát vniknout bez ochrany,(antikoncepce mi bohužel nesedí, a proto spoléháme na kondomy)
Vyloženě jsme spolu nespali, když to hloupě řeknu.
Přítel se udělal až minimálně po 10-15 minutách, co ve mně naposledy byl a dodělávala jsem ho rukou a pusou.
Opakuji, že od toho uběhlo už téměř 30 dní.
Začala jsem také poslední týden aktivně cvičit, tak možná proto zpožděná ms? :/
Co myslíte, mohu být těhotná? ![]()
Jsem z toho opravdu hodně špatná, a ano čekám spoustu reakcí, že v 16 jsem děcko, když na to nejsem připravená, tak ať to nedělám, ať si přečtu jak se dělají děti a tak dále.. toho už jsem se bohužel naposlouchala..
Děkuji předem za vlídnost, rady a snad uklidnění. ![]()
Ahoj holky jsem dnes 37dc na stále nepřišla a dnes odpoledne dělaný test co myslíte?
můžu se radovat?