Jsem nešťastná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
357
23.9.14 18:09

Jako pilulky na co? A co partner? neodpověděla jsi mi na všechny otázky :( hlavně se nevrazdi, kazda situace se dá resit! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
23.9.14 18:09

Ahoj, neodsuzuji Tě, jsi nemocná, potřebuješ urychleně nějakou pomoc, obrať se na své nejbližší, v případě potřeby i nějaké léčení, pomůžeš nejen sobě. Udělej to ještě dnes, svěř se, že potřebuješ pomoc a to rychle. Jakmile se vyléčíš, budeš možná vidět všechno jinak, i když si to teď asi nemyslíš. Hodně sil, je to asi běh na dlouho trať, ale když vydržíš, budeš zase šťastná, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
23.9.14 18:12
@Naomina píše:
Ahoj, neodsuzuji Tě, jsi nemocná, potřebuješ urychleně nějakou pomoc, obrať se na své nejbližší, v případě potřeby i nějaké léčení, pomůžeš nejen sobě. Udělej to ještě dnes, svěř se, že potřebuješ pomoc a to rychle. Jakmile se vyléčíš, budeš možná vidět všechno jinak, i když si to teď asi nemyslíš. Hodně sil, je to asi běh na dlouho trať, ale když vydržíš, budeš zase šťastná, uvidíš.

Krasne napsano, souhlasim! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
23.9.14 18:23

Zakladatelko, to jsi pořád ty stejná, co už jsi tady psala asi 2 nebo 3 diskuze? Je mi moc líto, že tě pořád trápí takové pocity. Kdybys chtěla, napiš do SZ a můžeme soukromě pokecat. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.14 18:24

Pritel by mi s nim moc nepomahal, pres tyden ani nebyva doma. Premylsim o tech pilulich nebo sebevrazde. Mam dojem, ze tohle je jedina nejmene bolestiva cesta. Jen nevim co by treba na ten potrat rekl gynekolog, kdyz vedle ze sme tehotna a prisle by na pilule.

• Citovat
  • Upravit
1097
23.9.14 18:24

Boze, kolik n asvete lidi, co by chteli dite a nemohou mit svoje!!!Asi mas neco s psychikou, jit pro pomoc za psychologem ci psychiatrem neni hanba, je to na miste, pomoc potrebujes a bude zas slunicko v srdci, ver!!!Je to tvoje dite, kousicek tvyho ja, miminko se na tebe urcite tesi, a ty…prijde to, verim, jen mas nejaky mracek pred sebou. Sebevrazda to nemysis vazne, proc, ty mlada, zdrava maminecka a budes delat tohle???Tyhle myslenky si mas hnat pryc a skoda, ze nemas kamaradku…Dost casto staci, ze problemy proventylujes s kamoskou a je ti hned lip. Chces budu tvou kamoskou???Pis mi, rada si s tebou budu povidat a pak pomahat radama s miminkem :kytka: U kazdeho jsou chvile, ze se nedari, nic se nechce, nebavi, nechces byt na svete…Ver, ze ano.Ale po kazde bource vzdy prijde slunicko!!!A ty jedno slunicko uz mas v brisku!!!papa, :kytka: :kytka: :kytka: Ola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vartová
23.9.14 18:47
@Anonymní píše:
Pritel by mi s nim moc nepomahal, pres tyden ani nebyva doma. Premylsim o tech pilulich nebo sebevrazde. Mam dojem, ze tohle je jedina nejmene bolestiva cesta. Jen nevim co by treba na ten potrat rekl gynekolog, kdyz vedle ze sme tehotna a prisle by na pilule.

Kezbych bola tebou… mam za sebou 4 potraty, bábätko si strasne prajem a nie a nie ho donosiť. Daj radšej dite do babyboxu, ale nezabíjajte ho nejakým nelegálnymi pilulkami.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.14 18:51

@Vartová
a ja si zas preju byt tebou. Skoda ze si to nemuzeme vymenit. Tak kdyby byla moznost dat ho do babyboxu tak to jasne udelam ale teda nevim jak bych to vysvtelila rodine a priteli ze dite najendou zmizelo.

• Citovat
  • Upravit
Vartová
23.9.14 18:53
@Anonymní píše:

Taky vzdy nie som uplne stastna, mam toho nad hlavu, na starosť cele 2 domy, na obrovskom pozemku, manzelovi sa starám o úcty, pracovny schôdzky, varim denne 4-5 jedal. Starám sa o zvierata a pripadám si uz zasla… pritom je mi ani nie 20, vysoka, stihla blondynka, ale skolu hotovú nemam a bojim sa ze by som to nezvládla, uz. Bez manzela by som nemala nič. Nemam ani rodinu o ktorú by som sa mohla oprieť a aj keby sme sa s manželom rozvádzali nedostanem nič, pretoze si zaplatí tie nejlepsi právnikmi a takhle žijem uz 4 roky. Taky to zni super vid? A vzdy musim byt usmievavá, v nalada, učesané a namaľované. A vis čo? Nemam ani jednu kamaradku… Porovnaj si zivotne priority.

• Citovat
  • Upravit
65753
23.9.14 18:54

Ježiš…hned bych si ho vzala…
dojdi zítra ke svému dr. a řekni mu, jak se cítíš, jaké máš stavy a jak ti je
nasměruje tě k někomu, kdo ti pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
23.9.14 18:54

Svěřila ses se svými pocity psychiatrovi? promiň, ale to snad ani není možné, že tě ještě nehospitalizoval, zasloužíš si komplexní léčbu, zkus jej navštívit znovu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
23.9.14 18:59

Holky je to ta samá…dala jsem jí kontakt na primou adopci, kde by se jí ujali do porodu a pomohli vymyslet co dál…odmítla, mele si jen to že zabije dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
23.9.14 19:00

Nepomohl Ti psycholog, psychiatr, nepomohl Ti partner, rodina, opravdu očekáváš, že Ti pomohou uživatelky EM?

Zkus jiného psychiatra, musí Ti pomoci odborník, jsi nemocná, psaním do diskusí svoji situaci nevyřešíš. A svěř se rodině, jak vážná situace je, zřejmě to ještě nepochopili.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.14 19:06

@Malike
holkyy to je ta sama, hrrr nani. Je sice fajn ze si mi dala adresu na primou adopci. alw pokud pritel k tomu neda svoleni tak je ta tva adokce sice pekna ale k nicemu. Spis sem tu hledala nekoho s podobnymi zkusenostmi a jak ji vyresil

• Citovat
  • Upravit
65753
23.9.14 19:08

No určitě nespáchal sebevraždu :zed: kdyby jo, asi tady nesedí
vzpamatuj se…kdyby kolem tebe přítel skákal, dítě chceš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí