Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jako pilulky na co? A co partner? neodpověděla jsi mi na všechny otázky
hlavně se nevrazdi, kazda situace se dá resit! ![]()
Ahoj, neodsuzuji Tě, jsi nemocná, potřebuješ urychleně nějakou pomoc, obrať se na své nejbližší, v případě potřeby i nějaké léčení, pomůžeš nejen sobě. Udělej to ještě dnes, svěř se, že potřebuješ pomoc a to rychle. Jakmile se vyléčíš, budeš možná vidět všechno jinak, i když si to teď asi nemyslíš. Hodně sil, je to asi běh na dlouho trať, ale když vydržíš, budeš zase šťastná, uvidíš.
@Naomina píše:
Ahoj, neodsuzuji Tě, jsi nemocná, potřebuješ urychleně nějakou pomoc, obrať se na své nejbližší, v případě potřeby i nějaké léčení, pomůžeš nejen sobě. Udělej to ještě dnes, svěř se, že potřebuješ pomoc a to rychle. Jakmile se vyléčíš, budeš možná vidět všechno jinak, i když si to teď asi nemyslíš. Hodně sil, je to asi běh na dlouho trať, ale když vydržíš, budeš zase šťastná, uvidíš.
Krasne napsano, souhlasim! ![]()
Zakladatelko, to jsi pořád ty stejná, co už jsi tady psala asi 2 nebo 3 diskuze? Je mi moc líto, že tě pořád trápí takové pocity. Kdybys chtěla, napiš do SZ a můžeme soukromě pokecat. ![]()
Pritel by mi s nim moc nepomahal, pres tyden ani nebyva doma. Premylsim o tech pilulich nebo sebevrazde. Mam dojem, ze tohle je jedina nejmene bolestiva cesta. Jen nevim co by treba na ten potrat rekl gynekolog, kdyz vedle ze sme tehotna a prisle by na pilule.
Boze, kolik n asvete lidi, co by chteli dite a nemohou mit svoje!!!Asi mas neco s psychikou, jit pro pomoc za psychologem ci psychiatrem neni hanba, je to na miste, pomoc potrebujes a bude zas slunicko v srdci, ver!!!Je to tvoje dite, kousicek tvyho ja, miminko se na tebe urcite tesi, a ty…prijde to, verim, jen mas nejaky mracek pred sebou. Sebevrazda to nemysis vazne, proc, ty mlada, zdrava maminecka a budes delat tohle???Tyhle myslenky si mas hnat pryc a skoda, ze nemas kamaradku…Dost casto staci, ze problemy proventylujes s kamoskou a je ti hned lip. Chces budu tvou kamoskou???Pis mi, rada si s tebou budu povidat a pak pomahat radama s miminkem
U kazdeho jsou chvile, ze se nedari, nic se nechce, nebavi, nechces byt na svete…Ver, ze ano.Ale po kazde bource vzdy prijde slunicko!!!A ty jedno slunicko uz mas v brisku!!!papa,
Ola
@Anonymní píše:
Pritel by mi s nim moc nepomahal, pres tyden ani nebyva doma. Premylsim o tech pilulich nebo sebevrazde. Mam dojem, ze tohle je jedina nejmene bolestiva cesta. Jen nevim co by treba na ten potrat rekl gynekolog, kdyz vedle ze sme tehotna a prisle by na pilule.
Kezbych bola tebou… mam za sebou 4 potraty, bábätko si strasne prajem a nie a nie ho donosiť. Daj radšej dite do babyboxu, ale nezabíjajte ho nejakým nelegálnymi pilulkami.
@Vartová
a ja si zas preju byt tebou. Skoda ze si to nemuzeme vymenit. Tak kdyby byla moznost dat ho do babyboxu tak to jasne udelam ale teda nevim jak bych to vysvtelila rodine a priteli ze dite najendou zmizelo.
@Anonymní píše:
Taky vzdy nie som uplne stastna, mam toho nad hlavu, na starosť cele 2 domy, na obrovskom pozemku, manzelovi sa starám o úcty, pracovny schôdzky, varim denne 4-5 jedal. Starám sa o zvierata a pripadám si uz zasla… pritom je mi ani nie 20, vysoka, stihla blondynka, ale skolu hotovú nemam a bojim sa ze by som to nezvládla, uz. Bez manzela by som nemala nič. Nemam ani rodinu o ktorú by som sa mohla oprieť a aj keby sme sa s manželom rozvádzali nedostanem nič, pretoze si zaplatí tie nejlepsi právnikmi a takhle žijem uz 4 roky. Taky to zni super vid? A vzdy musim byt usmievavá, v nalada, učesané a namaľované. A vis čo? Nemam ani jednu kamaradku… Porovnaj si zivotne priority.
Ježiš…hned bych si ho vzala…
dojdi zítra ke svému dr. a řekni mu, jak se cítíš, jaké máš stavy a jak ti je
nasměruje tě k někomu, kdo ti pomůže
Svěřila ses se svými pocity psychiatrovi? promiň, ale to snad ani není možné, že tě ještě nehospitalizoval, zasloužíš si komplexní léčbu, zkus jej navštívit znovu ![]()
Holky je to ta samá…dala jsem jí kontakt na primou adopci, kde by se jí ujali do porodu a pomohli vymyslet co dál…odmítla, mele si jen to že zabije dítě.
Nepomohl Ti psycholog, psychiatr, nepomohl Ti partner, rodina, opravdu očekáváš, že Ti pomohou uživatelky EM?
Zkus jiného psychiatra, musí Ti pomoci odborník, jsi nemocná, psaním do diskusí svoji situaci nevyřešíš. A svěř se rodině, jak vážná situace je, zřejmě to ještě nepochopili.
@Malike
holkyy to je ta sama, hrrr nani. Je sice fajn ze si mi dala adresu na primou adopci. alw pokud pritel k tomu neda svoleni tak je ta tva adokce sice pekna ale k nicemu. Spis sem tu hledala nekoho s podobnymi zkusenostmi a jak ji vyresil
No určitě nespáchal sebevraždu
kdyby jo, asi tady nesedí
vzpamatuj se…kdyby kolem tebe přítel skákal, dítě chceš???