Jsem posedlá šetřením a uklízením
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Je to nemoc. Ja teda co máme mimco omezila úklid a spis si hraju s malou. A večer prdelim u počítače
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ademe Neboj,až začne miminko lézt, nebude to nemoc, ale povinnost, pokud ti upatlané zrcadlo bude vadit.To se vyřádíš
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ademe no jako úplně normální mi to nepřijde, ale kdybys chtěla v úklidu pokračovat, já tu mám bordel jak v tanku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zelenaprisera píše:
Je to nemoc. Ja teda co máme mimco omezila úklid a spis si hraju s malou. A večer prdelim u počítače
Taky, spíš jsem se přistihla že vysávám jen jednou týdně, ale u nás se binec moc neudělá..navíc když syn usne, jdu si raději lehnout taky, než abych gruntovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je, tomu už se ani nedá říkat nemoc. Manžela taky. lestis??? Co si radsi sednout s mužem a udelat si hezky večer? Nebo se věnovat dítěti? Určitě to oceni víc než 2× denně vylestene zrcadlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám 6měsíčního prcka a už se plazí všude matlá to mi nevadí nechám ho
ale v tu chvilku když spinká beru hadr a jedu jak motorová myš
možná je to tím, že jsme před narozením syna zařizovali komplet nový byt tak to tu chci mít prostě hezké, vážně nevím
no koukám, že jsem v tom asi vážně sama ![]()
- Citovat
- Upravit
@Ademe
neviem či ťa poteším nechcem ťa uraziť, ale normálne to nie je. Chcelo by to pridať si nejaké iné aktivity do života. ísť niekam von, niečomu sa venovať, no proste bude to znieť možno jednoducho, ale nudíš sa tak prelešťuješ, urovnávaš a zasa dookola. Pokús si piniesť do života nejaké tie zmeny, aby ti deň neprišiel tak dlhý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Granda tak muže ani dítě rozhodně nezanedbávám
jen když mám volnou chvilku nejdu si lehnout, nejsem unavená prostě to věnuji tomu úklidu ![]()
- Citovat
- Upravit
@luthy ještě tedy dodám, že chodím 3× týdně do ladies fitka ale to vždy až večer když už mám uspané mimi a právě vygruntováno ![]()
- Citovat
- Upravit