Jsem posedlá šetřením a uklízením

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8780
11.12.13 21:21

Ty jo, takovou nemoc bych taky potřebovala :think: Kde se dá chytit? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
11.12.13 21:24

Tak vy to doma musite mit naklizene jak v palaci :mrgreen: :mrgreen: to uz je fakt nemoc. Najdi si naky konicek nejlepe behani at si vycistís hlavu, zaroven nic neutratis a nemyslis na uklizení :mrgreen: sorry.Taky miluju uklizeny barak, taky setrim(ale to proto ze musim),ale na tebe nemam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
11.12.13 21:28

Určitě je, mám to taky, neustále držím v ruce okenu a leštím konferenční stolek, který mi za 5 minut 3leťák totálně zasviní. vysávám 2× denně a sbírám drobky a hážu do koše. U manžela, když se krmí ve stoje, stojím a čekám co mu upadne na zem, abych mu mohla vyhubovat :lol:. Ale už se to lepší, někdy se přistihnu, že luxovat se mi zrovna nechce a že ten stolek to do rána vydrží, u mě je to velký posun :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
11.12.13 21:33
@1024 píše: … U manžela, když se krmí ve stoje, stojím a čekám co mu upadne na zem, abych mu mohla vyhubovat…
:lol: Tak ty si drsná :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
11.12.13 21:41
@1024 píše:
Určitě je, mám to taky, neustále držím v ruce okenu a leštím konferenční stolek, který mi za 5 minut 3leťák totálně zasviní. vysávám 2× denně a sbírám drobky a hážu do koše. U manžela, když se krmí ve stoje, stojím a čekám co mu upadne na zem, abych mu mohla vyhubovat :lol:. Ale už se to lepší, někdy se přistihnu, že luxovat se mi zrovna nechce a že ten stolek to do rána vydrží, u mě je to velký posun :pankac:

Hustě :-D
Myslím, že máš velkou šanci, že to spraví úplně :mrgreen: Vždycky jsem měla ráda doma pořádek, ale když jsem si všimla, že nejoblíbenější hra syna je na uklízení (v ruce pořád smetáček nebo dětský vysavač), tak mi došlo, že to asi není úpně OK. Tak jsem se postupně vyléčila a taky žijeme :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
11.12.13 21:41
@Dabera píše: :lol: Tak ty si drsná :mrgreen:

Jako, ne že bych u něj stála jak sup, ale když se bavíme, vidím že on zrovna něco uždibuje, resp. krade mi např. na vánoce cukroví a padá mu to od hu..pusy, tak prostě schytá držkovou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
11.12.13 21:45

@Denčii Mladej taky rád luxuje, neb je čunče po tatínkovi, tak dostane lux a vysaje si např. burizonky, co si vysypal, má to jako zábavu.
Myslím, že si manžel si zvykl, vždycky mi za to nadával, ale první co udělám když vstanu je, že odlepím oči a vysaju :lol:
Jinak máma si myslím, že až budu zase chodit do práce, tak mě to přejde, no nevím, zda uplně, ale když nestíhám a je tu binec, tak jsem nervozní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
11.12.13 21:51

Nechceš přijít uklidit i nam :D???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
11.12.13 21:55
No jen aby :mrgreen: ;)
@1024 píše:
Jako, ne že bych u něj stála jak sup, ale když se bavíme, vidím že on zrovna něco uždibuje, resp. krade mi např. na vánoce cukroví a padá mu to od hu..pusy, tak prostě schytá držkovou :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3617
11.12.13 22:04

Od té doby co bydlíme v 7+2, s jedním psem, ročním dítětem a jsem těhotná je pro mě představa takhle intenzivního úklidu srovnatelná s luxováním v poušti :mrgreen: ale musí to být paráda mít takhle uklizeno :potlesk: jednou bych si to přála zažít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
11.12.13 22:12
@Nika91 píše:
Od té doby co bydlíme v 7+2, s jedním psem, ročním dítětem a jsem těhotná je pro mě představa takhle intenzivního úklidu srovnatelná s luxováním v poušti :mrgreen: ale musí to být paráda mít takhle uklizeno :potlesk: jednou bych si to přála zažít :mrgreen:

Bohužel to moc dlouho nevydrží, tedy aspoň u nás ne. Navíc manžel je zvyklý i po 13 letech vztahu házet své oděvy všude :cert:
Já to dovedla do takové dokonalosti, že jdu pokoj po pokoji, každou věc obrátím v ruce a jak nebyla potřeba min. 5 let, letí do koše. Jediné čemu se vyhýbám ej rybářské náčiní, tam bych to pak nemusela rozdýchat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
11.12.13 22:14

Ahoj, já jsem to dělala taky…ale spíš pro to, že jsem se doma nudila..musela jsem pořád něco dělat a jelikož malej pořád spinkal nic jinýho než uklízet mě nenapadlo..teď to nedělám navíc jsem zjistila, že pořádek stejně s ročním mít nikdy nebudu :pankac: jediný co mi zůstalo je, že pořád něco přemisťuju třebA z poličky na poličku abych neměla pocit, že je to doma pořád stejné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
12.12.13 07:54

@Ademe :mrgreen: Mám opačný problém, moc utrácím a nebaví mi uklízet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katerina38
13.12.13 13:59

@mahdalka ta obrazovka mně taky přivádí k šílenství :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9128
13.12.13 20:59
@wladka73 píše:
@Ademe :mrgreen: Mám opačný problém, moc utrácím a nebaví mi uklízet.

Takže jsi na tom vlastně o dost hůř, než ty frenetické uklízečky.
Máš bordel a málo peněz :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat