Porod - jsem poseroutka :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38135
13.5.13 14:38

@iriass hlavni je, ze jste to zvladli a jste oba zdravi, blahopreju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.13 16:43

@iriass Také gratuluji:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.13 16:44

Tak dneska pěkně 41tt + jedna…už nedoufám, že to bude brzy, ale modlím se aby to přišlo, co hodinu:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
13.5.13 17:08

@Lucik pucik držím palce, ať to konečně přijde, udělejte si doma pěknou chvilku, třeba to pomůže ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.13 17:17

@Verca1989 Už jsme zkoušeli všechno možné i nemožné…:D Na to jak jsem vesměs nic nesměla..tak si to teď o to víc vynahrazuji…:D všechny babské rady mám vyzkoušené:D Už i do kina na bubu film jsem zkusila jít-jestli třeba…no a nic:D Už mě nenapadá, co víc pro to udělat… :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
13.5.13 17:20

@Lucik pucik já den před porodem měla tolik energie, že jsem udělala týdenní nákup, uklidila jsem celej barák a ještě jsem stihla návštěvu u našich…a večer začal porod ale kdoví, jestli by to nepřišlo i tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.13 17:24

@Verca1989 Ale je pravda, že čím je to očekávání delší, tak se člověku obavy z porodu mění na neuvěřitelné těšení:D a furt si říkám už? už?? už??:D Jen abych jí neměla v bříšku až do puberty:D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
13.5.13 17:25

@Lucik pucik no já se těšila celé těhotenství, tak to jde trochu mimo mě :D a neboj, s aktovkou na zádech se určitě nenarodí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
13.5.13 17:28

@Lucik pucik Ahojky, vim, o cem pises a chapu te :hug: Hlavne zadny stres, protoze jestli nechas strach zvitezit, tak podle toho dopadne i porod. Jsem toho prikladem :mrgreen: Proto na tom makam uz ted a snad to tentokrat bude lepsi. Hlavu vzhuru, zvladlo to spoustu vetsich poseroutek, nez jsme my. Zvladnes to taky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.13 17:30

@Verca1989 :D:D aby jsme se nedivili:D:D každopádně děkuji za podporu…:)))) Doufám, že zítra napíšu že už jsme dvě a ne 2v1:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10075
13.5.13 17:42

@Lucik pucik myslím, že prožívaš to co ostatní ženský :pankac: porod určitě poznaš…mam 3 děti sice všecky vyvolane a u 3 jsem měla šílenej strach ze všeho a nakonec jsem porod malem nepoznala rodila jsem 1,5 hodiny a bylo vše super tak jako jindy :mrgreen: budeš to mit super a neboj se a 6 ti nedělí je super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
13.5.13 21:30

@Lucik pucik jsem nekde cetla, ze pomahaji drepy, tak jestli ses toho schopna, zkus :lol: a drzim pesti, at uz se princezna vyklube :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
14.5.13 15:16

Já jsem z porodu vůbec strach neměla a dokonce jsem se na něj těšila, protože jsem už přenášela a musím říct, že nic horšího jsem v životě nezažila a myslím, že ani nezažiju. Rodila jsem 22h se stahy po pěti minutách s šílenými křížovými bolestmi. Pak ke konci jsem už i brečela, jak už ty stahy byly tak silný a musela jsem sestře říct, ať mi píchne epidural, jinak bych se tam snad složila. A to jsem pořád odsuzovala nějaký epiduraly a nakonec jsem děkovala bohu, že něco takového existuje :mrgreen:. Porod jsem poznala podle pravidelných bolestí a stažení břicha a odchodem zátky. Všem vám závidím co jste měly rychlý porod. Co bych za to dala :). Přeju všem co to máte ještě před sebou, ať to máte rychlý a co nejmíň bolestivý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.13 14:11

Ahojky holky, tak aby jsme to těhotenství měli se vším všady a náhodou o něco nepřišli, tak máme zítra ráno nástup v porodnici na vyvolání. Tak jen doufám, že to půjde rychle a bez komplikací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
22.5.13 14:16

@Lucik pucik panejo, to tě nechali tak dlouho? Já myslela, že už to máš za sebou…tak moc držím palce, ať je to rychlovka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí