Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Verca1989 Děkuji…mám z toho trochu nahnáno, ale vidina, že bude malá konečně venku mě drží nad vodou:))) ![]()
@Lucik pucik no tak to mas se vsim vsudy, ale uz to budes mit brzy za sebou, moc drzim pesticky, at je porod rychly a zvladnete to bez problemu ![]()
Ahojky holky, tak se chlubím, jako každá pyšná maminka:))) 23.5. se nám ve 15:02 narodila Kristýnka. Porod byl krutý, ale kompletně celý trval asi hodinu a půl:) Což i doktorka a PA mi říkali, že jsem je prohnala, že takový fofr ještě nezažili:D
@Lucik pucik to je krásná beruška, moc gratuluju
Koukám, že Kristýnka se narodila skoro přesně 14 měsíců po té mojí slečně, ta je 23.3.2012 v 15:35 ![]()
@Lucik pucik Velka gratulace. Mala je moc hezka a roztomila
konecne to mas za sebou ![]()
@Lucik pucik píše:
Ahojky holky, tak se chlubím, jako každá pyšná maminka:))) 23.5. se nám ve 15:02 narodila Kristýnka. Porod byl krutý, ale kompletně celý trval asi hodinu a půl:) Což i doktorka a PA mi říkali, že jsem je prohnala, že takový fofr ještě nezažili:D
no tak Kristynka je naprosto nadherna!!! Moc moc gratuluju
![]()
vidis, ze jsi to zvladla a nakonec to bylo tak rychly! ![]()
@Lucik pucik hodinu a pul? uplne komplet porod za hodinu a pul? tak to jsi z nejstastnejsich zen na svete
moc blahopreju a Kristynka je nadherna ![]()
@jane-e No sama jsem se divila…v jednu jsem dostala pokoj a ve dvě se mi rozjeli kontrakce a začala jsem se otvírat. No a ve tři byla malá venku:D
Jinak moc děkuji za gratulace…:))) Na malou jsme moc pyšní:)))
![]()
@Lucik pucik a to ses tak bala, nakonec by ti vetsina mohla zavidet ![]()
a mate byt na co pysni ![]()
Ahoj holky tak už jsme doma z porodnice
Deniska se narodila 22.5. večer a má 3100g a 48 cm. Bohužel nás tam drželi do dneška kvůli žloutence ale hlavně že už jsme doma
@Veronikka blahopreji, taky to mate uspesne za sebou
a jak nste to zvladli? pak dej fotecku ![]()
Tak porod byl docela peklo, měla jsem komplikace ale člověk si říká že to ven musí a že to za chvíli skončí ![]()