Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
jaky je rozdil mezi prevoznici a milenkou?
Převoznice je regulérní vztah, který ale dotyčný/dotyčná nebere vážně, protože ho vnímá jen jako náplast na vztah, který skončil.
Milenka je vedlejší poměr k oficiálnímu vztahu.
Američani místo převoznice/převozník používají termín bad pancake, špatná palačinka, což vychází ze zkušenosti, že první palačinka je vždycky špatná. Což je ostatně pravda. teda u těch palačinek. ![]()
Příspěvek upraven 25.04.18 v 11:15
@Venetia píše:
jaky je rozdil mezi prevoznici a milenkou?
Prevoznice je ofiko partnerka. Rika se tak tem, ktere si chlap najde hned po ukonceni vztahu, pomuzou mu prekonat nejhorsi a pak je kopne do riti a najde si jinou. Takze ho prevoznice jen preveze z jednoho vztahu do druheho ![]()
@Bábrdl píše:
Převoznice je regulérní vztah, který ale dotyčný/dotyčná nebere vážně, protože ho vnímá jen jako náplast na vztah, který skončil.Milenka je vedlejší poměr k oficiálnímu vztahu.
Američani místo převoznice/převozník používají termín bad pancake, špatná palačinka, což vychází ze zkušenosti, že první palačinka je vždycky špatná. Což je ostatně pravda. teda u těch palačinek.
Tssss. Moje prvni palacinka je vzdycky dobra! I livanec.
@Pherenike
Bad pancake se mi tky líbí, dává smysl
My tomu zase vždycky říkali „odrazový můstek“…
@vertunka píše:
Tssss. Moje prvni palacinka je vzdycky dobra! I livanec.
Však výjimka potvrzuje pravidlo. ![]()
Záleží dost na tom, jak se k tobě chová a jaký máte vztah. Možná by bylo fajn to dopsat
…
@Emimin7 píše:
Podle toho, že má mrtvola na víčkách položené dvě mince pro převozníka. Pokud tam nejsou, tak se jim na to vykašli.
@Anonymní píše:Že jsi v kymácející se lodce a čekáš na Jiříka, který si jde pro tři zlaté vlasy děda vševěda.
Ahoj, jak poznám, že jsem převoznice?Děkuji
Chová se ke mně super, podnikáme výlety, chodíme se bavit, znám kamarády i rodiče, ale svěřil se kamarádce naší, že myslí na tu bývalou, nemůže jí dostat z hlavy, chybí mu, ale jestli by se vracel, to nevím
@Bábrdl píše:
Převoznice je regulérní vztah, který ale dotyčný/dotyčná nebere vážně, protože ho vnímá jen jako náplast na vztah, který skončil.Milenka je vedlejší poměr k oficiálnímu vztahu.
Američani místo převoznice/převozník používají termín bad pancake, špatná palačinka, což vychází ze zkušenosti, že první palačinka je vždycky špatná. Což je ostatně pravda. teda u těch palačinek.
S prvnim souhlas, ale milenka nemusi byt jen bokovka..oba muzou byt single, akorat nechteji vztah jen sex..to povazuju taky za vztah milenecky
@Pherenike píše:
Prevoznice je ofiko partnerka. Rika se tak tem, ktere si chlap najde hned po ukonceni vztahu, pomuzou mu prekonat nejhorsi a pak je kopne do riti a najde si jinou. Takze ho prevoznice jen preveze z jednoho vztahu do druheho
dekuji..prevoznictvi tedy chapu dobre…milenectvi je trochu slozitejsi
Převozník, jak to vnímám já, je člověk, se kterým protějšek naváže vztah nikoli ze zamilovanosti, ale aby otupil bolest z rozchodu a nebyl úplně sám. Převozník pak většinou také bývá, když už se protějšek vylíže z nejhoršího, opuštěn. Sama jsem taky kdysi měla převozníka po skončení manželství…
Tak nějak mám pocit, že zakladatelka je nechápající autorkou diskuse o pánovi, který neustále vypisuje bývalé…styl psaní a sloh tomu odpovídá…
S napětím očekávám