Jsem převoznice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
25.4.18 11:14
@Venetia píše:
jaky je rozdil mezi prevoznici a milenkou?

Převoznice je regulérní vztah, který ale dotyčný/dotyčná nebere vážně, protože ho vnímá jen jako náplast na vztah, který skončil.

Milenka je vedlejší poměr k oficiálnímu vztahu.

Američani místo převoznice/převozník používají termín bad pancake, špatná palačinka, což vychází ze zkušenosti, že první palačinka je vždycky špatná. Což je ostatně pravda. teda u těch palačinek. :mrgreen:

Příspěvek upraven 25.04.18 v 11:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
25.4.18 11:14
@Venetia píše:
jaky je rozdil mezi prevoznici a milenkou?

Prevoznice je ofiko partnerka. Rika se tak tem, ktere si chlap najde hned po ukonceni vztahu, pomuzou mu prekonat nejhorsi a pak je kopne do riti a najde si jinou. Takze ho prevoznice jen preveze z jednoho vztahu do druheho ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
25.4.18 11:15

@Bábrdl Bad pancake je super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
25.4.18 11:42
@Bábrdl píše:
Převoznice je regulérní vztah, který ale dotyčný/dotyčná nebere vážně, protože ho vnímá jen jako náplast na vztah, který skončil.

Američani místo převoznice/převozník používají termín bad pancake, špatná palačinka, což vychází ze zkušenosti, že první palačinka je vždycky špatná. Což je ostatně pravda. teda u těch palačinek. :mrgreen:

Tssss. Moje prvni palacinka je vzdycky dobra! I livanec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
25.4.18 11:44

@Pherenike
Bad pancake se mi tky líbí, dává smysl :-D My tomu zase vždycky říkali „odrazový můstek“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
25.4.18 11:51
@vertunka píše:
Tssss. Moje prvni palacinka je vzdycky dobra! I livanec.

Však výjimka potvrzuje pravidlo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
25.4.18 12:39

Záleží dost na tom, jak se k tobě chová a jaký máte vztah. Možná by bylo fajn to dopsat :) :mrgreen:…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22190
25.4.18 12:43
@Emimin7 píše:
Podle toho, že má mrtvola na víčkách položené dvě mince pro převozníka. Pokud tam nejsou, tak se jim na to vykašli.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12896
25.4.18 12:55
@Anonymní píše:
Ahoj, jak poznám, že jsem převoznice? :? Děkuji :kytka:
Že jsi v kymácející se lodce a čekáš na Jiříka, který si jde pro tři zlaté vlasy děda vševěda.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.18 13:23

Chová se ke mně super, podnikáme výlety, chodíme se bavit, znám kamarády i rodiče, ale svěřil se kamarádce naší, že myslí na tu bývalou, nemůže jí dostat z hlavy, chybí mu, ale jestli by se vracel, to nevím

• Citovat
  • Upravit
109852
25.4.18 13:31
@Bábrdl píše:

S prvnim souhlas, ale milenka nemusi byt jen bokovka..oba muzou byt single, akorat nechteji vztah jen sex..to povazuju taky za vztah milenecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109852
25.4.18 13:33
@Pherenike píše:
Prevoznice je ofiko partnerka. Rika se tak tem, ktere si chlap najde hned po ukonceni vztahu, pomuzou mu prekonat nejhorsi a pak je kopne do riti a najde si jinou. Takze ho prevoznice jen preveze z jednoho vztahu do druheho ;-)

dekuji..prevoznictvi tedy chapu dobre…milenectvi je trochu slozitejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
25.4.18 13:40

Převozník, jak to vnímám já, je člověk, se kterým protějšek naváže vztah nikoli ze zamilovanosti, ale aby otupil bolest z rozchodu a nebyl úplně sám. Převozník pak většinou také bývá, když už se protějšek vylíže z nejhoršího, opuštěn. Sama jsem taky kdysi měla převozníka po skončení manželství…

• Citovat
  • Upravit
káťa
25.4.18 13:42

Tak nějak mám pocit, že zakladatelka je nechápající autorkou diskuse o pánovi, který neustále vypisuje bývalé…styl psaní a sloh tomu odpovídá…

• Citovat
  • Upravit
4705
25.4.18 13:43

S napětím očekávám

• informaci, že Zakladatelce je 19 a má před maturitou
  • dotaz, co si myslíme, že si myslíjejí „přítel“ a proč si myslíme, že…no prostě další kolo :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí