Jsem převoznice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.7.25 18:14
@Luxusnixicht píše: Více

No právě, že vypadá, že je to to ONO. Já mám stejný názor a kdyby u nás nebyla nějaká rodinná situace, moje děti by ho taky ještě neviděly, zatím se s ním opravdu jen potkaly na chvilku. Jen prostě já s nima žiju a u svého tatínka jsou málo, takže ony o přítelovi vědí prakticky od začátku, po 5 měsících a něco se s ním na pár minut potkaly 2×.
Jeho děti jsou ve věku jak jsem psala 17 nejmladší a dvě starší už přes 20, ale prostě právě proto, že jsou velcí s nima je málo, tedy ne, že by jen neviděl, ale prostě jednoho jeden týden na chvilku, druhé v druhém týdnu na nějaké společné akci…atd atd. Má s nima dobrý vztah, děti ho mají rády, vždy se o ně staral…nebyl to ten táta, co jen přijde a zase odejde do práce…Je také dost šance, že po Praze (v MHD…) nás spolu některý z nich může potkat…Já se s nima nechci seznamovat, ani trávit čas (na to je za mě taky ještě spoustu času), jen prostě mi přijde zvláštní, že jim prostě neřekne, že někoho má. Přesto jak se chová zamilovaně, ne jen slovy, ale tím jak se chová…což je samozřejmě příjemné a krásné. Někdy mě napadne „proč“, jestli aby nevěděla bývalé, které by to asi děti řekly nebo jestli neví jak to vezmou nebo jestli to pro něj není tak vážné? Samozřejmě se někdy při nějaké příležitosti zeptám…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky