Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podle toho, že má mrtvola na víčkách položené dvě mince pro převozníka. Pokud tam nejsou, tak se jim na to vykašli.
@arinecka píše:
V jakém smyslu? Jako jestli jsi jen náhrada?
ano, přítel si mě našel hned po rozchodu
@Emimin7 píše:
Podle toho, že má mrtvola na víčkách položené dvě mince pro převozníka. Pokud tam nejsou, tak se jim na to vykašli.
ty a může to být vůbec ženská? cháron byl mrtvý takže nesmrtelný takže vlastně nahradit nepotřebuje ne?
@Emimin7 píše:
Řekla bych, že kdyz dotyčný s tebou neplánuje budoucnost, možná tě ani moc nepředstavuje okolí. Vztah se nikam neposunuje.
@Emimin7 píše:
Tak asi podle okolností, ne, jestli se s tebou v pohodě všude ukazuje, nemá problém tě vzít k rodičům, přátelům, je vám spolu dobře a čas od času mluvíte o společné budoucnosti…
@ka2ka píše:
ty a může to být vůbec ženská? cháron byl mrtvý takže nesmrtelný takže vlastně nahradit nepotřebuje ne?
V rámci emancipace se musí polovinu času střídat s ženou.
@Anonymní píše:
ano, přítel si mě našel hned po rozchodu
a co? to není podstatný
@Emimin7 píše:
V rámci emancipace se musí polovinu času střídat s ženou.
no tak to potom ano ![]()
@Helileli píše: Řekla bych, že kdyz dotyčný s tebou neplánuje budoucnost, možná tě ani moc nepředstavuje okolí. Vztah se nikam neposunuje.
jaky je rozdil mezi prevoznici a milenkou?
Já si chlapa našla taky prakticky hned po rozchodu
to nic neznamená.
Já byla převoznicí… Ale asi jsem ho tak pěkně povozila, že se nechává vozit už 15let
.
Ahoj, jak poznám, že jsem převoznice?
Děkuji