Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nam teda nezabralo nic, ani brani vitaminu, řadne vetraní, furt sme na hromadce, já doufám že jarem a sluničkem se to zlepší nebo už nevim, taky me nepřijde normálni že mame každy asi 3 tydny rýmu
@j.borufka píše:
Nam teda nezabralo nic, ani brani vitaminu, řadne vetraní, furt sme na hromadce, já doufám že jarem a sluničkem se to zlepší nebo už nevim, taky me nepřijde normálni že mame každy asi 3 tydny rýmu
Jsem na tom stejně. Vitaminy ani žádné přípravky na podporu imunity z lékárny mi nepomáhájí. Sem tam se to zastaví, když vypadnem z bytu, kde to pořád koluje např. na hory na lyže… to se mi zdá, jako kdyby konečně ty bacily doma za ten týden vykapaly. Když jsme doma, pořád si to dokolečka dokola předáváme… Teda až na starší dceru… ta nechytne nikdy nic… ![]()
Zkuste si koupit konvičku na výplach nosu- doporučili mi manželovi na alergologii a opravdu došlo ke znatelnému zlepšení. Není to ale otázka chvíle, zlepšilo se to po cca 6 měs.
Tak přes zimu nějaké céčko - tablety, nebo rakytníkový sirup + echinaceu na imunitu.
@smudlinky píše:
Zkuste si koupit konvičku na výplach nosu- doporučili mi manželovi na alergologii a opravdu došlo ke znatelnému zlepšení. Není to ale otázka chvíle, zlepšilo se to po cca 6 měs.
Já s ní teď začala. Vyplachuje chlap každý den?
A já chci ještě pořídit toto: http://www.energy.sk/…nu_x363x.asp , až se dostanu do města.
Ted už mam nakoupeny, jine vitaminy, i pro deti čekam jen na dobrani antibiotik, i ja už mam neco a snad jsou prazdniny, starší do školky nepujde, tak snad to už konečne bude lip nebo nevim, každy rok se lepí na každyho neco jineho, jeden rok sme nemocni, druhy možem byt fit. Detem už musim neco jednoducheho na užiti hlavne tomu menšímu, už nechce nic, ten vyplach nosu muže byt dobrý, ale decka by to asi nedaly, a navic ja už nechla v lekarne tolik penez že tolik snad nikdy ![]()
@Aries6 teď už ne, dřív vyplachoval každý den, poslední dobou vyplachuje cca 1× týdně a když cítí, že bude mít rýmu tak častěji
Holky já už si nevím moc rady, stále jsem nachlazená. Jen během ledna jsem třikrát měla rýmu… nevíte co s tím dělat?