Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Emmic píše:
Bohuzel pritel je pri ni
Tak to je snad úplně jedno, ty jsi máma, přítel ač otec ti do kojení taky nemá co mluvit… ![]()
@rozmary píše:
@Emmic Tak je to blb.
Je to fakt divný
Tohle říct moje tchýně mě, tak jí manžel vyprovodí…
@rozmary píše:
@K-Black Píše že nemá mlíko, nebo mi něco uniklo
Ano mleko nemam, jen mlezivo jak mi rekl i dr. presto se snazim a malou prikladam at se to rozbehne
Neřeš to - max. tchýni řekni, že ven půjdeš, jak uznáš za vhodné a kdyby ti do toho chtěl kecat manžel, tak mu řekni, že nejsi malé dítě a že ti nikdo nebude nic přikazovat.
@Emmic tak to sis vybrala bezva chlapa do budoucna, když poslouchá svou matku… mě do toho nesměla kecat ani máma. Moje dítě, moje věc. Ať se staví třeba na hlavu, ale kecat ti do toho nemá právo a přítel by měl stát na tvé straně.
@Emmic píše:
Tak se naucte cist, kojim ale musim prikrmovat
včera
Emmic
Povídálka
15 příspěvků
včera v 20:15
@Vendulka píše:
Já rodila v úterý v 23:31 a v sobotu jsme jeli domu. Záleží jak je na tom mimco a Ty. ![]()
Ja dobre, pekne se hojim..chodim vse v poho. malou kojim a nema problemtey radeji zatukat
ať čtu jak čtu, nikde nic o přikrmování nevidím
to vypadá že asi umím číst.
Ja mam taky s tchyni ted uz spatne vztahy…ale automaticke haneni vsech chyni m i prijde zcestne…treba ma jen takovou povahu…jestli je to tve prvni dite, tak to treba nemysli tak spatne a nechce tobe, ani diteti ublizit…taky bych ti jako tchyne neradila ted chodit ven…vsude je to samej bacil a prskajici dobytci, kteri si neumeji ani zakryt pusu…jsi kratce po porodu, takze ti plasej hormony..taky nam slo kojeni celkem blbe a kazdy se do toho montoval a pridelaval mi jeste vice starosti, ale nemysleli to zle…ja si kazdeho vyslechnu a kdyz radi dobre, tak jsem rada a hned nehanim, ze JAAAAA mam prece vlastni mozek..ano mam, ale nese*rala jsem salamounove tento…
..hodn se do klidu a uzivej si ditete i kdyby jsi mela davat UM…
@K-Black Aha,tak to jsem nečetla
Po týdnu už by to mlíko mít měla, to mi teda taky neštymuje.
@Emmic moje tchýně toho nakecala… pouštím to jedním uchem… a dělam si po svým. Tobě radím to samý ![]()
@Emmic tvoje tchýně je dáreček a tvůj přítel je blb, udělala bych si pořádek hned. Moje tchýně to taky zkoušela, ale můj muž i já stojíme při sobě a výchova a všechno ostatní co se týká NAŠEHO syna se týká JENOM nás dvou, NIKOHO jinýho
budeš muset stanovit mantinely oboum dvoum ![]()
@K-Black píše:
včeraEmmic
ať čtu jak čtu, nikde nic o přikrmování nevidím
Povídálka
15 příspěvků
včera v 20:15
@Vendulka píše:
Já rodila v úterý v 23:31 a v sobotu jsme jeli domu. Záleží jak je na tom mimco a Ty.
Ja dobre, pekne se hojim..chodim vse v poho. malou kojim a nema problemtey radeji zatukatto vypadá že asi umím číst.
Krásnej název diskuze - Tchyně zneklidněná, že nemám mléko ![]()
Jinak já měla mlíko asi po 5 dnech a bez příkrmů jsem začala kojit po víc jak týdnu. Poctivě jsem odsávala každý 3 hodiny i v noci, aby se to rozjelo.