Tchyně zneklidněná, že nemám mléko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
929
21.12.13 17:09

Nedocitam. Pred takovou carodejnici bych se zamkla. A zakazala bych si jakykoliv stres. Kojeni bud pujde nebo ne, ale rozhodne do toho nema co kecat naka baba co ma v prsou leda tak suseny mliko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
21.12.13 17:09

Tchyni bych poslala k sipku…prat si muze co chce, koza (pardon). Na mliko hodne pit (vodu), prolejvat se kvalitnim cajem na kojeni a predevsim klid. Mne se nechtelo mliko spustit z nervu, pac mi v porodce cpali, jak mam plochy bradavky. Blbost, parkrat pres kloboucek, klid, stale mimco prikladat a kojim plne uz 3 mesice.
Co se tyka vychazek, dala bych spis na vlastni rozum (ty prece vycitis nejlepe, co si muzes s malou dlvolit), pripadne na radu pediatra (stejne az prijdes domu, do 48 hodin ti malou prijde zkontrolovat a rekne ti co a jak). Rady tchyne, ktera nejlepe vi, jak to pred 30 lety chodilo bych odkyvala a pustila tady tam a tady ven (delam to stejne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
21.12.13 17:19
@K-Black píše:
včera

Emmic
Povídálka
15 příspěvků
včera v 20:15
@Vendulka píše:
Já rodila v úterý v 23:31 a v sobotu jsme jeli domu. Záleží jak je na tom mimco a Ty. :)
Ja dobre, pekne se hojim..chodim vse v poho. malou kojim a nema problemtey radeji zatukat

ať čtu jak čtu, nikde nic o přikrmování nevidím :nevim: to vypadá že asi umím číst.

Ty mas prehled o vsem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
21.12.13 17:21
@jakuve píše:
Ty mas prehled o vsem :lol:

já se dneska nudím víš, nic nedělám, mám doma nejhodnější dítě, ten zbytek je pryč, tak nemám do čeho ďoubnout :lol:

• Citovat
  • Upravit
14309
21.12.13 17:25
@K-Black píše:
já se dneska nudím víš, nic nedělám, mám doma nejhodnější dítě, ten zbytek je pryč, tak nemám do čeho ďoubnout :lol:

tym padom Ta pozyvam na navstevu..mam tu nejake zehlenicko.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
21.12.13 17:26
@medun píše:
Krásnej název diskuze - Tchyně zneklidněná, že nemám mléko :lol:
Jinak já měla mlíko asi po 5 dnech a bez příkrmů jsem začala kojit po víc jak týdnu. Poctivě jsem odsávala každý 3 hodiny i v noci, aby se to rozjelo.

No to jo, ale není celý asi :mrgreen:

Nudím se a tak jsem vymyslela téma: Tchýně zneklidněná, že nemám mléko :D :D :D že @K-Black

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
21.12.13 17:28
@Emmic píše:
Holky bud sem ja tak divna anebo ma tchyne.Dnes za mnou byla v porodnici a byla velmi zneklidnena tim ze nemam mleko a nekojim tak jak by bylo treba.Pry ona si preje at kojim, ona mi dovoli jiy s malou na chvilu ven ale az o 14dnech.tak nevim, je to me dite nebo jeji?

diskuzi jsem nečetla, reaguji na úvodní příspěvek a říkám 8o 8o 8o :roll: :roll: :roll: :zed: :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
21.12.13 17:29

@K-Black krásný podpis :palec: krásné Vánoce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
21.12.13 17:29

Já taky v porodce neměla mlíko, museli mi ho dokrmovat, rozkojila jsem se až doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
21.12.13 17:37

Ještě že už nekojim… 8o
A tchýně (nebo kdokoliv jiný) si k Tobě dovolí jen to, co ty dovolíš jí…jen proto, že je o cca 30 let starší než ty a vychovala minimálně jedno dítě, jí neopravňuje k takovému chování…
I když samozřejmě to mohla myslet jinak… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15404
21.12.13 17:38

Každopádně bys jí měla hned nastavit hranice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
21.12.13 17:38
@miisenka píše:
tym padom Ta pozyvam na navstevu..mam tu nejake zehlenicko.. 8o

děkuji jsi milá, ale to mám své ;) já nepíšu že nemám co dělat, já píšu že nic nedělám, to je rozdíl :lol:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
21.12.13 17:39
@pepřenka píše:
No to jo, ale není celý asi :mrgreen:Nudím se a tak jsem vymyslela téma: Tchýně zneklidněná, že nemám mléko :D :D :D že @K-Black

jo ho.no, by mě admin hned setřel :roll: já mám jiné problémy s mlékem :(

• Citovat
  • Upravit
K-Black
21.12.13 17:40
@dani24687 píše:
@K-Black krásný podpis :palec: krásné Vánoce :hug:

děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
21.12.13 17:41
@Jitka1976 píše:
Ještě že už nekojim… 8o
A tchýně (nebo kdokoliv jiný) si k Tobě dovolí jen to, co ty dovolíš jí…jen proto, že je o cca 30 let starší než ty a vychovala minimálně jedno dítě, jí neopravňuje k takovému chování…
I když samozřejmě to mohla myslet jinak… :nevim:

s tím moc nesouhlasím, myslím že snaše se musí nastavit hranice hned na začátku :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová