Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To mi připomíná mou tchýni, ta mi v porodnici prohmatávala i kozy. Nechtěla uvěřit, že mi nenastoupilo mlíko ![]()
@K-Black píše:
s tím moc nesouhlasím, myslím že snaše se musí nastavit hranice hned na začátku
já mám dceru…chápej… ![]()
kdybych měla syna…tak snacha musí šlapat jako hodinky…to je jasný… ![]()
@Renula píše:
To mi připomíná mou tchýni, ta mi v porodnici prohmatávala i kozy. Nechtěla uvěřit, že mi nenastoupilo mlíko
to neeee… ![]()
@Emmic píše:
Holky bud sem ja tak divna anebo ma tchyne.Dnes za mnou byla v porodnici a byla velmi zneklidnena tim ze nemam mleko a nekojim tak jak by bylo treba.Pry ona si preje at kojim, ona mi dovoli jiy s malou na chvilu ven ale az o 14dnech.tak nevim, je to me dite nebo jeji?
muze se zkusit rozkojit sama, at si pujci tu nemocnicni odsavacku ![]()
Čtu novou Maminku a je tam článek právě o zimních miminkách a píšou tam, že když se mimčo narodí v zimním období mělo by jít poprvé na vycházku až po dvou týdnech po příchodu z porodnice.. tak třeba to má z tama
vzdělaná tchýně ![]()
@lesniboruvka píše: Čtu novou Maminku a je tam článek právě o zimních miminkách a píšou tam, že když se mimčo narodí v zimním období mělo by jít poprvé na vycházku až po dvou týdnech po příchodu z porodnice.. tak třeba to má z tamavzdělaná tchýně
Ještě že takovéhle chytré časopisy nečtu. ![]()
Proč mám tuhle diskuzi v upozorněních 2×?? MÁTE TO TAKY TAK?
1. Jsem tak divná
a
2. Tchýně zneklidněná, že nemám mléko
![]()
@Emmic Zavčas se jí postav!!! Je to Tvoje miminko, ty si máma. Nevím proč bys měla chodit ven až po 14 dnech
A jestli kojíš nebo ne jí může být ukradený ![]()
Mě se taky tchýně „se. e“ do života
Vím co to je.
Příspěvek upraven 21.12.13 v 18:21
Já mám také zimní miminko a v porodce říkali, že týden být doma, pak postupně přivykt na zimní vzduch a nechat spát u okna a až pak teprve do kočárku ven, takže ono to na ty 2týdny klidně vychází ![]()
@Jitka1976 píše:
já mám dceru…chápej…
kdybych měla syna…tak snacha musí šlapat jako hodinky…to je jasný…
já taky, ale to je jiný, to si ošéfuju
u synů si snachu prostě vychovám sama podle svého, všechno ji naučím, beztak bude mít od své matky blbé návyky a móresy ![]()
@Emmic píše:
Ano mleko nemam, jen mlezivo jak mi rekl i dr. presto se snazim a malou prikladam at se to rozbehne
Já tedy budu rodit první miminko asi za 5 dní, ale vím od kamarádek že při rozbíhání kojení jim pomáhají homeopatika, já sem si je taky koupila a beru si je rovnou do porodnice, pro jistotu.
@Renula píše:
To mi připomíná mou tchýni, ta mi v porodnici prohmatávala i kozy. Nechtěla uvěřit, že mi nenastoupilo mlíko
jeste, ze ti nehmatala na madam, jestli synovi bude i nadale vyhovovat
![]()
@K-Black píše:
já taky, ale to je jiný, to si ošéfujuu synů si snachu prostě vychovám sama podle svého, všechno ji naučím, beztak bude mít od své matky blbé návyky a móresy
Okamžitě mi pošli v SZ jména a příjmení synů…zakládám tabulku nežádoucích ženichů pro svoji dceru… ![]()
@Jitka1976 píše:
Okamžitě mi pošli v SZ jména a příjmení synů…zakládám tabulku nežádoucích ženichů pro svoji dceru…
jeden je pro ni starej a pro druhýho je stará ona ![]()
@K-Black píše:
jeden je pro ni starej a pro druhýho je stará ona
Teď ano…za 20 let ne…znám chlapy…znám sebe…a dcera je po mě… ![]()