Tchyně zneklidněná, že nemám mléko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
227
21.12.13 17:41

To mi připomíná mou tchýni, ta mi v porodnici prohmatávala i kozy. Nechtěla uvěřit, že mi nenastoupilo mlíko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
21.12.13 17:51
@K-Black píše:
s tím moc nesouhlasím, myslím že snaše se musí nastavit hranice hned na začátku :think:

já mám dceru…chápej… :roll:
kdybych měla syna…tak snacha musí šlapat jako hodinky…to je jasný… :pankac:

• Citovat
  • Upravit
14309
21.12.13 18:00
@Renula píše:
To mi připomíná mou tchýni, ta mi v porodnici prohmatávala i kozy. Nechtěla uvěřit, že mi nenastoupilo mlíko :roll:

to neeee… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
21.12.13 18:02
@Emmic píše:
Holky bud sem ja tak divna anebo ma tchyne.Dnes za mnou byla v porodnici a byla velmi zneklidnena tim ze nemam mleko a nekojim tak jak by bylo treba.Pry ona si preje at kojim, ona mi dovoli jiy s malou na chvilu ven ale az o 14dnech.tak nevim, je to me dite nebo jeji?

muze se zkusit rozkojit sama, at si pujci tu nemocnicni odsavacku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
21.12.13 18:10

Čtu novou Maminku a je tam článek právě o zimních miminkách a píšou tam, že když se mimčo narodí v zimním období mělo by jít poprvé na vycházku až po dvou týdnech po příchodu z porodnice.. tak třeba to má z tama :D vzdělaná tchýně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
21.12.13 18:12
@lesniboruvka píše: Čtu novou Maminku a je tam článek právě o zimních miminkách a píšou tam, že když se mimčo narodí v zimním období mělo by jít poprvé na vycházku až po dvou týdnech po příchodu z porodnice.. tak třeba to má z tama :D vzdělaná tchýně ;)

Ještě že takovéhle chytré časopisy nečtu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
21.12.13 18:20

Proč mám tuhle diskuzi v upozorněních 2×?? MÁTE TO TAKY TAK?
1. Jsem tak divná
a
2. Tchýně zneklidněná, že nemám mléko
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
21.12.13 18:21

@Emmic Zavčas se jí postav!!! Je to Tvoje miminko, ty si máma. Nevím proč bys měla chodit ven až po 14 dnech 8o A jestli kojíš nebo ne jí může být ukradený :cert:

Mě se taky tchýně „se. e“ do života :cert: Vím co to je.

Příspěvek upraven 21.12.13 v 18:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
21.12.13 18:21

Já mám také zimní miminko a v porodce říkali, že týden být doma, pak postupně přivykt na zimní vzduch a nechat spát u okna a až pak teprve do kočárku ven, takže ono to na ty 2týdny klidně vychází :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
21.12.13 18:27
@Jitka1976 píše:
já mám dceru…chápej… :roll:
kdybych měla syna…tak snacha musí šlapat jako hodinky…to je jasný… :pankac:

já taky, ale to je jiný, to si ošéfuju ;) u synů si snachu prostě vychovám sama podle svého, všechno ji naučím, beztak bude mít od své matky blbé návyky a móresy :roll:

• Citovat
  • Upravit
59
21.12.13 18:27
@Emmic píše:
Ano mleko nemam, jen mlezivo jak mi rekl i dr. presto se snazim a malou prikladam at se to rozbehne

Já tedy budu rodit první miminko asi za 5 dní, ale vím od kamarádek že při rozbíhání kojení jim pomáhají homeopatika, já sem si je taky koupila a beru si je rovnou do porodnice, pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
21.12.13 18:29
@Renula píše:
To mi připomíná mou tchýni, ta mi v porodnici prohmatávala i kozy. Nechtěla uvěřit, že mi nenastoupilo mlíko :roll:

8o :roll: jeste, ze ti nehmatala na madam, jestli synovi bude i nadale vyhovovat 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
21.12.13 18:30
@K-Black píše:
já taky, ale to je jiný, to si ošéfuju ;) u synů si snachu prostě vychovám sama podle svého, všechno ji naučím, beztak bude mít od své matky blbé návyky a móresy :roll:

Okamžitě mi pošli v SZ jména a příjmení synů…zakládám tabulku nežádoucích ženichů pro svoji dceru… 8o

• Citovat
  • Upravit
K-Black
21.12.13 18:35
@Jitka1976 píše:
Okamžitě mi pošli v SZ jména a příjmení synů…zakládám tabulku nežádoucích ženichů pro svoji dceru… 8o

jeden je pro ni starej a pro druhýho je stará ona :lol:

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
21.12.13 18:38
@K-Black píše:
jeden je pro ni starej a pro druhýho je stará ona :lol:

Teď ano…za 20 let ne…znám chlapy…znám sebe…a dcera je po mě… :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...