Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky bud sem ja tak divna anebo ma tchyne.Dnes za mnou byla v porodnici a byla velmi zneklidnena tim ze nemam mleko a nekojim tak jak by bylo treba.Pry ona si preje at kojim, ona mi dovoli jiy s malou na chvilu ven ale az o 14dnech.tak nevim, je to me dite nebo jeji?
@slavuska1 píše:
Tys ena to, kdy půjdeš s malou ven, ptáš tchyně?![]()
![]()
![]()
No neptam, takto mi to dnes rekla…
Mléku dej čas, ono se začne tvořit, někdy to trvá déle…a tchýně si může říkat co chce, je to tvoje dítě, ty s ním dělej, co uznáš za vhodné. Přece se nebudeš ptát tchýně, jestli můžeš vzít svoje dítě ven???
@Emmic píše:
No neptam, takto mi to dnes rekla…
ať si říká co chce, dítě je tvoje, ne její. takový tchyně by zasloužily ![]()
Tak to je snad tvoje věc. Můžeš si jít ven klidně den po propuštění, a nemusíš to nikomu zdůvodňovat…Koneckonců ona se to dozvědět nemusí - pro klid.
@Emmic Cim driv ji „vysvetlis“,ze mama jsi ty a budes delat podle sveho, co si myslis, ze je pro malou nejlepsi, tim lip. Usetreis si tim spoustu nedorozumeni, snad to pochopi.
@Emmic Funguje to tak, podáš prst, ukousne ti celou ruku. Musíš si určit mantinely a určitě by ti do těchto věcí neměla kecat. Já bych teda ni nesnesla aby za mnou jela do porodnice.
@Emmic
Hele být tebou tak jí usměrním na začátku, nebo se ti bude pěkně plést do výchovy. Tohle je přece jenom tvoje věc. A s mlíčkem se nestresuj, určitě se časem laktace rozjede a když ne, UM je velice kvalitní. Užívej si první dny s prckem ![]()
@K-Black píše:
@Emmic no tak včera večer kojíš a dnes už ne, trošku divný no
Tak se naucte cist, kojim ale musim prikrmovat
@Melody 4 píše:
@Emmic![]()
![]()
![]()
Hele být tebou tak jí usměrním na začátku, nebo se ti bude pěkně plést do výchovy. Tohle je přece jenom tvoje věc. A s mlíčkem se nestresuj, určitě se časem laktace rozjede a když ne, UM je velice kvalitní. Užívej si první dny s prckem
Bohuzel pritel je pri ni
@K-Black píše:
@Emmic no tak včera večer kojíš a dnes už ne, trošku divný no
Jak to víš? Byla nějaká jiná diskuse? ![]()