Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak zakládam znovu diskuzní téma a opět o rodině. S mámou jeto už ok..pro ty co neví měla 2 dny dost uraženou náladu…
Ale spíš víc mě ted trápí muj 18 letej bratr..Poslední dobou začal dělat průsery..
lezl nám do peněženky, vypil mámě magistra a zapíral dokud jsem nato nepřišla..malému sežral výživu a opět to zapíral i když ležela u něj na stolku..
Jindy to moc neřeším i když mě to štve, ale včera to byl vrchol..Brácha nechtěl na praxi a jemu prd…tak šel v pondělí k doktorce a nechal si napsat na 3 dny neschopenku..v pondělí mi řekl že by rád za tou jeho, já že at si jede, ale at maže do práce..on že pujde, ale ráno musí do laborky odevzdat moc…ampulku neměl ale nic. v laborce měli od 6 ráno a máma ho vzbudila v pul at tam teda jde…on se na to vykašlal a spal..probudila jsem ho v 8 ráno a at maže,…tak odešel asi někam jinam, jen né k doktorce..pač tam znovu šel v jednu..podal nám vysvětlení že musel v jednu pro výsledky(první kec, naše laborka to zde neděla)a že má velké množství bílích krvinek
(asi mu nedošlo že v moči se hledaj kvinky blbě)no prostě se začal do toho zamotávat a když jsme mu argumentama ukázali že lže..tak se rozčílil, vzteky si zničil mobil a začal urážet(mámu ne, ta autoritu má, ale mě vždy)
No a ted to začalo, že prej už má práci(pul roku předem zabukovanou?) že i ví o bytě(to samé) pak chvilku koukal co mi nato a mi jojo klidně si pak jdi a no a přišel moment kdy řekl,,pokoušíme se s přítelkyní o miminko, no vlastně možná už je, vlastně je jisté že to je,,a já nevím co si mám o tom myslet..lže? nelže? jemu je 18 ale jí rozhodně ne..co si myslíte vy? vždy když je vytočenej tak nám chce ublížit(slovně)..jinak když má své klidné dny je fajn, nedávno mi volal že se rozchází..pak teda že se to vyřešilo a nikdy nepadla o dítěti ani zmínka..
Lže. ostatně jako se vším ostatním
jestli mi z kluka vyroste něco podobnýho, tak mě vomejou.
Mate doma dobry kvitko
Muze lhat, ale potom co si o nem napsala celkove, bych se ani nedivila kdyby ta jeho pritelkyne tehotna opravdu byla
Koukam, ze nezodpovedny je na to dost. Hlaska o planovanem miminku byl urco kec, ale o tehotenstvi samotnem to poznate az casem.
A brachu bych poradne profackovala, pripadne zacla vyhrozovat vypakovanim z bytu, kdyz se nezacne chovat jako dospely. 18 mu bylo, tak by se mohl o sebe zacit starat sam. Drzim palce at to dobre dopadne.
Doufejte že lže. Ovšem dnešní mladí (samozřejmě ne všichni) mají hrozně divný představy o životě. Jestli potkal stejně tupoučkou nanynku natřesenou na dítě jako můj nevlastní syn… pak se to klidně i může stát. ![]()
Jestli se k sexu staví stejně odpovědně, jako ke zbytku svého života, tak slečna klidně těhotná být může
Ale stejně tak to mohl říct, aby vás vytočil.
No jestli je opravdu nastávajícím otcem, tak doufám, že jeho budoucí tchán je energický muž a rákoskou ho každý den nažene do práce a vůbec dohlídne, aby jeho dcera měla řádného muže ![]()
Bohužel tohle bud má po otci, ten byl to samé..nebo ještě doufám že těžkou pubertou..ani já nebyla svatá ale život mě naučil respektu…tak doufám že ho to přejde…myslím si že lže..ale bohužel tohle je dost vážné..bohužel i kdyby to byla pravda..budem ho muset v tom nechat vykoupat..je dospělej a bude muset začít makat a neutrácet za blbosti…a kdyby to byla pravda, tak jenom chudák holka..pač největší zodpovědnost leží na ní. Snad je to lež…bože doufám. A jestli je, tak bude hodně vytrestanej tím že se bud tu holčinu bát knám přivest na víkend, aby jsme nezjistili pravdu či hůř aby ona nezjistila pravdu a nedala mu kopky.
Jinak bratr si našel holku z romské rodiny v pěstounské péči, předtím měl holku jejíž otec byl násilník a byla nesmírně chudá ale ona to tak chtěla…
a předtím holku mladounkou co měla sama dítě no…
Víš co ti poradím? vykašli se na bráchu i na mámu… resp. přestaň řešit jejich problémy, nevyřešíš to a budeš se trápit ty…Kdo nechce, nedá se neustále zachraňovat, podporovat… nehledě na to, že i kdyby jeho přítelkyně byla těhotná, tak ať si to chlapec vyřeší sám. Ty máš dítě, máš sama problémy, protože bydlíš u mámy, tak ho nech, ať si žije svůj život
@ynax jeto rodina a k rodině se u nás neotáčíme zády..jaký by svět byl kdybysme měli příbuzné jen na to dobré? že si svuj život bude muset řešit sám to ano, jak říkám nechali bysme ho v tom vykoupat, ale samozřejmě kdyby měl velké problémy tak pomocnou ruku mu dát musím..nehodlám kašlat ani na maminku a ani na bratra…sice jeto sedmilhář, neustále je protivnej ale rodina si má pomáhat. Ano žiju u mamky s dítětem, pač se mi nechce dávat z úspor vše do bydlení když nepracuji..nemužu mu život ovlivnovat, jen se ptám jestli si myslíte zda je těhotná nebo prostě ubližuje slovy…
Zakladatelko, jestli jsi to ty, co jsi tu už založila některá témata o zkažených Vánocích a uražené matce apod., tak se nedivím, že je vaše mamka tak na nervy. Mně by teda kleplo dozajista určitě dřív.
Jinak tvůj brácha je, jak to napsat, prostě lempl, lenoch a nezodpovědný, no co víc k tomu napsat. Asi jen jednou bych mu řekla co si o tom všem myslím a pak bych ho přestala řešit a šla mu z cesty a nejlépe si zařídila i vlastní bydlení.
@Malike píše: ........ jen se ptám jestli si myslíte zda je těhotná nebo prostě ubližuje slovy…
No a není to vlastně jedno? To ukáže čas a ty pak zjistíš co je brácha zač. Pomáhat si je hezké, ale mělo by to fungovat recipročně. Normální člověk se nechová tak jako tvůj bratr, tam žádnou velkou pomoc nevidím.
@Malike
Asi by ses mela starat vice spis o sebe nez o mamu a brachu.
A jen na okraj, v moci se bile krvinky hledaji, leukocyturie je napr u zanetu.
Jen se ptám jestli si myslíte zda je těhotná nebo prostě ubližuje slovy…
Tak jestli se ptas jenom takhle, tak ja si treba myslim, ze neni. A je to stejne docela jedno, co si myslime my ![]()
To je jak muj brácha. Vymyslel si že privedl kamarádku do jiného stavu aby mu taťka dal par tisíc na potrat a dluží snad vsem v rodině. Tak přeji pevne nervy a v nejhorším vyhodit z baráku. Však on na to přijde jak je život těžký
![]()