Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Malike Opravdu se už nedivím, že vaše maminka nemá na Vánoce náladu. A jestli je bratrova přítelkyně těhotná ukáže až čas. A stejně s tím nejspíš nic neuděláte.
@kathystar tak mamka už byla celkem v pohodě…no a po včerejšku..se jí nedivím taky.ted jsem to konzulovala s kamarádkou..studuje psychlogii a zná se s bráchou, říkala že je to jenom lež, obraná reakce na to že jemu bylo právěm křivděno a začal útočit. uvidíme…
Spíš bych řekla, že na normální holku nemá, resp. by ho rychle kopla někam. ![]()
@Vermion píše:
![]()
![]()
to si tedy zadělává na problémy…jestli přitahuje/nebo ho přitahují takovéhle extrémy…
@Malike Asi se shodneme, že brácha kecá. Já bych to teda tak nenechala a vypekla ho. Nespíš bych zavolala jejím pěstounům a sdělila jim radostnou novinu. ![]()
@Malike Můj bratr je něco podobného v bledě modrém. Sice tedy takhle okatě nelže, a le pro změnu už mu je 28.
Popravdě, nejepší je ho neřešit, nesnažit se zachraňovat, nevychovávat (z tvé strany, mamka by možná mohla mít v tomhle věku ještě nějaký vliv). I když je to rodina, nejsi zodpovědná za problémy ostatních dospělých lidí. A pokud s ním nebude soužití možné, tak ho vypakovat hned po škole, ať se o sebe stará sám. Žádný mamahotel, to ho práci ani zodpovědnosti nenaučí.
@Malike málo jste ho liskali, chová se jak fracek, co si myslí, že si může všechno dovolit a vy ho z toho vylížete. Nechte ho, aby ho život otrkal, v 18 už nic jiného ani nepomůže.
Vracím se znovu k diskuzi abych potvrdila že brtrova přítelkyně je opravdu těhotná a zakaždou cenu si to chtějí nechat, ale už se nehodlám nad ním nervovat..bohužel asi nejvíc to odnese máma a jeho dítě. Pochybuju že to vydrží…holka nedodělá školu a je to poloromka takže práci nedostane a on? asi zdrhne no. jednou.
@Malike píše:
Vracím se znovu k diskuzi abych potvrdila že brtrova přítelkyně je opravdu těhotná a zakaždou cenu si to chtějí nechat, ale už se nehodlám nad ním nervovat..bohužel asi nejvíc to odnese máma a jeho dítě. Pochybuju že to vydrží…holka nedodělá školu a je to poloromka takže práci nedostane a on? asi zdrhne no. jednou.
tak to teda budeš mít těžký, protože stejně se ti to všechno jednou sesype na hlavu
držím palce
@ka2ka sesypalo,..nakonec i vše ostatní co se ed děje a mám jen ztoho vysoký tlak..takže sem bráchovi řekla at mi o tom nemlví…já si chci žít vlastní život a řešit vlastní starosti a radosti.
@Malike píše:
@ka2ka sesypalo,..nakonec i vše ostatní co se ed děje a mám jen ztoho vysoký tlak..takže sem bráchovi řekla at mi o tom nemlví…já si chci žít vlastní život a řešit vlastní starosti a radosti.
dobrý rozhodnutí jen nevím jestli ti to rodina dovolí
@BellinkaX píše:
@Malike
Asi by ses mela starat vice spis o sebe nez o mamu a brachu.
A jen na okraj, v moci se bile krvinky hledaji, leukocyturie je napr u zanetu.
Přesně tak..asi bych pak bouchla jak papinák kdybych ho musela furt z něčeho vytahovat..
@Malike no tak vidis
proste at si sam zjisti, jaky je to zit uplne, sam varit atd.
jestli s vama nechce bydlet
ale snad to bude jenom tou pubertou
![]()
@theressapoch no to at mu vaří ta jeho nádhera, mamka mu dala najevo..chceš? starej se..jste na to dva..