Problémový bratr (18 let) se pokouší s přítelkyní o miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1349
18.12.13 11:54

@Malike Opravdu se už nedivím, že vaše maminka nemá na Vánoce náladu. A jestli je bratrova přítelkyně těhotná ukáže až čas. A stejně s tím nejspíš nic neuděláte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
18.12.13 12:12

@kathystar tak mamka už byla celkem v pohodě…no a po včerejšku..se jí nedivím taky.ted jsem to konzulovala s kamarádkou..studuje psychlogii a zná se s bráchou, říkala že je to jenom lež, obraná reakce na to že jemu bylo právěm křivděno a začal útočit. uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
18.12.13 12:15

@Malike Tak snad to bude dobré. Přeji klidné Vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
18.12.13 14:41

Spíš bych řekla, že na normální holku nemá, resp. by ho rychle kopla někam. ;)

@Vermion píše:
8o 8o 8o to si tedy zadělává na problémy…jestli přitahuje/nebo ho přitahují takovéhle extrémy…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
18.12.13 14:43

@Malike Asi se shodneme, že brácha kecá. Já bych to teda tak nenechala a vypekla ho. Nespíš bych zavolala jejím pěstounům a sdělila jim radostnou novinu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
18.12.13 14:50

@Malike Můj bratr je něco podobného v bledě modrém. Sice tedy takhle okatě nelže, a le pro změnu už mu je 28. ;) Popravdě, nejepší je ho neřešit, nesnažit se zachraňovat, nevychovávat (z tvé strany, mamka by možná mohla mít v tomhle věku ještě nějaký vliv). I když je to rodina, nejsi zodpovědná za problémy ostatních dospělých lidí. A pokud s ním nebude soužití možné, tak ho vypakovat hned po škole, ať se o sebe stará sám. Žádný mamahotel, to ho práci ani zodpovědnosti nenaučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
23.12.13 08:37

@Malike málo jste ho liskali, chová se jak fracek, co si myslí, že si může všechno dovolit a vy ho z toho vylížete. Nechte ho, aby ho život otrkal, v 18 už nic jiného ani nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
10.1.14 14:02

Vracím se znovu k diskuzi abych potvrdila že brtrova přítelkyně je opravdu těhotná a zakaždou cenu si to chtějí nechat, ale už se nehodlám nad ním nervovat..bohužel asi nejvíc to odnese máma a jeho dítě. Pochybuju že to vydrží…holka nedodělá školu a je to poloromka takže práci nedostane a on? asi zdrhne no. jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27660
10.1.14 14:05
@Malike píše:
Vracím se znovu k diskuzi abych potvrdila že brtrova přítelkyně je opravdu těhotná a zakaždou cenu si to chtějí nechat, ale už se nehodlám nad ním nervovat..bohužel asi nejvíc to odnese máma a jeho dítě. Pochybuju že to vydrží…holka nedodělá školu a je to poloromka takže práci nedostane a on? asi zdrhne no. jednou.

tak to teda budeš mít těžký, protože stejně se ti to všechno jednou sesype na hlavu :( držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
10.1.14 15:26

@ka2ka sesypalo,..nakonec i vše ostatní co se ed děje a mám jen ztoho vysoký tlak..takže sem bráchovi řekla at mi o tom nemlví…já si chci žít vlastní život a řešit vlastní starosti a radosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27660
10.1.14 18:10
@Malike píše:
@ka2ka sesypalo,..nakonec i vše ostatní co se ed děje a mám jen ztoho vysoký tlak..takže sem bráchovi řekla at mi o tom nemlví…já si chci žít vlastní život a řešit vlastní starosti a radosti.

dobrý rozhodnutí jen nevím jestli ti to rodina dovolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
10.1.14 18:24
@BellinkaX píše:
@Malike
Asi by ses mela starat vice spis o sebe nez o mamu a brachu.
A jen na okraj, v moci se bile krvinky hledaji, leukocyturie je napr u zanetu.
:palec: :palec:
Jinak bych ho moc neresila, je to je ho vec, jestli si posr zivot ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
10.1.14 19:26

Přesně tak..asi bych pak bouchla jak papinák kdybych ho musela furt z něčeho vytahovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
10.1.14 20:59

@Malike no tak vidis ;) proste at si sam zjisti, jaky je to zit uplne, sam varit atd. ;) jestli s vama nechce bydlet :D ale snad to bude jenom tou pubertou :think: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
10.1.14 23:28

@theressapoch no to at mu vaří ta jeho nádhera, mamka mu dala najevo..chceš? starej se..jste na to dva..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová