Problémový bratr (18 let) se pokouší s přítelkyní o miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13119
18.12.13 08:24

@Malike na jednu stranu máš pravdu… nemyslím, abys je odstřihla úplně, ale abys hodila nohy na stůl, udělala si čaj, hrála si s prckem a neřešila jejich problémy. Já to zažila - pořád jsem pomáhala a pomáhala - psychicky, finančně (utopila jsem v tom dost peněz), protože to bylo třeba a osoba se řítila do šíleného průseru… a víš co? Po několika letech se to obrátilo proti mě, já jsem ta nejhorší svině na světě, nic jsem neudělala dobrého, všechno byla jen moje taktika, jsem hajzl, co chce podrazit nohy dotyčnému… a bolí to o to víc, že to je blízká rodina. Proto ta moje rada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
18.12.13 08:24

@Colombina nevím doufám že prostě ho to jednou přejde..mlátí sním těžká puberta..ale je fakt že bohužel se povětšinou mile chová když něco chce..
Nerada bych aby se rodina rozpadla na základě toho, že brácha je nezodpovědnej vůl…(pardon) kolikrát jsem se snažila mu vysvětlit proč to dělá..
Nevím, ale nerada bych aby to dítě měl..moc by mě mrzelo že mám někde synovce a neteř a buhví co sním/sní je…holce poloromce co bydlí u pěstounů..
Ohledně dětí jsem dost háklivá..jeho lži neřeším, ale bohužel miminko??vždyt se neumí ani o sebe postarat..někdo by mi mohl vyčíst že ani já ne, ale platím řádně nájem a vše na dítě sama..něco jako spolubydlící dcera..jen mě to dost mrzí i když vím že stím nic nenadělám.
A i kdybych měla manžela a bydlela třeba přes půl republiky, tak mrzelo by mě to stejně, takže bydlení v tomhle ohledu nic neřeší..jenom je toho poslední dobou nějak moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
18.12.13 08:29

@ynax já tě chápu, já někdy bych rezignovala taky..když mi brácha nadává do sviní která v životě nic nedokázala, když říká že ani pořádné dobré jídlo neumím uvařit(je fakt že jsem na vaření antitalent) no a včera prskal a nadával dost..
mockrát si říkám že se na něj vybodnu, budu u sebe..přestanu konkrétně jeho řešit pač si to už nezaslouží..ale někdy když má svojí chvilku je i hrozně fajn, jen někdy..on s jeho ex pro mě přijeli do porodnice a vyzvedli nás s prckem..(rodila jsem dál) tohle pro nás udělal a tak si říkám vždyt nemuže být tak děsnej, ale povětšinou je fakt na palici..včera vyhodil i dárek pro mě co měl, jen aby mi ublížil(neublížil..nikdy mi nic nedal)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
18.12.13 08:31

Jako že jsem porodila daleko, to znělo dost blbě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
18.12.13 08:33

@Malike Já myslela, že v 18ti už by mělo být tak nějak po pubertě ;). Mně toto chování přijde už spíš jako životní postoj. Něco podobného bylo totiž u nás doma. Brácha podobný lempl, nicnedělač, lhář, apod. Moje máma mu pořád chtěla pomáhat a stejně to nikam nevedlo. Beztak byl na ní i za to hnusný. No je mu už přes 30, nemá stálou práci, pořád vymýšlí jak přijít k penězům a nenadřít se, rodinu nemá a kvůli mojí mamce doufám, že ani mít nebude. To pomyšlení na vnouče, které někde žije a stejně ho nemá kvůli neustáleným vztahům, by bylo pro ní hodně zraňující. Takže já se časem naučila ho neřešit, nechci nic vědět, mám svojí rodinu, stýkám se jen s mamkou, a je mi tak líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
18.12.13 08:33

@BellinkaX aha to jsem nevěděla, problém je že i kdyby o byla pravda, nemužem mu věřit..navíc tam toho nesedělo víc. jeho pediatr je i pediatr mého syna..pokusím se pozeptat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
18.12.13 08:43

@Colombina u kluků trvá dýl…on má dost pubertální nálady..v ní on rozhodně je..ale máteholky pravdu asi bych se zbláznila do budoucna, kdybych furt se měla o něj starat..já ho defakto vychovávala..měla jsem velkou zodpovědnost za něj, máma chodila do práca i na přesčas aby nás uživila..asi ta starost o něj zůstala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
18.12.13 09:30

Zakladatelko musím říct, že tvůj bratr je zralý na pár facek být tebou tak se s mámou dohodnu at normálně přispívá na bydlení, jídlo atd. Měl by se naučit odpovědnosti a to hodně rychle a myslím, že přítelkyně těhotná není jen vás zkusil citově vydírat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
18.12.13 09:34

Ahoj zakladatelko, mám dva bratry-momentálně 19 let a druhý 23 let. V pubertě se mlátili, až jsme měli strach, že se zabijí. Mamka z toho nemohla. Starší hulil trávu, pořád tupě zíral do stropu, mamku v amoku a záchvatu vzteku proklel a poslal někam. Mladší kradl doma(spíš drobné),chlastal, tahal se s divnýma lidma, lhal co řekl, utíkal z domu.Jsme dost slušná rodina, naši šíleli. Byl to děs. Měli divokou pubertu-toť moje vysvětlení za věci, co se s nimi děli dřív. Protože ten starší loni koupil domek, má několik let partnerku, má stálou, velmi dobrou práci. Maká na domě, k nám jezdí poměrně často, má rád moje děti, je skvělý brácha bez jediného problému. Mladší dodělal školu, teď pokračuje dál. Našel si fajn holku, co ho drží zkrátka. Věnuje se tančení a vede kroužek hip hopu. Mají spolu krásný byt. I přesto, že oba studují, tak vedou bar a dost slušně. Je hodný a super bráška. Moc spolu všichni tři držíme, máme se rádi, každý máme svoji domácnost a pomáháme si, když je třeba. Naši spokojení a vše zlé je zapomenuto:-)takže nevěš hlavu, třeba jak brácha pobere rozum, bude z něj fajn chlap. Neznám celé okolnosti, ale pokud je dobře vychovaný a nechytne se špatných lidí, bude určitě časem vše ok.Moc vám to přeju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
18.12.13 09:59

Holky, moc děkuji každé zvás za radu..taky si myslím že není..vždy má tendenci, když se cítí být zahnán do kouta ubližovat. Tak si myslím že se snažil nám ublížit aby jsme se cítili špatně mi…vezmu si vaší radu a bráchu ted řešit nebudu..budu se modlit zato aby to byla jen divoká puberta a jednou se sklidnil.
Momentálně se ted bude na mě zlobit, vždycky to dělá..na mamku házet vinu nemůže, na sebe nechce..nepřipouští si že lže a tak za vše špatné vždy mužu já…asi na mě hodí i to že si rozbil mobil(ted má novej, ale tak za 400 z bazaru oproti smartphonu co měl)takže bude dost nerudnej a určo to dá najevo o vánocích…
ale nenechám si je zkazit. Až dodělá školu a bude bydlet tady bude povině přispívat jako já..
Hlavně aby měla mamka klid:-)..
takže děkuju moc za vaše rady, cením si toho a všem přeju hezké svátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
18.12.13 10:22
@ka2ka píše:
Zakladatelko musím říct, že tvůj bratr je zralý na pár facek být tebou tak se s mámou dohodnu at normálně přispívá na bydlení, jídlo atd. Měl by se naučit odpovědnosti a to hodně rychle a myslím, že přítelkyně těhotná není jen vás zkusil citově vydírat

Za chvíli můžeš totiž dopadnout jako jiná zakladatelka, do jejíž diskuse jsi včera přispívala, vzpomínáš? Bratr nemakačenko, mamka na nemocenské a ona s malým dítětem, aby se z toho zbláznila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
18.12.13 10:24
@Malike píše:
Jinak bratr si našel holku z romské rodiny v pěstounské péči, předtím měl holku jejíž otec byl násilník a byla nesmírně chudá ale ona to tak chtěla…
a předtím holku mladounkou co měla sama dítě no…

8o 8o 8o to si tedy zadělává na problémy…jestli přitahuje/nebo ho přitahují takovéhle extrémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
18.12.13 11:16

Hej, tady mi někdo zmněnil název…název teda určitě není přesnej.. :cert: sice problémový je, ale především jádro problému je jestli je těhotná a né že se pokouší o dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
18.12.13 11:17

@Vermion tak v tom ti dávám za pravdu, sama jsem mu říkala i máma že si neumí najít normální děvče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.13 11:28
@Malike píše:
Hej, tady mi někdo zmněnil název…název teda určitě není přesnej.. :cert: sice problémový je, ale především jádro problému je jestli je těhotná a né že se pokouší o dítě.

Zvykaj si… mne ale vzdy ked premenovali diskusiu, tak uz nikto viac neprispel… ale za to ma to forum vyssiu informacnu kvalitu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová