Problémový bratr (18 let) se pokouší s přítelkyní o miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
426
11.1.14 09:28

@Malike tak to udělala velice dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
11.1.14 09:36
@Malike píše:
Jinak bratr si našel holku z romské rodiny v pěstounské péči, předtím měl holku jejíž otec byl násilník a byla nesmírně chudá ale ona to tak chtěla…
a předtím holku mladounkou co měla sama dítě no…

No samí výstavní kousky… :zed: Ver mi, ze casem to pro Tebe i mámu bude velkej problém. Třeba dluhy, krádeže, drogy. Tohle nebude jenom puberta. Protože jakej chlap si hledá takovýhle holky. Buď zoufalec, nebo jenom na sex. Nechci být pesimista, ale připrav se na samí špatný věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
11.1.14 09:41
@Malike píše:
@theressapoch no to at mu vaří ta jeho nádhera, mamka mu dala najevo..chceš? starej se..jste na to dva..

Nemůže v tom být i to, že jsi se s miminem vrátila k mamince a on to chce taky? Možná na tebe žárlí a řekl si, že když tě mamka vzala domů s dítětem tak on má právo na to samé? Třeba se cítil tvým příchodem ohrožený. Žil sám s matkou a ty jsi jim zkazila jejich soužití, kde se všechno točilo kolem něj. Já vím, že to tak ve skutečnosti není, ale on to může takhle cítit. A proto počítejte, že bude chtít s dívkou i dítětem bydlet doma tak, jako ty.

• Citovat
  • Upravit
426
11.1.14 09:54
@Kobliha51 píše:
Nemůže v tom být i to, že jsi se s miminem vrátila k mamince a on to chce taky? Možná na tebe žárlí a řekl si, že když tě mamka vzala domů s dítětem tak on má právo na to samé? Třeba se cítil tvým příchodem ohrožený. Žil sám s matkou a ty jsi jim zkazila jejich soužití, kde se všechno točilo kolem něj. Já vím, že to tak ve skutečnosti není, ale on to může takhle cítit. A proto počítejte, že bude chtít s dívkou i dítětem bydlet doma tak, jako ty.

To mas pravdu, ale mel by vedet, ze svet se netoci jenom kolem nej ;) mel by pochopit, ze neziska bydleni tim ze si upichne mimco s nejakou nadherou, a jeste si naivne mysli ze se o nej bude maminka starat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
11.1.14 11:35
@theressapoch píše:
To mas pravdu, ale mel by vedet, ze svet se netoci jenom kolem nej ;) mel by pochopit, ze neziska bydleni tim ze si upichne mimco s nejakou nadherou, a jeste si naivne mysli ze se o nej bude maminka starat 8o

Ten kluk v těchto letech neví nic o životě.

• Citovat
  • Upravit
14895
11.1.14 12:08

@Kobliha51 ne on si maluje že bude žít na statku se slečnou u jejich pěstounůmáma mu dala najevo že ho tu nechce..po problémech co dělal v minulosti.
Ono mezi náma, jeto cikánka a tu mít určo u sebe nechce. Jasně že kdyby něco má kde bydlet, ale to nechce aby věděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
11.1.14 13:01

Tak další zvrat..holka asi těhotná není..a nebo jde na potrat.Ale to se dozvíme potom..vypadá to spíš na to že tady lhal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27662
11.1.14 18:56
@Malike píše:
Tak další zvrat..holka asi těhotná není..a nebo jde na potrat.Ale to se dozvíme potom..vypadá to spíš na to že tady lhal..

holka zlatá fakt ti to nezávidím než dočtu co jste napsali za odpoledne je všechno jinak, být tebou tak si sednu načnu si víno a udělám si klidný večer nebo se zblázníš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
11.1.14 19:16

@ka2ka kéž bych mohla..pač dnes by mi to bodlo, ale nemužu..jak je to stou holčinou nevím..bratr podle mě asi trpí chorobním lhaním, ale to jeho otec měl taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27662
11.1.14 19:20
@Malike píše:
@ka2ka kéž bych mohla..pač dnes by mi to bodlo, ale nemužu..jak je to stou holčinou nevím..bratr podle mě asi trpí chorobním lhaním, ale to jeho otec měl taky

jedině se zkusit zeptat pěstounů té dívky jinak se pravdu asi hned tak nedozvíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
11.1.14 20:01

Neznám je, nemám ani číslo na tu jeho..hrozně si to chrání..ani knám jí nechtěl pozvat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27662
11.1.14 21:11
@Malike píše:
Neznám je, nemám ani číslo na tu jeho..hrozně si to chrání..ani knám jí nechtěl pozvat..

hmm tak když se s ní nechlubí tak třeba to doopravdy nebude tak horký :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
11.1.14 21:14

No ona u nás byla, né že ne..ale jak nám řekl že je těhu, tak už jí sem nechce pozvat..bojí se že by jsme si sní o tom povídali..jemi to divné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27662
11.1.14 21:25
@Malike píše:
No ona u nás byla, né že ne..ale jak nám řekl že je těhu, tak už jí sem nechce pozvat..bojí se že by jsme si sní o tom povídali..jemi to divné..

třeba doopravdy těhotná není vždyt tvůj brácha si hodně vymýšlí takže bych to viděla docela nadějně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
11.1.14 21:30

Dneska přišel stím že pujde na potrat, jestli muže v pondělí jít sní..no máma se zeptala zda byla u gynekologa..on že žadného nemá, máma že bez gyndaře jít nemuže, pač musí na předoperační vyšetření..a žádanka..tak se na..s.ral a odešel. nevím co si otom mám myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová