Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dneska přišel stím že pujde na potrat, jestli muže v pondělí jít sní..no máma se zeptala zda byla u gynekologa..on že žadného nemá, máma že bez gyndaře jít nemuže, pač musí na předoperační vyšetření..a žádanka..tak se na..s.ral a odešel. nevím co si otom mám myslet.
@Malike píše:
Dneska přišel stím že pujde na potrat, jestli muže v pondělí jít sní..no máma se zeptala zda byla u gynekologa..on že žadného nemá, máma že bez gyndaře jít nemuže, pač musí na předoperační vyšetření..a žádanka..tak se na..s.ral a odešel. nevím co si otom mám myslet.
hele já taky ne přijde mi že jsou obá trošku naivní alespoň v tomhle směru mám pocit že čekali že padnete na zadek
Nevím jestli je těhotná a jde na potrat, tak doufám že to dotáhne do konce…tohle akt ne..naivní a ona sice milá ale narovinu hloupá. mě je aspon 26 let, navíc našetřeno mám, kdyby se něco dělo, dokážu se o syna postarat.on ne
Otázka je jestli jim vůbec došlo že i potrat stojí peníze a pokud ona není plnoletá tak to taky bude problém, jak máš velkého syna?
Tak nám jsou 4 měsíce ale je o měsíc dřív narozený a cvičíme vojtovku
Ted jí začnem cvičit taky, mám i založenou diskuzi..doktorka to dosti zanedbala no:..
Tak my máme fakt dobrýho doktora takže to nepodcenil, ale ono se to srovná vojtovka fakt funguje
Hele moje tchýně vždycky říká " neboj on to všechno dožene, všechno dokáže "