Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@novo123 A jak se k tomu stavi manzel? a co takhle chodit vic ven, aby nemohla dojit? ![]()
@novo123 Odstěhovala bych se, i kdybych měla bydlet v pronajatém 1+kk. A pěkně daleko.
Ke mně chodí tchýně v únoru, to má malá narozeniny a na Vánoce, úplně mi to stačí. Klidně bych ty dva dárky oželela, stejně to dělá jen z „povinnosti“.
Příspěvek upraven 18.12.13 v 14:16
@novo123
Přesně tak, nečekat na ni doma a někam vyrazit dřív než dojde.
@novo123
K nám sice nelezla, spíš naopak, ale bylo by to na delší příběh. My jsme se odstěhovali.
Manžel je na mojí straně, ale ono to funguje tak, že ona lže, jak když tiskne. Pokud mi chce říct něco hnusnýho, tak počká, až u toho nikdo není a pak manželovi tvrdí, že to tak nebylo a že si to vymýšlím a když už to nejde nijak obejít, tak řekne, že to tak nemyslela
Už to tak není (ty návštěvy), tak to bylo loni, než jsem řekla, že ji nechci ani vidět. A tehdy nepomohlo jít ven, jednou přišla neohlášená a my byli v obchodě, ona okamžitě volala manželovi, že nejsme doma a že volá policii, že se nám určitě něco stalo
Momentálně jsme na dohodě dvakrát do měsíce návštěva o víkendu, bohužel se z toho postupně stává každej víkend (od září jsem my tam nebo oni u nás každej víkend) + občas v týdnu a má to výrazně vzestupnou tendenci.
@novo123 u mě to bylo umělkem.13let mě baba drtila jejími hláškami. Ty sem radši psát nebudu. Horší bylo to, že manžel jí nechtěl ublížit a mě v tom nechal. Probral se až jsem mu před ksicht hodila rozvodový papíry. Tehdy pochopil, že ho kopnu do p*dele i po těch 20letech co jsme spolu.
@novo123
Pokud je manžel na tvé straně, tak je lepší varianta stěhování než rozvod.
Tak já bych jí potajmu taky něco hodně peprnýho řekla
pak by mě už nechtěla nikdy vidět
@Marcelka146 píše:
@novo123
Přesně tak, nečekat na ni doma a někam vyrazit dřív než dojde.
To má jako s dítětem od šesti od rána lítat po venku v té zimě? Co je to za nápad..
@dlouha ne, není při ní, ale bohužel není ten typ, co by fláknul s dveřma a půl roku s ní nepromluvil nebo ji seřval na tři doby, chce to s ní v klidu probrat a to ona má naprosto na háku, loni s ní měl dlouhý rozhovor a dopadlo to tak, že všem příbuzným oznámila, že mi šiblo a počká, až se zase uklidním
Vůbec to nepochopila, ale citově vydírat a brečet apod. to jo a manžel je cíťa a zabírá to, mmch to docela dlouho zabíralo i na mě. Jede na systému: já vím, co je pro ně dobré a nenápadně je zmanipuluju, aby to tak udělali. Naivně se domnívá, že my to nevidíme (je mi to jasný okamžitě, jakmile začne: Já jsem si říkala, že…)
Ahoj holky, kdysi jsem tu založila diskuzi, kde jsem se snažila vykecat a taky jsem hledala nějaký objektivní názor na to, co mám za vztah s tchýní. Změnilo se všechno a zároveň nic, asi se zase potřebuju vykecat. Zkusila jsem všechno, stejně nic nepomáhá. Postupně se fakt dostávám k nápadům jako rozvod příp. nájemná vražda. Tchýně prostě nechce pochopit, že máme vlastní život a nepotřebujeme neustálé příkazy a zákazy jako malé děti. Strašně z toho šílím, loni jsem s ní půl roku nekomunikovala a bylo to super, ona bohužel nic nepochopila a vzala to tak, že mi hrabe z těhotenství a až porodím, tak pojedeme zase nanovo (tj. 3× -4× týdně návštěva 7.00-17.00), zatím si to neprosadila, ale z původní dohody už nezbyl kámen na kameni a je to zase každou návštěvu horší. Máte to někdo taky tak, co s tím děláte? Vyřešila jste to nějaká jinak než rozvodem nebo nájemnou vraždou? O rozvodu uvažuju, na nájemnou vraždu nemám peníze ani kontakty