Tchýně po stopadesátéprvé :-)

novo123
18.12.13 14:11

tchýně po stopadesátéprvé :-)

Ahoj holky, kdysi jsem tu založila diskuzi, kde jsem se snažila vykecat a taky jsem hledala nějaký objektivní názor na to, co mám za vztah s tchýní. Změnilo se všechno a zároveň nic, asi se zase potřebuju vykecat. Zkusila jsem všechno, stejně nic nepomáhá. Postupně se fakt dostávám k nápadům jako rozvod příp. nájemná vražda. Tchýně prostě nechce pochopit, že máme vlastní život a nepotřebujeme neustálé příkazy a zákazy jako malé děti. Strašně z toho šílím, loni jsem s ní půl roku nekomunikovala a bylo to super, ona bohužel nic nepochopila a vzala to tak, že mi hrabe z těhotenství a až porodím, tak pojedeme zase nanovo (tj. 3× -4× týdně návštěva 7.00-17.00), zatím si to neprosadila, ale z původní dohody už nezbyl kámen na kameni a je to zase každou návštěvu horší. Máte to někdo taky tak, co s tím děláte? Vyřešila jste to nějaká jinak než rozvodem nebo nájemnou vraždou? O rozvodu uvažuju, na nájemnou vraždu nemám peníze ani kontakty :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7438
18.12.13 14:14

@novo123 A jak se k tomu stavi manzel? a co takhle chodit vic ven, aby nemohla dojit? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
18.12.13 14:15

Nepouštět dodomu? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
30628
18.12.13 14:16

@novo123 Odstěhovala bych se, i kdybych měla bydlet v pronajatém 1+kk. A pěkně daleko.
Ke mně chodí tchýně v únoru, to má malá narozeniny a na Vánoce, úplně mi to stačí. Klidně bych ty dva dárky oželela, stejně to dělá jen z „povinnosti“.

Příspěvek upraven 18.12.13 v 14:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
18.12.13 14:16

@novo123
Přesně tak, nečekat na ni doma a někam vyrazit dřív než dojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
18.12.13 14:17

To je manžel při ní, že se chceš rozvádět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
18.12.13 14:18

@novo123
K nám sice nelezla, spíš naopak, ale bylo by to na delší příběh. My jsme se odstěhovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
18.12.13 14:19

Manžel je na mojí straně, ale ono to funguje tak, že ona lže, jak když tiskne. Pokud mi chce říct něco hnusnýho, tak počká, až u toho nikdo není a pak manželovi tvrdí, že to tak nebylo a že si to vymýšlím a když už to nejde nijak obejít, tak řekne, že to tak nemyslela :palec: Už to tak není (ty návštěvy), tak to bylo loni, než jsem řekla, že ji nechci ani vidět. A tehdy nepomohlo jít ven, jednou přišla neohlášená a my byli v obchodě, ona okamžitě volala manželovi, že nejsme doma a že volá policii, že se nám určitě něco stalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Momentálně jsme na dohodě dvakrát do měsíce návštěva o víkendu, bohužel se z toho postupně stává každej víkend (od září jsem my tam nebo oni u nás každej víkend) + občas v týdnu a má to výrazně vzestupnou tendenci.

• Citovat
  • Upravit
novo123
18.12.13 14:19

@nikol.ondrášovka viz to, co jsem teď psala, to volala policii :-)

• Citovat
  • Upravit
novo123
18.12.13 14:20

@laducha my s nima nebydlíme :-) takže stěhování nepomůže :palec:

• Citovat
  • Upravit
33916
18.12.13 14:21

@novo123 u mě to bylo umělkem.13let mě baba drtila jejími hláškami. Ty sem radši psát nebudu. Horší bylo to, že manžel jí nechtěl ublížit a mě v tom nechal. Probral se až jsem mu před ksicht hodila rozvodový papíry. Tehdy pochopil, že ho kopnu do p*dele i po těch 20letech co jsme spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924

@novo123
Pokud je manžel na tvé straně, tak je lepší varianta stěhování než rozvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044

Tak já bych jí potajmu taky něco hodně peprnýho řekla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pak by mě už nechtěla nikdy vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
18.12.13 14:22
@Marcelka146 píše:
@novo123
Přesně tak, nečekat na ni doma a někam vyrazit dřív než dojde.

To má jako s dítětem od šesti od rána lítat po venku v té zimě? Co je to za nápad..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
18.12.13 14:23

@dlouha ne, není při ní, ale bohužel není ten typ, co by fláknul s dveřma a půl roku s ní nepromluvil nebo ji seřval na tři doby, chce to s ní v klidu probrat a to ona má naprosto na háku, loni s ní měl dlouhý rozhovor a dopadlo to tak, že všem příbuzným oznámila, že mi šiblo a počká, až se zase uklidním :mrgreen: Vůbec to nepochopila, ale citově vydírat a brečet apod. to jo a manžel je cíťa a zabírá to, mmch to docela dlouho zabíralo i na mě. Jede na systému: já vím, co je pro ně dobré a nenápadně je zmanipuluju, aby to tak udělali. Naivně se domnívá, že my to nevidíme (je mi to jasný okamžitě, jakmile začne: Já jsem si říkala, že…)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová