Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luckkaaa nezakladala bych ani diskuzi a otestovala bych se dnes a kontrolne za dva dny
@Luckkaaa tak určitě první udělat test, proč jako hned klusat k doktorovi, třeba vůbec těhotná nejsi, podle toho co píšeš, máš ještě rozházené hormony po porodu, takže to zpoždění ms nemusí být vůbec zpoždění
Dekuji budu dal zkouset test, kdyz uz i u prvniho se mi stalo ze test byl pozitivni po 10dnech, nebo je jen zmena hormonu
Dokud nemáš pozitivní test, tak doktor stejně nic nezjistí a na ultrazvuku neuvidí nic pořádného ještě dalších 14 dní.
@Anonymní píše:
Ahojky holky, chtěla bych znát váš názor na moji aktuální situaci,, jen tak, adi vím, co mi můžete napsat, ale zkusím to![]()
mám doma skoro 9m. starého chlapečka, od porodu tj u nás doma takový zajímavý, v sexu myslím![]()
jednou tj 3* do týdnem, jednou jednou za měsíc, no hrůza semnou já vím
ale tj jedno prostě důležitý je, že mi po porodu nesedla antikooncece cerazette, takže jsem se na ni prostě vykašlala a neberu nic,
do budoucna plánuju, nebo bych ráda další miminko, ale teď ještě ne,
takže se pomalu dostávám k tomu co řeším… používám před sexem globule pharmatex a ted jsem si ji7.4. nevzala, ne že bych nechtěla ale nešlo to.,. a otázka je,… plodný dny bych měla mít teoreticky(ovu.test) jsem si nedělala, sex jsem neplánovala, myslíte že jsem mohla otěhotnět, dneskla trochu špiním- uhnizďování? co si o tom myslíte?
bud v klidu ja jsem na tom stejne…muzem si sz napsat???
Ahoj holky, jsem tady nová a potřebovala bych od Vás radu.Po ovulaci mě asi týden pobolíval podbříšek a byla jsem nafouklá. Do menstruace jsem měla ještě zhruba 12 dní. Takže si nemyslím, že by to byl PMS. Šla jsem proto k doktorovi, aby se na mě podíval, pro jistotu.Na Utz nic nebylo, ale mám prijít za měsíc znovu. Před 2 dny jsem byla v práci, břicho jsem měla nafouklé, na omak tvrdší a šíleně mě to bolelo.Tlak v celém břiše. Menstruaci mám dostat dnes, ale zatim nic. Testy negativní. Měli jsme s přítelem nechráněný styk, ale v neplodných dnech. V plodném období jednou, ale ejakuoval mimo mě. Chtěla bych se Vás zeptat, zda může jít o těhotenství nebo se jedná o PMS?
@Luckkaaa no uvidíme, mimi chceme, ale až příští rok. Teď ještě potřebujeme pracovat. Jinak mě jen vystrašila ta bolest v podbříšku, takovou normálně nemívám. To je hrozné to čekání, jestli MS přijde nebo ne.
@Zarini jasny tak pak dej vedet, my se taky chceme snazit o druhe dite😉
@Zarini ja mam opozdenou ms uz 9dni ale to asi tim jak si zvyka telo od porodu…
@Luckkaaa určitě dám vědět, ale upřímně, kromě bolesti v podbřišku, necítím žádné příznaky. Hodně štěstí i tobě ![]()