Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teplota merena takhle jednorazove ti bohuzel nic nerekne, musela by jsi merit cely cyklus a obecne se teplota po ovulaci zvedne, pak asi za 14dni od ovulace klesne-prichazi menstruace nebo zustane zvysena a opet obecne plati-zvysena teplota 18dni od ovulace vetsinou znaci tehotenstvi…jenze to uz ti vetsinou rekne tehotensky test a vynechani ms ![]()
Příspěvek upraven 08.04.16 v 20:19
Doporucuji prostudovat tyto stranky… http://merenibt.xf.cz
Ale pokud mas pravidelne cykly, sex a snazite se kratce, tak bych se tim vubec nezatezovala a po vynechani ms zkusila tehu test ![]()
Čauky holky, zasílám graf mé bazální teploty, co si o tom myslíte? Můžu být těhu? V pondělí IUI + pregnyl, takže ještě nemůžu testovat.
@Pavucinkaa Podle mě je tam hrozně málo záznamů, abych z otho něco poznala ![]()
Já jsem z otho nějakej jelen
Ta první teplota, to je před ovulací, po ovulaci, ovulace?
Ahoj maminky, snažilky, nikdy jsem neměnila bazální teplotu, ale snažíme se o mimi třetí měsíc, v úterý mám dostat MS.Dnes jsem si poprvé zkusila změřit bazální teplotu a mám 37,2 Vím, že v těhotenství by zvýšená být měla
ale.je možné, že ji mám třeba tak vysokou normálně? děkuji za odpověď, omlouvám se za anonymitu, ale mám tu sestru zkumavku