Bazální teplota - prosím poraďte

Anonymní
8.4.16 20:01

Bazální teplota -prosím poraďte

Ahoj maminky, snažilky, nikdy jsem neměnila bazální teplotu, ale snažíme se o mimi třetí měsíc, v úterý mám dostat MS.Dnes jsem si poprvé zkusila změřit bazální teplotu a mám 37,2 Vím, že v těhotenství by zvýšená být měla :hug: ale.je možné, že ji mám třeba tak vysokou normálně? děkuji za odpověď, omlouvám se za anonymitu, ale mám tu sestru zkumavku :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8675
8.4.16 20:16

Teplota merena takhle jednorazove ti bohuzel nic nerekne, musela by jsi merit cely cyklus a obecne se teplota po ovulaci zvedne, pak asi za 14dni od ovulace klesne-prichazi menstruace nebo zustane zvysena a opet obecne plati-zvysena teplota 18dni od ovulace vetsinou znaci tehotenstvi…jenze to uz ti vetsinou rekne tehotensky test a vynechani ms :-D

Příspěvek upraven 08.04.16 v 20:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8675
8.4.16 20:18

Doporucuji prostudovat tyto stranky… http://merenibt.xf.cz
Ale pokud mas pravidelne cykly, sex a snazite se kratce, tak bych se tim vubec nezatezovala a po vynechani ms zkusila tehu test ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
29.4.16 13:38

BT

Čauky holky, zasílám graf mé bazální teploty, co si o tom myslíte? Můžu být těhu? V pondělí IUI + pregnyl, takže ještě nemůžu testovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
29.4.16 14:20

@Pavucinkaa Podle mě je tam hrozně málo záznamů, abych z otho něco poznala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
29.4.16 14:31

@xSnow Mě přijde zvláštní, že se to takhle zvýšilo víš :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
29.4.16 14:38

Já jsem z otho nějakej jelen :mrgreen: Ta první teplota, to je před ovulací, po ovulaci, ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.4.16 14:39

Toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie