Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zkuste test zítra. Nemá smysl dělat denně, ale po 3 dnech by už měla být vidět změna. Já měla 2 těhotenství mladší než kalendářní výpočet, poprvé duch až 6. den vynechání, čárka 8. den. Podruhé čárka 4. den vynechání. Záleží, kdy byla ovulace a jestli to nevíte přesně, tak se ani nedá říct, jestli jste těhotná, nebo ne. Udělejte zítra a myslím, že už by mohlo být jasno. Pokud máte pravidelný cyklus a nedošla by MS, tak po 14 dnech vynechání bych už šla na kontrolu.
Jinak mám i jednu zkušenost, že mezi pravidelnými cykly prostě přišel jeden, kdy jsem měla 14 dní zpoždění, celou dobu PMS, testy negativní. V den, kdy jsem měla jít na gyndu, jsem to radši dostala sama
.
Udelala bych si znovu test, z ranni moci.
To ze neprisla MS muze mit x dalsich duvodu nez jen tehotenstvi.
@sykorkan při pravidelném cyklu to vidím spíš na něco jiného než těhotenství.
Nebyla jsi nemocná nebo neměla nějakou velkou fyzickou námahu? Já si jednou posunula fyzickou námahou (náročným sportem) cyklus o 10 dní. Už jsem šílela, že jsem těhotná, tehdy jsem dítě nechtěla, měla jsem doma miminko. A nakonec MS přišla, když jsem měla asi 5.negativní test a uklidnila se. To zklidnění pomůže, zkus ho nějak navodit.
![]()
Cokoli. Hormonalni vykyv, zpozdena ovulace a tim padem menstruace. Tehotenstvi. Nemyslim, ze by to nutne musel byt zdr.problem.
Ja neberu HA 9let. Nekdy mam obdobi, kdy ms chodi jak hodinky. Jindy treba s tydennim zpozdenim. Nekdy ani nevim,ze prisla, jindy bolesti. Nekdy prsa boli, jindy ne. Proste tohle vsechno ovlivnuje spousta veci. Strava, stres …
Nezbyva nez cekat.
Může to byt obojí, ale pravděpodobnější jsou potíže gynekologického rázu. Objednala bych se k lékari.
@mau-mau Právě že nic takovýho, žádná námaha, nemoc, všechno je úplně v pořádku, žádný stres, fakt nic… ![]()
@Alyss1 píše:
Udelala bych si znovu test, z ranni moci.To ze neprisla MS muze mit x dalsich duvodu nez jen tehotenstvi.
Tak uvidíme, udělám si další test zítra ráno. Počkám ještě týden a uvidím, pak si zajdu na gyndu..