Jsem těhotná v 15 letech

1443
11.12.08 14:08

Jsem těhotná v 15 letech

ahoj… sem tehotná v 15 letech a mam celkem ze všeho strach… Teď mě čeká genetika a tak…
poraď te mi… Jak by ste se zachovali vy v mé situaci?
Opusti mě přátele a proto jdu sem za vámi… :( jen doufám že se tu se mnou bude alespoň někdo bavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
VERONIKA
11.12.08 14:17

8O 8O 8O
Toto už tu jednou bylo, ne???

http://emimino.cz/modules.php?…

Jestli je to novinka tak se omlouvám!!!

• Citovat
  • Upravit
3549
11.12.08 14:22

Verunko taky mi to přijde.A zvlášte potom co jsem do předchozí diskuze napsala,že bych to neřešila jako dotyčná,ale přihlásila bych se pod novým nickem a najednou nováček těhotná v 15ti,trochu divné ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
11.12.08 14:25
Paradise píše:
Verunko taky mi to přijde.A zvlášte potom co jsem do předchozí diskuze napsala,že bych to neřešila jako dotyčná,ale přihlásila bych se pod novým nickem a najednou nováček těhotná v 15ti,trochu divné ne?

Souhlasím s tebou a nevěřím svým vlastním očím uším!!! 8O 8O 8O

• Citovat
  • Upravit
4222
11.12.08 14:27

teda doba se mění,my jsme si v 15-ti hráli s panenkama :? :lol:

ale taky mi to přijde od toho jednoho samého autora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1443
11.12.08 14:48

odpověď

holky mrzí mě že mi to tady nikdo nevěří… Chci vás vyvect z omylu… nedělám si z nikoho srandu je to pravda… a nikoho nenapodobuju.
chtěla jsem jen slyšet váš názor… hledala sem podporu ale našla sem jen další zklamání… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
11.12.08 15:07

Omlouvam se, ale vypada to, jako epidemie na zakladkach… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1443
11.12.08 15:12

...

aha tak to jo… Já sem právě opravdu nečekala takový spíš nálety na to že sem nejaká podvodnička… ne opravdu mě to potkalo…
byla bych ráda kdyby mě nikdo nepodezdříval ale to se mi asi nepovede.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
11.12.08 15:13

Já jsem asi stará generace :roll: , páč já jsem si ve 14 letech přála k vánocům Barbie a taky jsem jí dostala…jojo, doba se mění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1443
11.12.08 15:15

a tak holky co si myslite… opravdu je to tak špatné jako mi tady ve městě všichni říkají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
11.12.08 15:15

Jani, tak já ti zkusím věřit, jo? Nediv se, že jsou holky podezřívavé, když podobné diskuze jsou tu co chvilku.
jestli si opravdu v situaci, v jaké píšeš, tak ti opravdu nezávidim, ale určitě se to zvládnout dá. Vaši to ví? A přítel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1443
11.12.08 15:18

dekuji že mi alespoň někdo věří mí rodiče už to vědí máma prvně zuřila ale pak to nějak překousla… Přítel se to dozvěděl jako uplně první osoba teda on to spíš videl sam jak sem rano běhala na zachod a tak… ted sem v 11tt a už mi je líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1443

dekuji že mi alespoň někdo věří mí rodiče už to vědí máma prvně zuřila ale pak to nějak překousla… Přítel se to dozvěděl jako uplně první osoba teda on to spíš videl sam jak sem rano běhala na zachod a tak… ted sem v 11tt a už mi je líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1443

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
11.12.08 15:22

Spatne? To snad ani ne…ale…bude to tezke, hodne tezke…sama jsi jeste decko a pochybuju, ze si umis predstavit, co to je celodenni, 24hodinova pece o miminko.
Priprav se na to, ze az tvy kamaradi pujdou nekam parit, ty budes muset zustat doma.
I kdyz budes strasne unavena, tak presto budes muset vstavat nekolikrat za noc, protoze tvoje dite te bude potrebovat…je toho spousta ceho se budes muset vzdat.

Ale snad se to da zvladnout. Sama sebe si predstavit nedovedu a jsem moooc rada, ze jsem tohle resit nemusela.
Kazdopadne preju hodne stesti..

jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí