Jsem těhotná v 15 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.12.08 13:34

Ahojky Jani,pokud chceš napiš mi SZ , ráda pokecám,odpovím,poradím atd ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathula
12.12.08 13:45

Wau, v 15 mit dite, no nevim. Hlavne nevim, jestli tomu neverit. Teda ze je ti 15 a jsi tehotna, to by pravda byt mohla, dnesni pubertaci zacinaji dost brzo, uz se jen neda verit tomu, ze je to uplne jedno tvoji mamce a necha te bydlet u pritele.
Ale budiz, kdyz bych brala, ze to pravda je … bude to tezke, ja bych sve dite asi prizabila, pro potraty nejsu, takze by bylo spis na mamine, aby ti pomohla, protoze pritel se taky muze zdejchnout, a kdyz ne, tak bude mit co delat aby vas uzivil, protoze skolu asi zadnou nemas, a s ditetem bude tezke nejakou delat, cela „-nact“ leta budes mit zkazene, protoze to se teprv chodi nekam parit, uzivat si zivota, jezdit na dovolene, prozivat prvni lasky, a ty budes doma u ditete.
Asi bych adoptovala, a nebo v lepsim pripade, ti pomuzou rodice, aby ty sis aspon mohla udelat nejakou skolu.
A jestli je toto vsechno pravda, tak fakt nechapu tvou mamku :roll: V 15 te nechat bydlet u kluka o 8 let starsiho. No ja teda mela pred nasima respekt, tak by me ani nenapadlo utikat, ale kdyz by se mi neco takoveho stalo, tak by mi asi nasi nerekli … seber se a bez si bydlet k tomu tvemu. No nevim, tomu uz se moc verit neda

• Citovat
  • Upravit
220
12.12.08 13:46

Jani ne uplně, ale chápu tě… Jestli budeš chtít, tak mi napiš SZ (a neboj nezveřejním ji). Taky jsem začala celkem dost brzo, a koukni jakýho mám krásnýho chlapečka (metřík).

VERONIKO myslíš si že je slušný zveřejňovat SZ??? Já si teda myslím, že když někdo někomu píše SZ tak je to jen pro něj a nechce aby si to někdo jiný četl…

Anonymní, naprosto s tebou souhlasím. Každej (skoro) si tady asi říká, co to je za rodinu, co to je za matku,… A přitom nikdo netušíte co se může stát třeba zrovna vám s vaší dcerou-synem, nebo ve vaší rodině.

Zrovna včera při nakupování vánočních dárku jsem se v jednom obchodě hrozně naštvala. Prodavačka mluvila se zákaznicí (náhodou taky mluvili o holce co jí je 15): ,,Slyšela jsi už o té těhotné??,, ,,Ne, co??,, ,,No 15 let a čeká haranta. To musí být strašná rodina, nojo matka učitelka, má toho moc na starosti… Ta teda selhala ve výchově!!! Zrovna odjeli k babičce asi se jí snaží schovávat aby to nikdo nepoznal…,, ,,Budou toho spratka asi dávat k adopci.,, ,,Se ani nedivím to by nemohli zvládnout.,,

Jani, nebudeš to mít jednoduchý. Je toho moc, ze začátku mi hodně pomáhala moje mamka (bydlíme s přítelem u ní), teď už se o vše starám sama protože jsou oba do večera v práci (vaření, praní, žehlení, letos i peču a vypadá to slibně :D ), je to makačka ale dá se to zvládnout…
Dyžtak písni pokecáme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
12.12.08 13:53

Ahoj Jani,
víš co mi přišlo nejpodivnější, že v patnácti víš co je to 11 tt , to já bych teda netušila ani ve dvaceti. Ale budiž, možná už sis něco přečetla. Taky se přikláním k názoru, že je dost podivné nechat patnáctku bydlet s o osm let starším přítelem, jenom proto že to holčina chce. Já chtěla v patnácti věcí a nemohla jsem a dneska vím, že to bylo jen dobře a zachovala bych se taky tak být na místě mé mamky… To se teď tvoje maminka nemůže divit, že jsi v tom, jestli zuřila, tak mohla leda sama na sebe. A ohledně tvého přítele - je fakt, že jsou nějaké limity zákon nezákon a spát s holkou, která je napůl dítě, bydlet s ní a ještě se vykašlat na ochranu, tak to je teda „machr“
Jinak souhlasím s tím, co tu psala VERONIKA. A pokud založíš diskuzi (navíc takovouhle) tak se nediv, že příjdou i negativní reakce. Negativní reakce jsou to nejsnažší, co tě odteď čeká!
 Romana

""http://b3.lilypie.com/aUg3p2/.png:http://b3.lilypie.com/aUg3p2/.png

""http://b1.lilypie.com/ahMIp2/.png:http://b1.lilypie.com/ahMIp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
12.12.08 14:07

Koukejme kolik je tu moralistek.
Chápu,že kauza Markýsek rozpoutala vlnu nedůvěřivosti,to ale nikomu nedává právo,potencionálně nedůvěřovat a ubližovat každému,jehož příběh není podle vašich představ!Není ani tak důležité,jestli si z nás někdo dělá legraci,ale jestli je to pravda,zkuste se trošku vcítit do situace a zapřemýšlejte,jestli vaše slova napsaná neubližují hodně moc,tam kde by měla přijít nějaká podpora.Jste taky mámy nebo budete mámy a nikdy nevíte,co vaše dítě udělá,co mu povolíte navzdory nynějšímu předsevzetí.Dnes s tříletým prckem říkat,to bych nikdy neudělala nedovolila dala do pasťáku,věřte milé dámy,že jsou to jenom laciné kecy.A proto se moc přimlouvám za schovívavost a vážení slov.I pouhé slovo může někdy zranit víc než si uvědumujete a nedá se srovnat a ani vyvážit tím,že možná naletíte pubertální holce,nebo jinému nemocnému člověku,vy jste dospělé,tak to unesete.
 Stáňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5284
12.12.08 14:28

Cyesis, asi nemůžu mluvit za Verču, ale mě se to jeví tak, že tu SZ Verča zveřejnila proto, že se VEŘEJNĚ ptala, jak dlouho je s přítelem a že pokud by náhodou spolu měli pohlavní styk před Janiným 15 rokem, tak má z toho přítel problém. Potom nechápu, proč jí Janina odpovídala SZ a když už, tak nevidím problém v tom, že Verča to sem dala .. potom by taky mohl někdo šťourat v tom, že Janina Verči neopověděla, že :wink:
Mmch, odpověď Janiny v té SZ je neslušná .. nebo neslušně formulovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
12.12.08 14:48

Budu předpokládat, že je vše pravda. Mám tři holky a opravdu si neumím představit, že by mi jedna z nich za pár let přišla oznámit, že bude mít miminko… Panebože…

Janino, jiste můžeš být i v nácti letech dobrá máma, jistě můžeš vytvořit skvělou rodinu, ale upřímně si neumím představit kluka, který ve třiadvaceti bez problémů zplodí miminko s patnáctiletou holčinou. A to mě na tom zaráží nejvíc… Kdyby tomu borci bylo šestnáct sedmnáct, přišlo by mi to uvěřitelnější…

Každopádně jsi v pěkné šlamatice a myslím, že si ani neumíš představit, co tě čeká…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
12.12.08 15:03

Re: ...

LUCIKU píše:
janina564 píše:jak tu někdo psal že mi nevěří protože bydlím s přítelem… no tak máma si to rozmyslela z toho důvodu že sem v noci k němu utíkala přes lesy a je to od Kdyně 7 km.
Ak by som mala 15letou dcéru a robila to čo ty,tak by letela do pasťaku.Určite by so žiadnym priatelom nebývala.To svet nevidel,čo si človek dokáže vymyslieť. :nevim:

Luciku to nemyslíš vážně vid?? to bys jako nechala zavřít svojí dceru do pastáku kdyby čekala v 15 miminko??? a holt utíkala za přítelem?? jesli jo tak to si teda super matka fakt!!!!! lituju tvé děti!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
12.12.08 15:25
VERONIKA píše:
KOPIE SZ:
janina564 píše:
veriniko vážně nevím proč na mě tak narážíš… j a můj pohlavní styk tak to je moje věc.. nikdo zavřenej neni… máma mě k němu pustila.. no a? My za ni každý den jezdíme… ditě čekam po 15 roku takže to není nic nezákoného… moc tě prosím nech toho… zeptat se můžeš na cokoliv.. ráda ti odpovím

Pokud je pohlavní styk a těhu tvoje věc tak nechápu co po nás vlastně chceš?!?!?!?

Hele, dítě čekáš sice po 15, ale moc ti nevěřím, že jste začali sexovat až po tvých 15!!!
Já jsem se tě několikrát ptala JAK JSTE SPOLU DLOUHO?!?!?! nevím, ale tak pokud mi píšeš, že rádá odpovíš tak proč to nenapíšeš - je to takový problém???

Víš, já bych byla ráda, kdyby jsi si uvědomila vážnost situace což ti evidentně nedochází - víš ony jsou taky sociální pracovnice, které do toho můžou začít š´tourat tak aby jsi se potom nedivila!!!
Jo a na sociálce opravdu nedělám!!!!!!!

Sledujem to tu, sledujem, a fakt nechápem jednu vec. Keď už jej, holky, neveríte, tak to tu miesto urážania ignorujte. Odsudzujete tehotnú dcéru, matku… nezabudnite na suseda, psa, predavačku… :roll: Čo je doležité na tom, ako dlho sú spolu? Aj keby boli mesiac, tak to na fakte, že je tehotná, nezmení nič. Čo sa stalo, stalo sa, a ak sa matka a priateľ stavajú k tomu tak, že miesto potratu volia vlastne spoločný „manželský“ život, je to ich rozhodnutie.

Jana, ja nebudem súdiť, čo je pravda, ani čo je správne, ak potrebuješ radu, rada poradím. Len mi príde trochu ľúto, s akou reakciou si sa tu stretla… :(

A VERONIKO, zverejňovať SZ mi príde skutočne ako úder pod pás. 8O Ano, sme na nete, a ten znesie všetko, technicky to tiež možné je, ale preboha, kde zostala slušnosť?

Gabika

• Citovat
  • Upravit
4338
12.12.08 15:41

Re: ...

jajinaR píše:
LUCIKU píše:
janina564 píše:jak tu někdo psal že mi nevěří protože bydlím s přítelem… no tak máma si to rozmyslela z toho důvodu že sem v noci k němu utíkala přes lesy a je to od Kdyně 7 km.
Ak by som mala 15letou dcéru a robila to čo ty,tak by letela do pasťaku.Určite by so žiadnym priatelom nebývala.To svet nevidel,čo si človek dokáže vymyslieť. :nevim:
Luciku to nemyslíš vážně vid?? to bys jako nechala zavřít svojí dceru do pastáku kdyby čekala v 15 miminko??? a holt utíkala za přítelem?? jesli jo tak to si teda super matka fakt!!!!! lituju tvé děti!!
myslim si o sebe,že som dobra mama.Dala by som za Samika život.Je to to najlepšie čo ma v živote stretlo.Ale tato diskusia nie je o mne,tak sa tu nebudem obhajovať :roll: Svoje dieťa vychovavam tak aby v tom pasťaku neskončilo.

Tej holke neverím,preto som to tak napísala.Po kauze markýsek už neverím takýmto veciam.Hlavne aj koli tomu,že sa začalo obviňovať z podvodu aj jednu holku od nas z diskuse,len koli tomu,že saem davala sms od markýska.Nedavno tu bola takato Lucka,nie???Len čo jej prišlo zopár negatívnych odpovedí,tak sa zas stratila :? :? :? Tak že by sa stratila za chvíľu aj Jana???Pride mi neuveritelne,že v noci prejde 7km,prečo si pre ňu ten priateľ nepride.....Možno som paranoidna,aletak to cítim.Bohužiaľ

To je všetko!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
12.12.08 15:48

No pokud je to pravda, tak snad aby si autorka začala číst dost knížek, ptát se maminek ze svého okolí a možná by bylo fajn si najít nějakou kamarádku s obdobnou zkušeností a klidně i o pár let starší a mimčo si na pár hodin půjčit, aby věděla, co ji čeká.

A o mamince, co nechá svoji 15 letou dceru bydlet u přítele, si teda myslím svý :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
12.12.08 16:10

Teda já koukám, proč ta ŘEŽ????
Teda ženský nezlobte se na mě, ale řekly byste to janine i do očí??
Tak ať jsem třeba za černou ovci, ale to, co některé z Vás píšou, bych si vůbec napsat netroufla!
Se mnou konkrétně byla PŘÍMO V PORODNICI PATNÁCTILETÁ HOLKA.
Přesně si i pamatuju jak vypadala. Nikdo si z ní neutahoval, nikdo ji neponižoval, přivezla ji v noci rychlá protože necítila pohyby - lekla se a volala si sanitku.
Měla hroznej strach, že o to dítě přijde, celej večer nemluvila - měla pomalý ozvy, a pak snad už to bylo lepší, ale dál nevím protože jsem byla propuštěná domů.

Já nevím, s holkama v tomto věku jsem v kontaktu každý pracovní den, a v prvním ročníku SŠ spousta z nich bere antikoncepci a sexujou.
Růžový brejle pryč.

Samozřejmě o výchově a rodině a s kým bydlí si můžeme myslet svoje, ale takovej úder takhle na férovku????
Tedy až mě zamrazilo. Myslete si co chcete, na tohle nejde nereagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
12.12.08 16:11

A možná to není pravda, možná si někdo utahuje -ale kde vzít tu jistotu že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
12.12.08 16:34

Já vážně jen žasnu a v některých případech se mi až tají dech…co to má prosím být? Ať už je slečně 15 nebo ne a ať už čeká miminko nebo ne, to je jedna věc, ale co to tu proboha probíhá za soudy? Co to pro boha je za matku, která by svoji dceru strčila do pasťáku? Co to má být, že se někdo diví, že Janča ví, co je to 11tt - a uvádět to na příkladu, že sama pisatelka to nevěděla ani ve dvacíti? No tak to pardon!

Ono je pravda, že v 15 letech je to přinejmenší dost brzo, ale Jana kvůli tomu nemusí být hloupá. Dovolila bych si říct, že hloupí je tu někdo jiný…já otěhotněla, je mi dvacet a vždycky jsem říkala, že kdyby se to stalo nikdy bych si to nenechala vzít. Všichnni mi říkali, že to jsou jen keci, protože až ta situace nastane, budu se chovat jinak - ne, zachovala jsem se přesně tak jak jsem řekla a na prcka se těším. Zrovna tak můžu s čistým svědomím říct, že pokud mi jednou přijde moje dcera domů s tím, že čeká miminko a chce si ho nechat, budu pro ní oporou…a do pasťáku ji určitě nepoženu. Za kým jiným by to dítě asi mělo jít, než za mámou, hm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
12.12.08 17:31

zuzanaM poznam 2 holky čo otehotneli v 15.Vlastne jedna skoro v 16 Je mi zle z toho keď vidím ako sa o tie deti staraju.Majú ich na krku babičky a oni si užívaju.Diskotéky…No jo neužili si to poriadne v puberte,tak musia teraz.Hlavne su na nich zlé.Veď tie deti za to nemožu…Je mi z toho furt do plaču,že niekto si praje miminko a mať ho nemože,alebo ho ma s komplikaciamy(viem o tom niečo)a niekto ho má a nezaujíma sa oňho:( :( :( To s tim pasťakom som napsala bez rozmýšlania a prvé čo ma napado je zas podvod :( Ak je ta holka tehotna,tak sa jej omlouvam,že neverím a prajem jej nech je dobrá mama.Nie taka ako tie čo som o nich písala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí