Pět dní zpoždění - jsem těhu?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
27.3.10 14:05

mne este nemeska.ja som teraz 13.3 mala poslednu MS.teraz prave v podstate ovulujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.10 14:08

Jo no tak to může být tou ovulací taky, leda že si by otěhotněla někdy těsně po MS, jinak nevím, mě vyšel pozitivní test, týden před MS, a proč si ho dělala tak brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
27.3.10 14:13

lebo mi rano vcera a aj predvcerom bolo zle.neviem s coho a len tak som urobila test a nasla som tam // hoci ta pozitivna slaba.dnes som rano opet robila a nensla som // iba / a ta 2 bola strasne slaba,co ju ani vidno nebolo.ale vcera kamoska tiez ju videla bez problemov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
27.3.10 14:16

Adiko tak to teď nechápu ty jsi měla PM 13.3 a myslíš si,že jsi těhu??A jaká byla ta ms?jak dlouho trvala?Pokud by to bylo těhu z minulého měsíce to už bys musela mít dneska pořádnou tlustici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
27.3.10 14:17

že by ovulace ukázala // na těhu testu?to nevím…ale těhu asi nebudeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.10 14:18

Adi já myslím že to je tou ovulkou, no uvidíš, zkus za 14 dní, jinak nevím, a nevíš jak máš cyklus, třeba si fakt otěhotněla po MS ale je to málo pravděpodobné, a mimi chceš nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
27.3.10 14:18
Jitulinka píše:
Tracy píše:
to je když oplodněné vajíčko se začne hnízdit a vylučovat hcg a pak se nepodaří,odloučí se a přijde ms
aha tak to neznam.. a je mi to lito

neva už jsem zase těhu :) tak snad teď už to konečně vše klapne,protože třetí nezdar bych neunesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.10 14:19
Tracy píše: že by ovulace ukázala // na těhu testu?to nevím…ale těhu asi nebudeš

No vím že se to stává, důvod nevím, ale fakt, snad nám to řikali i ve škole, ale už fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.10 14:20
Tracy píše:
Jitulinka píše:
Tracy píše:
to je když oplodněné vajíčko se začne hnízdit a vylučovat hcg a pak se nepodaří,odloučí se a přijde ms
aha tak to neznam.. a je mi to lito
neva už jsem zase těhu :) tak snad teď už to konečně vše klapne,protože třetí nezdar bych neunesla

Taky máš za sebou dva nezdary, já bohužel taky, v 6 a 9 týdnu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
27.3.10 14:22

Sněhu aha tak možná ji to ukázalo falešně jakoby tu ovulaci,jinak by dneska byla určo zase silná kdyby to bylo z min. cyklu a když měla 13.3 ms tak je dneska 17dc a to by musela otěhu jedině při té ms aby dneska měla // na těhu testu.
jo bohužel v říjnu ZT 13tt a teď v unoru to biotěhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.10 14:25

Ach jo ve 13, to je mi líto, no teď to bude ok, já taky doufám že nám to už konečně vyjde, pač jinak fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
27.3.10 14:25

Sněhu dělali ti nějaké vyšetření po těch potratech?Já mám strašný strach,že by mě to mohlo potkat znova tak jsem uvažovala zda by mi dr. neudělal vyšetření na štítnou žlázu a imunitu jestli nemám protilátky proti plodu,ale nevím zda mi to udělá :( fakt chci vědět,že jsem zdravá a není riziko že to zase dopadne zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
27.3.10 14:27

ono to jen a tu psychiku fakt děsný,já jsem typ co si vše bere,takže kdyby mi toto těhu nevyšlo tak už do dalšího jen tak nepůjdu.Trvalo mi dlouho než jsem se psychicky z toho všeho vyplácala prakticky mi pomohlo až toto nové těhu,lépe mi je teprv od včera kdy jsem viděla nárust hcg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.10 14:34

Jojo genetiku, imuno, hematologii, toxoplasmozu, ale nic nenašli :nevim: Je to boj no, já se stresuji hrozně furt sem u dr, s každým píchnutím no, třikrát sem špinila, tak sem i ležela v nemocnici, a zjistilo se že to bylo psychický, pač žádný hematom tam nebyl, teď jsem 14 dní nebyla u dr a už se zase klepu, jestli je vše ok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
27.3.10 14:45

Tak to já ve čtvrtek dr. řeknu ať mi udělá nějaké vyšetření z krve,snad bude teda ochotný :-? Teď už jsi v 16tt to už bude dobrý,uvidíš!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí