Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Čau. Je mi 21 let, mam 109,3 kg a měřím 163 cm. Vim, že určitě nějaká menší nadváha tam asi bude, nevím jestli úplně obezita, cítím se celkem dobře, mám jen prostě obrovská prsa, velká stehna a paže. Jinak nemám 3 brady nebo 2 metry do šířky, to vůbec. Nejsem široká. Jsem jen taková objemnější jakoby nebo jak to říct
a také jsem těhotná, 14+3 tt. Asi se ptáte kam tímhle mířím- hodně se mi stává, že když chodím od začátku těhotenství na kontroly k doktorům, na gynekologie, do nemocnic, tak na mě všichni hrozně blbě koukají. Opravdu čumí jak píchlý kola.
A to jsem zvědavá jak budou čučet až budu mít obří pupek třeba v 8. Měsíci
i lidi v čekárnách, ale hlavně doktoři. I gynekoložka, všichni.
Když mi chlap dělal ultrazvuk přes břicho, sestra stará co mu tam pomáhala řekla jenom “nadzvedněte si ten špek” a řekla to fakt hnusně. Nevím člověk aby se pomalu styděl u doktorů. Furt maj na mě nějaký narážky.
mám tu nějaké baculky které by se se mnou podělily o jejich zkušenosti?
Zlepšilo by mi to náladu ![]()
Máš přes sto kilo, to je prostě opravdu hodně a ještě ke všemu u mladé holky. Tak čemu se divíš?
No, menší nadváha to opravdu není, ale to jak čumí doktoři nebo lidi okolo si nevšímej. Teď s tím nic neuděláš, ale po porodu to zkus změnit. Snaž se dál v těhotenství nepřibírat. ![]()
To neni nejaka mensi nadvaha, ale obezita 2. stupne, kdyz si to spocitas.
@Yasmina21 píše: Více
Moc děkuji za normální zprávu. ![]()
Já jsem už právě docela dost zhubla, měla jsem okolo 120, já už pár měsíců jim jen zdravě, piju jen čistou vodu a jim jen zeleninu a ovoce. Beru i kyselinu listovou pro lepší vývoj miminka. Děkuji budu se snažit si to právě udržet ![]()
Toto není menší nadváha. Ale obezita. Nediv se, že bijí na poplach. Sama sebe vidíš jinak. Navíc těhotná. Budeš nabírat.
@caulidi píše: Více
Vítej na veřejném diskuzním webu kde může reagovat úplně kdokoliv. Za hubenou se nepovažuju, tlustá taky nejsem, mám normální postavu.
@Serpentini píše: Více
No vidíš tak si ji drž a buď ráda že nevypadáš jak já
sbohem ![]()
@Afrikana píše: Více
Třetího, BMI nad čtyřicet. Morbidní obezita.
@Serpentini @Sonmi @Kelsey1 přečtěte si její další diskusi, má velkou pravděpodobnost Downa, ale směje se tomu jako by byla sjetá
@stinga píše: Více
Aha. Jasné. To je zas úroveň nebo spíš neúroveň primitivní Androm.
Jediný fakt kvalitní troll byla Meh, která dokázala držet lajnu dlouho a byla strasidelne autentická.
Tyhle směšné pokusy jako tady zakladatelka nevyvolávaji ani veselí, ani znechucení.. takze nuda nuda šeď šeď..I když.. vždycky se někdo chytne ![]()