Jsem tlustá a doktoři mě soudí

13
22.5.25 22:54

Jsem tlustá a doktoři mě soudí

Čau. Je mi 21 let, mam 109,3 kg a měřím 163 cm. Vim, že určitě nějaká menší nadváha tam asi bude, nevím jestli úplně obezita, cítím se celkem dobře, mám jen prostě obrovská prsa, velká stehna a paže. Jinak nemám 3 brady nebo 2 metry do šířky, to vůbec. Nejsem široká. Jsem jen taková objemnější jakoby nebo jak to říct :lol: a také jsem těhotná, 14+3 tt. Asi se ptáte kam tímhle mířím- hodně se mi stává, že když chodím od začátku těhotenství na kontroly k doktorům, na gynekologie, do nemocnic, tak na mě všichni hrozně blbě koukají. Opravdu čumí jak píchlý kola. :mrgreen: A to jsem zvědavá jak budou čučet až budu mít obří pupek třeba v 8. Měsíci :potlesk: :D i lidi v čekárnách, ale hlavně doktoři. I gynekoložka, všichni. :? Když mi chlap dělal ultrazvuk přes břicho, sestra stará co mu tam pomáhala řekla jenom “nadzvedněte si ten špek” a řekla to fakt hnusně. Nevím člověk aby se pomalu styděl u doktorů. Furt maj na mě nějaký narážky. :roll: mám tu nějaké baculky které by se se mnou podělily o jejich zkušenosti? :srdce: Zlepšilo by mi to náladu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9079
22.5.25 22:56

Máš přes sto kilo, to je prostě opravdu hodně a ještě ke všemu u mladé holky. Tak čemu se divíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.5.25 22:58
@Serpentini píše: Více

Hubených jsem se ale na nic neptala :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5050
22.5.25 22:59

No, menší nadváha to opravdu není, ale to jak čumí doktoři nebo lidi okolo si nevšímej. Teď s tím nic neuděláš, ale po porodu to zkus změnit. Snaž se dál v těhotenství nepřibírat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
22.5.25 23:01

To neni nejaka mensi nadvaha, ale obezita 2. stupne, kdyz si to spocitas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.5.25 23:02
@Yasmina21 píše: Více

Moc děkuji za normální zprávu. :srdce:
Já jsem už právě docela dost zhubla, měla jsem okolo 120, já už pár měsíců jim jen zdravě, piju jen čistou vodu a jim jen zeleninu a ovoce. Beru i kyselinu listovou pro lepší vývoj miminka. Děkuji budu se snažit si to právě udržet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9070
22.5.25 23:02

Toto není menší nadváha. Ale obezita. Nediv se, že bijí na poplach. Sama sebe vidíš jinak. Navíc těhotná. Budeš nabírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
22.5.25 23:03
@caulidi píše: Více

Vítej na veřejném diskuzním webu kde může reagovat úplně kdokoliv. Za hubenou se nepovažuju, tlustá taky nejsem, mám normální postavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7945
@caulidi píše: Více

Jasně, 109/163 je prej menší nadváha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
@Serpentini píše: Více

No vidíš tak si ji drž a buď ráda že nevypadáš jak já :srdce: sbohem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7945
22.5.25 23:04
@Afrikana píše: Více

Třetího, BMI nad čtyřicet. Morbidní obezita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77055
22.5.25 23:06

@Serpentini @Sonmi @Kelsey1 přečtěte si její další diskusi, má velkou pravděpodobnost Downa, ale směje se tomu jako by byla sjetá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.5.25 23:07
@stinga píše: Více

Ty si nedáš pokoj, viď? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9070
22.5.25 23:10
@stinga píše: Více

Aha. Jasné. To je zas úroveň nebo spíš neúroveň primitivní Androm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
22.5.25 23:13

Jediný fakt kvalitní troll byla Meh, která dokázala držet lajnu dlouho a byla strasidelne autentická.
Tyhle směšné pokusy jako tady zakladatelka nevyvolávaji ani veselí, ani znechucení.. takze nuda nuda šeď šeď..I když.. vždycky se někdo chytne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky