Jsem už magor? 3. rok na mateřské, nestíhám

Anonymní
21.9.12 12:48

Jsem už magor?

Jsem třetím rokem na mateřské a nějak z toho blbnu…Sice pracuju z domova, tak někdy nestíhám, ale že bych byla nějak vystreslá to ne. Jsem na prcka skoro sama, manžel je do večera v práci, akorát ty víkendy. Problém je, že poslední dobou dělám uplný blbosti. Třeba něco hledám a pak to najdu v lednici. Sýr jsem dneska uklidila do skříně a to bych mohla pokračovat…vyvrcholilo to, když jsem vylila nočník do koše na odpadky! To už jsem se nad sebou silně zamyslela, jestli jsem normální. V tu chvíli, co to dělám to vůbec nevnímám a až pak mi to většinou dojde, až když to hledám. Nebo jsem se kamarádky zeptatla, když mi řekla, že syn měl narozeniny, kolik mu bylo…přitom je jasný že mu byl rok, protože na 2 nevypadal…no pak jsem si řekla, co si musela myslet, že jsem uplně vygumovaná…a to mám vejšku. Prostě mi už z tý mateřský hrabe. Doufám, že to není něco vážnějšího, chjo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1166
21.9.12 12:52

V klidu, já občas dělám podobný věci - jednorázová plínka s náloží hozená do pračky atd. Minulý týden jsem půl hodiny hledala balíček lineckých koleček - taky byl ve skříni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
21.9.12 12:55

Mám to podobně, občas si připadám jako stroj, který dělá ze setrvačnosti, ale jdu po 3 letech od října do práce, tak doufám, že se zase najdu na chvíli než půjdu na mateřskou. Myslím, že to tak má hoooodně maminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
21.9.12 12:55

Myslím že všem matkám občas hrabe: prázdná krabička od másla v ledničce, salám v chlebníku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
21.9.12 12:58

To chce klííííd. :mrgreen: :mrgreen: Jsem na tom úplně stejně a to jsem doma 1,5roku. :zed: Peněženka v mražáku, maso zelený v kabelce, použitá plína v koši na špinavý prádlo, kelímky od jogurtu ve dřezu, lžičky v koši… to je naprosto normální. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
21.9.12 13:05

Jasně, že jsi magor :lol: :lol: :lol:
Ale buď v klidu :kytka:, na mateřské zmagoří skoro každá mamina ;). A když si to zopakuje 2×, 3× po sobě, tak to už je potom na mašli :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
21.9.12 13:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
21.9.12 13:10
@Kapřík90 píše:
Myslím že všem matkám občas hrabe: prázdná krabička od másla v ledničce, salám v chlebníku :D

prázdná krabička od másla v ledničce? Tak to je pro mýho manžel normálka a to ani nemusí být na mateřský :twisted:
jinak jsem na tom dost podobně… mívám světlá období a pak mi vždycky zase hrábne :P a to dělám něco do práce z domova a snažim se udržovat ve střehu… očividně to moc nezabírá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
21.9.12 13:15

Normální mateřská demence. Byla tady k tomu celá diskuze, nemůžu ji teď najít, ale třeba tady si můžeš počíst a utěšit se, že jsou na tom některé stejně nebo i hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
21.9.12 13:19

NO já na sobě pozoruji ještě jiný druh demence :mrgreen: Ať dělám co dělám, vše jako matka, chodím jako kdybych před sebou měla kočár, komunikuji s každým jako s dítětem.. A tak dále :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kettlery
21.9.12 13:23

Ja zase porad vsechno ztracim. Nikdy driv jsem tohle nezazila, byla jsem prisne zorganizovana, a ted si casto pripadam naprosto vygumovana. Za posledni rok a pul, co mam syna, jsem ztratila 2 karty MHD a jednu kartu platebni. Neustale doma neco hledam, vim, ze jsem to nekde videla, jenom si nemuzu vzpomenout kde.

Navic mi vadi, ze nestiham chodit tak upravena jako driv. Jsem rada, ze z bytu vypadnu bez fleku na triku, bohuzel uz nemam kapacity resit, ze mam spinave boty. :roll:

Tahle diskuze je pro me jako stvorena, budu sledovat, co napisi ostatni.

• Citovat
  • Upravit
525
21.9.12 13:34
@Anonymní píše:
Jsem třetím rokem na mateřské a nějak z toho blbnu…Sice pracuju z domova, tak někdy nestíhám, ale že bych byla nějak vystreslá to ne. Jsem na prcka skoro sama, manžel je do večera v práci, akorát ty víkendy. Problém je, že poslední dobou dělám uplný blbosti. Třeba něco hledám a pak to najdu v lednici. Sýr jsem dneska uklidila do skříně a to bych mohla pokračovat…vyvrcholilo to, když jsem vylila nočník do koše na odpadky! To už jsem se nad sebou silně zamyslela, jestli jsem normální. V tu chvíli, co to dělám to vůbec nevnímám a až pak mi to většinou dojde, až když to hledám. Nebo jsem se kamarádky zeptatla, když mi řekla, že syn měl narozeniny, kolik mu bylo…přitom je jasný že mu byl rok, protože na 2 nevypadal…no pak jsem si řekla, co si musela myslet, že jsem uplně vygumovaná…a to mám vejšku. Prostě mi už z tý mateřský hrabe. Doufám, že to není něco vážnějšího, chjo.

Neboj to fakt neni nic vážnýho, já jsem v noci strkala dudlík manželovi, když jsem čekala na přechodu až budu moct přejít a způsobila docela dopravní kolaps na sidlštní silnici, všimla jsem si že mě poštěli až když na mě troubily a pán z prvního auta nma mě ukazoval prostředníček, chápeš pouštěl mě a já stála a čuměla :D co že nákup uklízíš opačně to bylo dost častý, neboj přejde to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
21.9.12 13:40

Co mě trápí teď po návratu do práce nejvíc, je částečná ztráta vyjadřovacích schopností. Nedokážu se s nikým bavit po telefonu, abych neztrácela myšlenku a nezakoktávala se. Nedokážu napsat text bez nutnosti následné korekce každého slova kvůli překlepům, chybějícím písmenum, dokonce se dopouštím pravopisných chyb. Já, odjakživa postižená češtinářským pedantstvím! 8o
Přesto doufám, že tahle retardace je jenom dočasná. Že se mi ta cca třetina IQ jenom někam schovala a brzo zase vyleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
21.9.12 13:42

Hele ja mám problém se zadrháváním do dnes a to jsou malýmu 4 roky ale neni to nic hroznýho jenom já to na sobě poznávám páč vim že dřív jsem s tim problém neměla, a překlepy to samý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
21.9.12 13:59

@Veruška22 Někdo zmiňoval ztrátu lžiček. Já z deseti jsem nyní objevila tři, opravdu ještě prohledám autíčka, koš už je vyhozený. Prostě u někoho se ztrácí ponožky, u nás lžičky. Zapomínání ani nějak neřeším. Hledám kafe…no a je přece mezi hrnci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí