Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jojo, jsem s detma doma od rana do vecera. Za vrchol povazuju, ze manzelovi nandam vecer rizoto do misky a donesu mu to s plastovou lzici. Uz jsem mu i nakrajela chleba na kosticky. Holt automatika, nepremyslim. Pak mu jeste obcas zacnu pocitat do tri, kdyz je k tomu prihodna situace. Prijdu si obcas jak magor.
To je celkem pohoda já ztrácím věci celkem pravidelně, ale když jdete doma na záchod, otevřete dveře a pozdravíte
to už byl haluz i na mě…připadala jsem si jako blbec fakt ![]()
@olusinka píše:
To je celkem pohoda já ztrácím věci celkem pravidelně, ale když jdete doma na záchod, otevřete dveře a pozdravíteto už byl haluz i na mě…připadala jsem si jako blbec fakt
Výborný. To už je fakt vyšší level.
![]()
@Bersaba Ale už je to docela dlouho, teď jsem zcela normální, teda v rámci možností = že dcera je ve druhé třídě a někdy mi z ní taky pěkně už hrabe, je to pěknej ďiblík ![]()
@olusinka píše:
To je celkem pohoda já ztrácím věci celkem pravidelně, ale když jdete doma na záchod, otevřete dveře a pozdravíteto už byl haluz i na mě…připadala jsem si jako blbec fakt
@Jůlinka T. píše:
Omluva neměla to být reakce na Verušku
nevadí…jinak s těma lžičkama to je taky hustý někdo ztrácí lžičky někod fusekle, segra mi nedávno vyprávěla jak uklizela dětem pokoj a našla 5 lžiček ![]()
Jo, tak nad tím záchodem dámy brečím smíchy
Já jsem doma teda teprve chvíli, ale hrozně jsem se třeba divila, že si malej pročůral tak moc tu plenu a při snaze ho přebalit jsem zjistila, že jsem mu zapoměla předtím plínu nandat…
manželovi jsem se zaujetim něco vyprávěla a furt mu strkala dudlík do pusy a nejhorší je, že už neumim mluvit o synovi a o sobě, ale o nás. Takže věčně zní…rostou nám zuby, pokakali jsme se, nejíme, atd…