Jsem už magor? 3. rok na mateřské, nestíhám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6263
21.9.12 14:00

Jojo, jsem s detma doma od rana do vecera. Za vrchol povazuju, ze manzelovi nandam vecer rizoto do misky a donesu mu to s plastovou lzici. Uz jsem mu i nakrajela chleba na kosticky. Holt automatika, nepremyslim. Pak mu jeste obcas zacnu pocitat do tri, kdyz je k tomu prihodna situace. Prijdu si obcas jak magor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
21.9.12 14:00

Omluva neměla to být reakce na Verušku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
21.9.12 14:04

To je celkem pohoda já ztrácím věci celkem pravidelně, ale když jdete doma na záchod, otevřete dveře a pozdravíte :mrgreen: to už byl haluz i na mě…připadala jsem si jako blbec fakt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
21.9.12 14:08
@olusinka píše:
To je celkem pohoda já ztrácím věci celkem pravidelně, ale když jdete doma na záchod, otevřete dveře a pozdravíte :mrgreen: to už byl haluz i na mě…připadala jsem si jako blbec fakt :lol:

Výborný. To už je fakt vyšší level. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
21.9.12 14:10

@Bersaba Ale už je to docela dlouho, teď jsem zcela normální, teda v rámci možností = že dcera je ve druhé třídě a někdy mi z ní taky pěkně už hrabe, je to pěknej ďiblík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
21.9.12 14:20
@olusinka píše:
To je celkem pohoda já ztrácím věci celkem pravidelně, ale když jdete doma na záchod, otevřete dveře a pozdravíte :mrgreen: to už byl haluz i na mě…připadala jsem si jako blbec fakt :lol:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
21.9.12 20:24
@Jůlinka T. píše:
Omluva neměla to být reakce na Verušku

nevadí…jinak s těma lžičkama to je taky hustý někdo ztrácí lžičky někod fusekle, segra mi nedávno vyprávěla jak uklizela dětem pokoj a našla 5 lžiček :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
21.9.12 20:24

Jo, tak nad tím záchodem dámy brečím smíchy :lol: Já jsem doma teda teprve chvíli, ale hrozně jsem se třeba divila, že si malej pročůral tak moc tu plenu a při snaze ho přebalit jsem zjistila, že jsem mu zapoměla předtím plínu nandat… :oops: manželovi jsem se zaujetim něco vyprávěla a furt mu strkala dudlík do pusy a nejhorší je, že už neumim mluvit o synovi a o sobě, ale o nás. Takže věčně zní…rostou nám zuby, pokakali jsme se, nejíme, atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí