Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj vsem. potrebuji se nutne vypovidat.Jsem na pokraji kolapsu. Minuly rok jsem brala antidepresiva Asentru.Pak jsem si myslela ze jsem ok a vysadila ji..Vim ze se to nesmi, ale ted uz s tim moc nezmuzu. Horsi je, zejsem na dne.Mam barocnou praci, deti doma.Ke vsemu jsem mozna tehotna. Bohuzel s milencem zrejme.Jeho dite nechci, a zaroven nechci potrat. Jestli se nezblaznim tak nevim. Nemuzu spat, kricim po vsech..Jak dal..nezvladam to.Na manzela jsem zacla silene zarlit, i kdyz ja jsem ta co podvedla. nechapu se![]()
Psycholog, psychiatr, terapeut. Tohle se samo nevyřeší. Objednej se k někomu co nejrychleji.
Dítě se nevstřebá, jestli jsi těchotná tak budeš muset na potrat a nebo ho porodit a vychovávat/adopce.
@Tunrida píše:
To nebude deprese, to bude svědomí.
Souhlasím. Kdo by deprese neměl, když podvádí starýho a je těhotná s milencem. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj vsem. potrebuji se nutne vypovidat.Jsem na pokraji kolapsu. Minuly rok jsem brala antidepresiva Asentru.Pak jsem si myslela ze jsem ok a vysadila ji..Vim ze se to nesmi, ale ted uz s tim moc nezmuzu. Horsi je, zejsem na dne.Mam barocnou praci, deti doma.Ke vsemu jsem mozna tehotna. Bohuzel s milencem zrejme.Jeho dite nechci, a zaroven nechci potrat. Jestli se nezblaznim tak nevim. Nemuzu spat, kricim po vsech..Jak dal..nezvladam to.Na manzela jsem zacla silene zarlit, i kdyz ja jsem ta co podvedla. nechapu se![]()
objednej se na psychiatrii a ke gynekologovi.. to především…za mě sis hezky zavařila, ale vše má řešení - jak nejde o život, dá se to řešit vždy..
především přestaň křičet po svých blízkých, kteří za nic nemohou a není správné si to na nich vybíjet… a dál.. no navštiv ty lékaře…a pak uvidíš..
Může to být deprese pokud brala prášky a bez předchozí domluvy s psychiatrem vysadila.
@Anonymní píše:
Jo tak to musi byt pro manzela vyhra mit takovou manzelku.
Neustale kazdy den vsude okolo sebe vidim jasne dukazy, jak je manzelstvi pro chlapa to nejdebilnejsi rozhodnuti, co muze udelat, presto se do toho porad plno muzu hrne. ![]()
@KiwiT píše:
Může to být deprese pokud brala prášky a bez předchozí domluvy s psychiatrem vysadila.
Taky otázka, jestli to byla deprese předtím. Jestli už toho milence měla, tak to taky mohlo jenom svědomí.
Pomoc paní zcela jistě potřebovat bude, to beze sporu. Ale stejně si to bude muset srovnat v sobě, jinak se ani deprese nevyléčí.
@Tunrida píše:
Taky otázka, jestli to byla deprese předtím. Jestli už toho milence měla, tak to taky mohlo jenom svědomí.Pomoc paní zcela jistě potřebovat bude, to beze sporu. Ale stejně si to bude muset srovnat v sobě, jinak se ani deprese nevyléčí.
Samozřejme je otázkou, jak jí ta deprese byla diagnostikována. Možná jí jen doktor napsal nějaké prášky, aniž by zjišťoval tu situaci víc.
Taky je otázka, proč ty deprese měla už předtím. No, každopádně neměla vysadit ty AD. ![]()
@Tunrida píše:
To nebude deprese, to bude svědomí.
Sakra krutá pravda.
Já beru antidepresiva už pomalu rok, a taky za tím stojí otázka mýho svědomí. Teda ne, že bych byl manželce nevěrnej, ale prostě jsem dělal něco, o čem jsem se bál, že se to na mě provalí, a že bude průser. Tečka.
Ahoj, nebudu tě soudit, to v žádném případě. Proste zajdu k psychiatrovi a rozhodnu se ohledně těhotenství, ale zas vis, když mě třeba jako dneska připadá ze mam nějaký hrozny problém a přečtu si dnešní denicek nebo jemu podobné tak najednou mi prijde ze zvládnout se da vše, samo ze i s pomocí AD, a ze to co se kolikrát děje jiným je mnohem mnohem horší. Jinak přeju hodně štěstí. ![]()
@AjinaVlada píše:
Zarlit na manzela a chrapat s jinym?![]()
to je zcela běžné.. kolik chlapů žárlí vyvádí hlídají ženu a ve finále se provalí, že jsou sami nevěrní.. to se stává opravdu velmi často..
@Anonym X píše:
Sakra krutá pravda.
Já beru antidepresiva už pomalu rok, a taky za tím stojí otázka mýho svědomí. Teda ne, že bych byl manželce nevěrnej, ale prostě jsem dělal něco, o čem jsem se bál, že se to na mě provalí, a že bude průser. Tečka.
Ahoj vsem. potrebuji se nutne vypovidat.Jsem na pokraji kolapsu. Minuly rok jsem brala antidepresiva Asentru.Pak jsem si myslela ze jsem ok a vysadila ji..Vim ze se to nesmi, ale ted uz s tim moc nezmuzu. Horsi je, zejsem na dne.Mam barocnou praci, deti doma.Ke vsemu jsem mozna tehotna. Bohuzel s milencem zrejme.Jeho dite nechci, a zaroven nechci potrat. Jestli se nezblaznim tak nevim. Nemuzu spat, kricim po vsech..Jak dal..nezvladam to.Na manzela jsem zacla silene zarlit, i kdyz ja jsem ta co podvedla. nechapu se