Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jdukolem ano pravda, tak to delajou muzi…jenze ja si nedokazu prectavit chrapat s jinym a zarlit na meho
asi jina povaha su. Ted ma mozna pani zakladatelka strach, ze bude tehu s milencem manzel se to dovi a bude uplne…
aspon takto to pusobi na me. Kazdopadne by potrebovala zmenu a vse si urovnat v hlave…
a co se tyce tehu, asi me ukamenujete ale co takto znameni zacit neco odznovu? novej zivot? novej zacatek? nova cesta…
Dekuji vsem za prispevky, myslim ze kdybych chtela rict jaka jsem kra..ze sem ani chodit nemusim. Pocitala jsem spis tim, ze tu bude nekdo kdo prozival deprese jako ja. Svedomj mam sice blby, ale zas jak ja muzu vedet ze teb muj nikoho nikdy nemel!(.Chtela jsem spis probrat svuj problem, ale bohuzel mely holky pravdu ze tady akorat cloveka odsoudi.
@Anonymní píše:
Dekuji vsem za prispevky, myslim ze kdybych chtela rict jaka jsem kra..ze sem ani chodit nemusim. Pocitala jsem spis tim, ze tu bude nekdo kdo prozival deprese jako ja. Svedomj mam sice blby, ale zas jak ja muzu vedet ze teb muj nikoho nikdy nemel!(.Chtela jsem spis probrat svuj problem, ale bohuzel mely holky pravdu ze tady akorat cloveka odsoudi.
@KiwiT píše:
Psycholog, psychiatr, terapeut. Tohle se samo nevyřeší. Objednej se k někomu co nejrychleji.Dítě se nevstřebá, jestli jsi těhotná tak budeš muset na potrat a nebo ho porodit a vychovávat/adopce.
Hodně štěstí s léčbou a manželstvím, snad se vaše manžellství i ty zlepšíš.
@jdukolem píše:ale tak špatné svědomí snad není psychiatrická diagnoza a nemělo by se léčit AD.. to slyším prvně tedy
Tak dlouhodobý stres tě do depresí vtáhne úplně v klidu a takový špatný svědomí je sakra velkej stres, kterej v sobě člověk ještě k tomu musí dusit. I to špatný svědomí je změť chemie a nervů v mozku.
@jdukolem píše:ale tak špatné svědomí snad není psychiatrická diagnoza a nemělo by se léčit AD.. to slyším prvně tedy
Tunrida (viz výše) ti prakticky odpověděla za mě. Špatné svědomí opravdu není psychiatrická diagnóza, ale může tě dost rozhodit, že na tý psychárně opravdu skončíš…
Já si to i umím představit.
Třeba někdo v práci zpronevěří peníze, nebo v podnikání třeba uvede nepravdivé skutečnosti, aby např. získal dotace - a pak má z toho úzkosti, poruchy spánku a lehce skončí na AD.
@free333 píše:
Já si to i umím představit.
Třeba někdo v práci zpronevěří peníze, nebo v podnikání třeba uvede nepravdivé skutečnosti, aby např. získal dotace - a pak má z toho úzkosti, poruchy spánku a lehce skončí na AD.
Přesně tak, ač já osobně jsem neudělal nic z výše uvedeného - abyste si o mně nemyslely, že jsem nějakej gauner ![]()
@Anonym X píše:
Přesně tak, ač já osobně jsem neudělal nic z výše uvedeného - abyste si o mně nemyslely, že jsem nějakej gauner
Jéé, to by mě ani nenapadlo.
Ale jinak to je jasný, přeci občas byly i případy, že se i někdo sám přiznal na policii, že to prostě psychicky neunesl.
@free333 píše:
Ale jinak to je jasný, přeci občas byly i případy, že se i někdo sám přiznal na policii, že to prostě psychicky neunesl.
To jo - zrovna včera psali u nás v novinách, že chlap, kterej zapíchnul manželku, dostal 15 let a následně zmizel, se ve čtvrtek dobrovolně přihlásil k nástupu do basy, protože ho už prý nebavilo pořád se schovávat…
@Anonym X píše:
To jo - zrovna včera psali u nás v novinách, že chlap, kterej zapíchnul manželku, dostal 15 let a následně zmizel, se ve čtvrtek dobrovolně přihlásil k nástupu do basy, protože ho už prý nebavilo pořád se schovávat…
Věřím tomu…každý na to nemá, nonstop ve stresu a schovávat se, musí to být strašně psych. náročné.
U někoho určitě stačí policajtům trochu natuknout a dotyčný se i rád přizná, každý opravdu nemá svědomí na všechno.