Nechce pít, jsem zoufalá, poradíte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak já nemám problém domíchat…nevidím v tom sebemenší problém… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
berry4 píše:
Pudlo myslím,že rozumná matka si poradí i s tímto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přikláním se k názoru přizpůsobit se ditěti. Pokud dobře prospívá, tak bych to tak dramaticky neřešila. Buď ráda, že se v noci vyspíš ![]()
Já jsem kojila rok a pul a vše se měnilo skoro ze dne na den. Vždy jsem se přizpůsobila potřebě dítěte, všichni se jen smali, že mam snad místo mleka smetanu, jak byl pořez ![]()
Tak hlavu vzhuru, čím míň se budeš stresovat, tím štastnejsí bude Tvé dítě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko ja te chci trochu podporit. Presne me to tve vypraveni vraci do doby, kdy byl miminko muj syn. Pokud jsem ho k jidlu nedonutila (kojila jsem), tak proste nechtel. Vzdy jsem ho udrncala na balonu a nabidla prso. Kroutil se u toho, ale obvykle se nakonec napil. Pokud jsem to takto nedelala, nepil treba 6 nebo 8 hodin a bylo mu to sumak. V noci jsem ho take budila, dokonce jsme meli nekolik obdobi, kdy pil vlastne jenom v noci. Nezravec je to stale a jsou mu tri roky. Radu nemam, jen porozumeni…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vero vrátila jsem se ještě jednou k tvému rozpisu jídel:
Nedivím se,že ráno nechce pít,6 tá hodina je na něj ještě moc brzo,jestli v noci jí ,jak píšeš.
Měli jsem to taky tak,dcera jedla a jí až kolem 7-8 mé,podle toho,kdy si v noci řekne o mléko.
To už by jsi měla být zpět ze školky a jestli ne,tak si bal mléko s sebou ,vždytˇkrmení je otázka pár minut.Myslím,že až bude mít opravdu hlad,tak to poznáš ![]()
Podle toho se ti možná posune tak o hodinu i oběd(ale nemusí) a zkus zařadit svačinky místo mlíka,když je odmítá,je hodně dětí,které při přechodu na normální stravu ztrácí pomalu zájem o mléko.
U nás je to taky tak,denní dávku mléka se mi daří držet večerní kaší a dávkou mléka v noci (cca těch 500-600ml).
A když si o něj neřekne,tak doplnuji přes den jogurty a tvrdým sýrem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas teda domichavani nefungovalo - jakmile sla flasky z pusy, uz si druhou nevzal. A protoze jak pisu, pil zoufale malo, nekdy jsme to delali tak, ze jeden krmil a druhej byl v pohotovosti s druhou flaskou a kdyz to vypadalo, ze tu prvni vysosne, druhej z nas rychle domichal dalsich 30 a muselo se to okamzite vrazit do pusinky. Coz jak chapete, bezne provozovat nelze. Ale uznavam, ze moje dite je asi celkem nestandardni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit