Jsme finanční negramoti!
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@vonajebohyne píše:
Pfffff…to zvladne kazdej amater. Ale mam kamaradku, ktera donutila manzela nastudovat na YT melirovani a Jarda teda jede.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše:
@Saatine a fakt to funguje? jenom prostě přetřít?
Počmárané stěny nemám, ale občas by šikla, na opatlané dveře kolem klik. Anebo kdyby to bralo ošmátrané malby kolem vypínačů.
Zeď jen pokud je tam např. voděodolný nátěr, jinak to během chvilky sundá všechnu barvu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vidím, že už se diskuze posunula trochu jinam, ale souhlasím s příspěvkem @Nimie my jsme tu neradili mamince, která má napnutý rozpočet na hraně a potřebuje nakrmit rodinu vyloženě z minima. Ona má rozpočet takový, že i z mého pohledu se při kvalitnějším stravování dá pár tisíc ušetřit. Taky bych je dávala hned bokem. Dle mého prostě zakladatelka neumí hospodařit ![]()
Okna mi umývá dvakrát ročně chlap
Toto je snad jediná práce, kterou s malými dětmi nezvládám, protože bydlíme ve třetím patře, tak se prostě dost bojím. Nikdo nám nehlídá, takže jeden z nás musí umýt umýt okna a druhý být s dětmi. On je vyšší a nepotřebuje štafle. Používá okenu a ocet.
V mýdlovém slizu jsem nezkoušela prát, ale zkoušela jsem prací koule, popravdě mě to moc nenadchlo. Prášky používám z DM drogerie, nemám ráda moc parfemované a ty jejich mi vyhovují.
Na plovoucí podlahy používám Alex nebo Savo na podlahy, ale ve třetinovém ředění, než je psané v návodu a jsem spokojená. Na čištění čehokoliv roztok klasického Sava.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou souhlasim. Taky mam na to aplikace easy home finance. Je to super a prehledne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit