Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Madi-Já měla s Baťou problémy snad vždycky.Několikrát reklamovat boty,zdlouhavý,nepříjemný…no nikdy víc.Mě vyhovuje ten Deichmann.Má tam i takový příjemný ceny.Hodně kupujem ty Bobbi shoes ![]()
Jo, my taky. Akorát tolik nevydrží, no. Ale už jsme párkrát zkusili reklamovat - žraloka, suché zipy a vyšlo to
Jinde by nám to určitě nevzali.
madi píše:
Jo, my taky. Akorát tolik nevydrží, no. Ale už jsme párkrát zkusili reklamovat - žraloka, suché zipy a vyšlo toJinde by nám to určitě nevzali.
to my jěště nereklamovali-teda Adyho botky.Nám se dělá žralok leda tak na bačkorách a ty fakt reklamovat nepůjdu
![]()
A jěště mám ráda značku Peddy,tam kupuji Adamovi botasky do školky a na běhání venku ![]()
To, že hypermarkety prodávají větnamské zboží a dráž je pravda. Také jsem se s tím už setkala, u bot i u oblečení. V tescu asi ne, tm mají Cherokee, ale třeba v globusu jsem je viděla.
Já koukala v globusu například na uplně stejné holinky, jako mají u nás u větnamců, nebo loni dětské plátěnky do cvičení, taky ty samé, i ta značka.Je to tak, prostě jeden dodavatel, více odběratelů.
Nečetla jsem diskuzi, takže k otázce..
Nejsem pro dědění bot, ale pravda je taková, že ty nejmenší velikosti ( 19,20 atd) jsou skoro netknuté, když z nich dítě vyroste..
takže zatím jsem kupovala nové, ale na zimu jsem koupila značkové již jeté a světe div se, jsou jak ze žurnálu, fakt úplně super..Pak mám také tašku poděděných bot a určitě se nad nimi neofrnuji..
Prostě nakupuji nové, ale nejsem ani proti bazaru..
Jo ,ale tedy ty nové kupuji drahé..Nové levné ( ale za 100.-) určitě néééé..
Ahoj holky, na botičkách se podle mě nevyplatí šetřit a myslím, že se dají sehnat i kvalitní boty za rozumnou cenu. Vyšlapané po někom nebo „typ Vietnam“ můžou dítěti dost ublížit - vadné držení těla atd… Několik prověřených obchodů je k mání třeba tady: http://www.mamedite.cz/…akupy/obuv43
ahoj,já myslím,že pokud se jedná o boty kvalitní,celokožené a díte je má třeba jenom na pár mesicua nejsou sešlapané,tak je klidně může mit i bráška…u nás jsou kvalitní značky bot(zahraniční)pěkně předražené,a není zlato všechno co se třipí,např GEOXy které jsou u nás v čr fakt hodně drahé,mě osobně přijdou hodne levné boty made in china k tomu,povrch neni mnohdy z kůže,ale z plastu a podrážka při děšti děsně klouže-vlastní zkušenost,v itálii nejsou vůbec považovány za nej boty pro deti..dají se sehnat už za 25-30euro..je fakt že noha se v nich nepotí,ale jinak nicmoc..hodně kvallitní dětské boty dělá naturino,ale mám pocit obchod je jen v praze a šílené pálky,kdežto v zahraničí je koupíte mnohem levněji,boty od batě nejsou špatné,ale kolikrát jsou tvrdé,melania jsou taky dobré boty (celokožené)anebo primigi,mají řadu pro první krůčky,řadu sport..na první kručky by díte melo mít botičku lehkou aby se mohlo pohybovat co nejpřirozeneji,doktoři doporučuji,po doma nechat díte v ponožkách,já používám protiskluzové,papučky jenom když je hodně velká zima..kvalitní a dražší boty nakupuju ve slevách,koupim třeba botu o číslo větší a mám je tak do budoucna..v léte jsem koupila zrovan botky elefanten za 250kč a byli fajn na podzim.. špatné a nevhodné boty,celoplastové (jine vietnamci"snad ani neprodávají můžou bránit i v růstu..podle mě,je to otázka priorit,ne peněz..já si raději odříkám večeři v restauraci,nebo krabičku cigaret,či kadeřníka a dítěti koupím to nej v naději,že pro něj dělám to nejlepší
a že si to bude jednou pamatovat ![]()
prckům kupuji nové botky,pač první má hnáty křivé a to se neodvážím dát ani jako náhradní.Pak k Deichmannovi.Bavila jsem se o této firmě s ortopedem a ten říkal,že Deichman je dražší vietnamec,ale já tam teda nikdy nebyla,tak nevím,co je na tom pravdy.Když už botky,tak raději opravdu kvalitní nezničené a klidně i z druhé ruky.