Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Keyllah píše: Více
Napsala jsem svůj názor, že ty ses toho začala chytat jak lejno košile je věc druhá.
@Heduš Homolková píše: Více
a? napsala jsi do veřejné diskuze, já zareagovala, pokud s tím máš problém, tak s tím ti asi neporadím, to se prostě v diskuzích normálně děje…
Ja s tím žádnej problém nemám, to spíš ty ses tady začala ohánět nějakými nesmysly, ze se navážím do jejich dětí ![]()
napsala jsem svůj názor na tvůj příspěvek a za tím si stojím. Vytáhla jsi celkem soukromé info z jiné diskuze, aby jsi jí ublížila. Tak jsi jí to nandala a udělala jsi si lepší den a tím to můžeme ukončit, ne?
@Karamba2020 píše: Více
Víš jak, chemie a hormony jsou svi. ně…….. často se ti chlapi tváří jako kingové a pak zjistíš, že všechno je jinak.
V tu chvíli, láska nekáska, zdrhám…. ![]()
Prosím tě nech si ty samozvané psychologické rozbory jinam jo? Akorát to tu plevelis a zasíráš svými rozumy
Uprimne? Ja si to dokazi predstavit. Dokazi si predstavit, ze ziji s nekym hodnym jenom z pohodlnosti a z duvodu financniho zajisteni. Stejne, co si budeme nalhavat? Manzelstvi casto (ne samozrejme vzdy) sklouzne v lepsim pripade do nejakeho pratelskeho vztahu, kde uz davno nefunguje chemie jako v zacatcich, kdy nebyly deti, neresily se provozni problemy. A plno lidi v techto vztazich zustava z pohodlonosti, tak v cem se to lisi od toho, byt s nekym pouze pro penize?
Takze ano, dokazi si predstavit byt s nekym hodnym a spolehlivym, kdo me bude mit urcitym zpusobem rad, pouze pro penize s tim, ze samozrejme stejnym kladnym způsobem se budu chovat i ja k nemu (tzn. urcity druh lasky, ucta…).
asi sis mě spletla s Klopotkovou nebo Andruš, v této urážlivé diskuzi s tebou fakt nemám potřebu pokračovat, zkus to s nimi ![]()
@ka2ka píše: Více
Ta má obecního krasavce, bývalého ředitele banky přece, nyní pracujícího a souložícího s inžou na nočních, minimálně za 68 hrubého
pokud tedy bere stejně jako inžinýrka ![]()
No vždyť nepokračuj, já o tvé názory nestojím, tak sis ulevila a jedeme dal ![]()
Byvaly reditel banky? Vzdyt Urozeny dela na smeny v logistice, ne?
ano, maloktery chlap unese, ze jeho zena je uspesnejsi nez on,… tohle se ale tobe stat nemuze.