Jsou peníze důležité?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1743
23.4.25 10:40
@Keyllah píše: Více

Napsala jsem svůj názor, že ty ses toho začala chytat jak lejno košile je věc druhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40994
23.4.25 10:41
@Heduš Homolková píše: Více

a? napsala jsi do veřejné diskuze, já zareagovala, pokud s tím máš problém, tak s tím ti asi neporadím, to se prostě v diskuzích normálně děje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1743
23.4.25 10:42

Ja s tím žádnej problém nemám, to spíš ty ses tady začala ohánět nějakými nesmysly, ze se navážím do jejich dětí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40994
23.4.25 10:45

napsala jsem svůj názor na tvůj příspěvek a za tím si stojím. Vytáhla jsi celkem soukromé info z jiné diskuze, aby jsi jí ublížila. Tak jsi jí to nandala a udělala jsi si lepší den a tím to můžeme ukončit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
23.4.25 10:45
@Zumpa píše: Více

Co jako se dá těžko pochopit :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
23.4.25 10:46
@Karamba2020 píše: Více

Víš jak, chemie a hormony jsou svi. ně…….. často se ti chlapi tváří jako kingové a pak zjistíš, že všechno je jinak.
V tu chvíli, láska nekáska, zdrhám…. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1743
23.4.25 10:46

Prosím tě nech si ty samozvané psychologické rozbory jinam jo? Akorát to tu plevelis a zasíráš svými rozumy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.25 10:48

Uprimne? Ja si to dokazi predstavit. Dokazi si predstavit, ze ziji s nekym hodnym jenom z pohodlnosti a z duvodu financniho zajisteni. Stejne, co si budeme nalhavat? Manzelstvi casto (ne samozrejme vzdy) sklouzne v lepsim pripade do nejakeho pratelskeho vztahu, kde uz davno nefunguje chemie jako v zacatcich, kdy nebyly deti, neresily se provozni problemy. A plno lidi v techto vztazich zustava z pohodlonosti, tak v cem se to lisi od toho, byt s nekym pouze pro penize?

Takze ano, dokazi si predstavit byt s nekym hodnym a spolehlivym, kdo me bude mit urcitym zpusobem rad, pouze pro penize s tim, ze samozrejme stejnym kladnym způsobem se budu chovat i ja k nemu (tzn. urcity druh lasky, ucta…).

• Citovat
  • Upravit
40994
23.4.25 10:50

asi sis mě spletla s Klopotkovou nebo Andruš, v této urážlivé diskuzi s tebou fakt nemám potřebu pokračovat, zkus to s nimi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1743
23.4.25 10:51
@ka2ka píše: Více

Ta má obecního krasavce, bývalého ředitele banky přece, nyní pracujícího a souložícího s inžou na nočních, minimálně za 68 hrubého :mrgreen: :P pokud tedy bere stejně jako inžinýrka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1743
23.4.25 10:52

No vždyť nepokračuj, já o tvé názory nestojím, tak sis ulevila a jedeme dal :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
23.4.25 10:53

@Keyllah děkuju za zastání. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40994
23.4.25 10:53
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3680
23.4.25 10:56

Byvaly reditel banky? Vzdyt Urozeny dela na smeny v logistice, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
23.4.25 10:58

ano, maloktery chlap unese, ze jeho zena je uspesnejsi nez on,… tohle se ale tobe stat nemuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová