Jsou peníze důležité?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10185
23.4.25 17:07
@Dollorres píše: Více

To, ze ma chlap vyssi prijem jeste neznamena, ze te musi zivit, pokud i ty mas takovy prijem, ze se zajistis sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
23.4.25 17:13
@Anonymní píše: Více

Jakoze ti tady ted mame vsechny priznat, ze jsme si vymyslely a ve skutecnosti jsme vsechny do jedne vycurane zlatokopky? To, ze jsi na par takovych narazil jeste neznamena, ze jsou takove vsechny. Ale ty mas problem hlavne sam se sebou, jak vidno. Kdyz jsi byl chudej, tak nad tebou ohrnovaly nos a ted kdyz jsi bohatej, tak na tebe zase letej jen kvuli penezum a majetku. Mas to proste strasne tezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
23.4.25 17:20
@Denisa56 píše: Více

Mě vyhovuje mít navrch. Potřebuji to pro svůj pocit jistoty.
S tím nic neudělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
23.4.25 17:23

Peníze důležité nejsou, důležité je jejich množství :)

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
23.4.25 17:28

Pro mě je důležité, aby chlap měl potenciál a hlavu na to dobře vydělávat. Ale ve skutečnosti vůbec nevím, kolik můj vydělává :lol: posílá určitou domluvenou částku na společný účet a co mu zbývá pro sebe, mě nezajímá. Já ale mám taky tak, že mi část peněz zbývá pro sebe na mém účtu.
Takže jo, jsem na peníze. Na svoje :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.25 17:46
@KristynaD998 píše: Více

Jen upozorním, že není Anonym jako Anonym, správný Anonym se dá poznat podle správné kytičky ;) Dále ještě upozorním, že je rozdíl mezi mistrem, který má pod sebou 30 lidí a manažerem výroby, který má pod sebou 1000 lidí. Bylo by fajn se také podívat, kolik je tady různých dotazů, samozřejmě bych velmi rád odpověděl všem Kristýnám, Janám, Heduškám, atd, ale musím na to jít postupně. A jinak ano, samozřejmě že jsem se ucházel o obyčejné holky u kterých jsem se tenkrát domníval že jsou na mé úrovni. Když mi pak začaly skákat do postele, tak jsem je jen oprášil a odkopl. A nemám z toho vůbec výčitky. Vážné vztahy jsem měl pouze s těmi, které mě neznaly i když jich moc nebylo, a na prvních pár rande vždy jezdím se starým vrakem půjčeným od otce. Shodou okolností mám teď partnerku která dělala přesně to samé co já, hrála si přede mnou na uklízečku a přitom je to doktorka s nezanedbatelným majetkem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.25 17:50
@Vada píše: Více

Mám partnerku, jestli je to ta pravá, to se teprve uvidí. Mohla by být.

• Citovat
  • Upravit
10680
23.4.25 17:51

Klasická turecká telenovela 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
23.4.25 17:54

Starým vrakem na první rande, po kterém ti ženský skákaly do postele? :lol: nevěřím! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.25 17:57
@KristynaD998 píše: Více
???
  • Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
23.4.25 18:00

To zní slibně. Budu šetřit na zajíčky, až budu v důchodu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.25 18:01
@Vada
@Vada píše: Více

Za mých mladých let jsem se postupně ucházel o 6 dívek z práce, pokud se nemýlím 🤔
Na to, že trpím nějakými pocity méněcennosti, nebo jinými poruchami, bych asi řekl jen něco ve smyslu „psychologa potřebuje v podstatě každý, jen někteří obzvláště“ Bohužel sám odborník na psychologii nejsem a něco mi říká, že ani vy nebudete, nebudu tedy polemizovat o tom, kdo z nás dvou je na tom psychicky lépe ;)

• Citovat
  • Upravit
10185
23.4.25 18:04
@Dollorres píše: Více

Tak kazdy to mame nejak nastavene. Ty jsi asi hodne ambiciozni, mas ty priority poskladane s durazem na vykon, nebo jak bych to vyjadrila. Jestli ti to tak vyhovuje a citis se stastna, tak je to v poradku. Sice to moc nechapu, ale kazdy jsme nejaky. Ty bys zase asi nepochopila mne, ze to mam jinak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148318
23.4.25 18:05
@Heduš Homolková píše: Více

No hele já to taky moc nepobírám tyhle omluvy pro chlapy co se vybodnou na vlastní děti. I kdyby ta matka byla ta největší kráva kterou mohl v životě potkat a on odešel kvůli tomu, ty děti za to nemůžou.

Příspěvek upraven 23.04.25 v 18:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148318
23.4.25 18:13

Peníze důležité jsou, protože život ty peníze prostě stojí. Ale nejsou všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...