Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
a co jako? tak si blbě vybíráš a když ti takové stačí, tak hodně štěstí…pokud se chceš degradovat jen na peněženku, protože na víc nemáš, je to tvoje dobrovolná volba…
Takové ženy existují…a zřejmě si přesně takové vybiras
Třeba to nebylo prachama a majetkama. 8 let je dlouhá doba, mezitím co ses vypracoval si mohl třeba nabrat více sebevědomí a tak se ženami po těch 8 letech komunikovat lépe, být víc sebevědomí a udělat úplně jiný dojem. Nezapomeň taky, že většina mužských zraje do krásy po 8 letech se z tebe klidně mohl stát třeba pohledný sympaťák
ono taky ale záleží v jaké kategorii tyhle slečny vyhledáváš 😁 pokud je to Samej gucci, tuna malovátek a mega voňavka tak se ani nemůžeš divit. Bůh ví jestli si to po těch 8 letech vůbec zkusil na nějakou normální slečnu co vypadá slušně a ne jako brblína.
No a co u tebe tedy nemohly zkousnout bez penez? Ze az s penezi to slo?
Ja bycj ani kvuli mlionum nedala o x let starsiho chlapa a nebo vubec chlapa co me nepritahuje, fakt.
@Tarena píše: Více
To už ani nevím, většina mě ignorovala, jedna mi řekla, že s blbým dělníkem se zahazovat nebude.
tak byly třeba zadané, to tě nenapadlo? nebo prostě neměly zájem ![]()
Jakože napřed jsi byl obyčejný dělňas a teď jsi v té stejné fabrice jen obyčejný mistr (manažer výroby) a najednou se o tebe ženy perou? ![]()
Tady se ale nikdo nevytáčel. Ptal ses, jestli by někdo byl s chlapem jen kvůli penězům. Samozřejmě, že takový pipiny jsou, ale opravdu taková není většina a není to společenská norma. Takže přestaň paušalizovat. A taky se zamysli nad tím, koho si do života pouštíš.
@Bytsamsebou píše: Více
U nás ve firmě mají mistrové základ 70000 k tomu samozřejmě premie a další benefity,.
Anonyme ja ti vůbec nerozumím… na moji odpověď třeba nejsi schopný zareagovat ale strašně rád reaguješ když se můžeš chlubit sám sebou…. Byt rozumná slušná holka už jen z tohohle principu bych s tebou vůbec nemluvila. Prijdes mi jak ti týpci co se treba na seznamku vyfotí na kapotě svyho Baworáčka, strasnej flex… přitom normální holku to zcela odpudí.
Jediná…
Z kolika? Kdybys byl pěkný a chytrý chlap, uměl se chovat a mluvit, měl bys úspěch u žen, to si piš. Řemeslnici jsou dělníci a přitom páni s velkými výdělky.
Když budeš vypadat jako hňup a budeš se chovat jako čuně, tak ti ani peníze nepomůžou. Možná tak taxa na hodinu.
Když si holku zaplatiš. Vypadá to, že máš mindráky že?
@Heduš Homolková píše: Více
Ani nechtějí. Čím více příspěvků, tím více reklam… Pochopte.
Nahodil jsem toto téma jen abych zjistil, kolik z vás se přizná
Takhle to vypadá, že jsem celý život žil v jiné galaxii, protože o mě ženy vždy začaly projevovat zájem, až když zjistily že mám majetek. V podstatě už od 20ti, když jsem nastoupil do práce jako poslední dělník s holou… a snažil se nějakou holku z práce pozvat na večeři, ani se se mnou nebavily, ale když jsem se za 8 let vypracoval na manažera výroby, tak se tytéž bily o to, která mi skočí dřív do postele
A tak to jde celý život. Takže teď to můžete zkusit znovu a tentokrát bez vytáček