Jsou peníze důležité?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.4.25 08:52

Jsou peníze důležité?

Jak velkou roli u vás ve vztahu hrají peníze? Byli byste s „velmi“ bohatým partnerem/partnerkou i kdyby vám jinak moc nevyhovovali? Co vše byste byli ochotní kvůli bezstarostnému životu skousnout? Věk? Vzhled? Chování?…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
23.4.25 08:58

A ty, odvážný anonyme? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24991
23.4.25 08:59

Asi nic. Nevím proč bych měla být závislá na penězích někoho jiného, koho nemiluji. Vdavala jsem se z lásky a brali jsme se velmi mladí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
23.4.25 09:03

Mícháš jablka s hruškami. Jsou peníze důležité? Ano, velmi. Kupodivu je v Tescu prodavačkám jedno, jak bohatá jsem, nákup zaplatit musím, stejně jako hypotéku, obědy dětem, telefon, dovolenou atd.
Jsou peníze ve vztahu tak zásadní, abych byla s partnerem jen kvůli nim? V žádném případě. Resp. na to musíš mít žaludek. Pokud jsi s ním jen kvůli zabezpečení, jsi taková stabilní d.vka, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.4.25 09:04

Beztak je tohle zase jen příprava podkladů pro nějaký článek :roll: Zadarmo nepracujte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
23.4.25 09:05

Nebyla bych s někým, kdo vydělává víc než já. Musím to být já.
Jinak ano, peníze jsou důležitý, ale jen ty, co si obstaráme sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
23.4.25 09:08

Nejlepší je jich mít sama dostatek, abych při výběru partnera nemusela zohledňovat jeho majetkové poměry a ochotu mě dotovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7230
23.4.25 09:08
@Dollorres píše: Více

a tak to zase klidně může můj manžel vydělávat více jak já :) ale kvůli penězům bych nebyla s nikým pokud by to opravdu nebylo z lásky…pak už je to jen bonus navíc. Každopádně mi to nevyšlo, že bych měla milionáře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.25 09:09

Proč ztrácet čas s bohatým partnerem, který mi nevyhovuje, když si můžu najít bohatého partnera, který mi vyhovuje :pankac:

• Citovat
  • Upravit
6626
23.4.25 09:09

Jo, peníze jsou důležitý. Nebyla bych s chlapem jen pro peníze, ale taky bych nebyla s nefachčenkem a looserem jen z lásky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33135
23.4.25 09:14
@Anonymní píše: Více

Proč anonym? Tak první napiš ty jak to máš ty ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
23.4.25 09:21
@Janli píše: Více

U mě by u nefachčenka a losera láska ani nenastala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6591
23.4.25 09:26

Jsou důležité a co já vím, s manželem jsme se vypracovali postupně. Když jsem ho poznala, bral 35, já 20. A teď se jedná o částky, které tu lidi považují za scifi. Proč někde parazitovat a něco překousnout, když toho lze dosáhnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12810
23.4.25 09:28

Ano, peníze jsou velmi důležité, ale rozhodně bych nebyla s bohatým člověkem jen kvůli nim.
Na druhou stranu bych ani nebyla s člověkem, který si za svoji výplatu dloouhodobě není schopen zaplatit náklady na život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1743
23.4.25 09:34
@Dollorres píše: Více

Možná proto od tebe manžel utekl a jsi sama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...