Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi nic. Nevím proč bych měla být závislá na penězích někoho jiného, koho nemiluji. Vdavala jsem se z lásky a brali jsme se velmi mladí.
Mícháš jablka s hruškami. Jsou peníze důležité? Ano, velmi. Kupodivu je v Tescu prodavačkám jedno, jak bohatá jsem, nákup zaplatit musím, stejně jako hypotéku, obědy dětem, telefon, dovolenou atd.
Jsou peníze ve vztahu tak zásadní, abych byla s partnerem jen kvůli nim? V žádném případě. Resp. na to musíš mít žaludek. Pokud jsi s ním jen kvůli zabezpečení, jsi taková stabilní d.vka, no.
Beztak je tohle zase jen příprava podkladů pro nějaký článek
Zadarmo nepracujte ![]()
Nebyla bych s někým, kdo vydělává víc než já. Musím to být já.
Jinak ano, peníze jsou důležitý, ale jen ty, co si obstaráme sami.
Nejlepší je jich mít sama dostatek, abych při výběru partnera nemusela zohledňovat jeho majetkové poměry a ochotu mě dotovat ![]()
@Dollorres píše: Více
a tak to zase klidně může můj manžel vydělávat více jak já
ale kvůli penězům bych nebyla s nikým pokud by to opravdu nebylo z lásky…pak už je to jen bonus navíc. Každopádně mi to nevyšlo, že bych měla milionáře
Proč ztrácet čas s bohatým partnerem, který mi nevyhovuje, když si můžu najít bohatého partnera, který mi vyhovuje ![]()
Jo, peníze jsou důležitý. Nebyla bych s chlapem jen pro peníze, ale taky bych nebyla s nefachčenkem a looserem jen z lásky.
@Anonymní píše: Více
Proč anonym? Tak první napiš ty jak to máš ty ne?
@Janli píše: Více
U mě by u nefachčenka a losera láska ani nenastala. ![]()
Jsou důležité a co já vím, s manželem jsme se vypracovali postupně. Když jsem ho poznala, bral 35, já 20. A teď se jedná o částky, které tu lidi považují za scifi. Proč někde parazitovat a něco překousnout, když toho lze dosáhnout ![]()
Ano, peníze jsou velmi důležité, ale rozhodně bych nebyla s bohatým člověkem jen kvůli nim.
Na druhou stranu bych ani nebyla s člověkem, který si za svoji výplatu dloouhodobě není schopen zaplatit náklady na život.
@Dollorres píše: Více
Možná proto od tebe manžel utekl a jsi sama ![]()
Jak velkou roli u vás ve vztahu hrají peníze? Byli byste s „velmi“ bohatým partnerem/partnerkou i kdyby vám jinak moc nevyhovovali? Co vše byste byli ochotní kvůli bezstarostnému životu skousnout? Věk? Vzhled? Chování?…