Jsou peníze důležité?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1780
23.4.25 11:20
@markytka3 píše: Více

A vždyť tady z toho už je pamflet nějakou dobu s novými pravidly, sem se člověk chodí jen pobavit, pac díky novým pravidlům mají trollové a anonymové tady pré a ani admini, jak si to nastavili, na ně nemůžou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
23.4.25 11:21
@Anonymní píše: Více

Nic bych nezkousnula. Špatný charakter se za peníze nedá koupit, stejně tak láska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
23.4.25 12:34

Pro mě peníze důležité jsou. Chci abychom se jako rodina měli dobře a abychom byli bohatí. Oba dva. Spolu.
Takže pokud by mi chlap nevyhovoval tak bych ze svých nároků neslevila ani o píď.
Navíc by se mi nelíbila ta nerovnost, že on je bohatý a já chudá. Prostě mi přijde, že by to ve vztahu vytvářelo disbalanc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
obet.stalkingu
23.4.25 13:24

Ne, nebyl.

• Citovat
  • Upravit
10185
23.4.25 14:30
@Dollorres píše: Více

To je divne kriterium pro vztah. Ve vztahu jde preci o neco jineho, nez o porovnavani vyplatnich pasek. Ty bys byla schopna muze, se kterym si rozumis a je ti s nim dobre odstrihnout, kdyby se ukazalo, ze bere vic? Nebo kdyby se casem vypracoval a razantne se mu zvysil plat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106004
23.4.25 14:36

Nic…preferuji vyrovnané vztahy včetně financí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106004
23.4.25 14:41
@Heduš Homolková píše: Více
Taky má…ale každý není typ do vztahu
@Fee-bee

Jedno to je většinou těm, co se moc nemusí o peníze starat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
23.4.25 14:50
@Denisa56 píše: Více

Já vztah nehledám. Ale na teoretické úrovni, nesnesla bych být například živena někým jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
23.4.25 14:52

Tak pokud by mel chlap 150k, ty treba 120k, tak to prece neznamena, ze te zivi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10747
23.4.25 14:56

Můžete jet na půl ;), rovnoprávnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
23.4.25 15:48
@Keyllah píše: Více
:mrgreen: :D reakce na reakci na reakci. :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41134
23.4.25 15:49
@Takyjedna píše: Více

asi tak, o tom veřejné diskuze jsou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
23.4.25 15:50

Dala jsem ti :srdce:, seš vtipná. A krásnější, chytřejší, nebo mladší by být mohl, nebo taky nee?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
23.4.25 15:55

Bude to asi znit hrozne, ale s mene vydelavajicim muzem bych nebyla. V tom jsem hodne racionalni. Vidim ty chlapy a rodiny, kor s malyma detma, kde to fakt skripe. Myslim tim spatne placene prace typu knihovnik, sanitar. Zrovna tak je ale pro me dulezite, abych mela svuj slusny prijem i ja sama.

Na druhou stranu bych ani nebyla s idi…kvuli penezum.

Po svete beha dost fajn chlapu, kteri umi uzivit rodinu a zaroven jsou fajn.

Příspěvek upraven 23.04.25 v 18:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
23.4.25 16:07

Peníze důležité jsou ať chceme nebo ne. Bez nich se dnes nenajíte, neoblečete ani nemate střechu nad hlavou. V životě se nelze spoléhat na partnerovi finance, musí dnes i žena řádně makat. Nebyla bych s někým jen kvůli penězům. Život není nikdy bezstarostný. Stejně jako peníze je důležitá i láska. :think: záleží co asi od života kdo chce, pokud si chceš užívat život bez dětí a žít v luxusu bez lásky proč ne, neodsuzuju spousta chlapů tvrdí, že kdyby byla pěkná ženská najde si boháče :D nebo chceš najít lásku svyho zivota, založit rodinu a žít si to svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová