Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fee-bee píše: Více
Dělal prý ředitele v bance, kde se na něj jako na krasavce chodily dívat ženy, protože měl prosklennou kancelář
aspoň pokud jsem nečetla zadnicí, ted smenuje
@markytka3 píše: Více
No tobě taky ne, tak můžeš být i nadále v klidu ![]()
@Havlova píše: Více
tak ona staci zamilovanost do milenky se kterou utekl, a ktera mu da nuz na krk, bud ona nebo jeho minuly zivot… kdyby se mi to nestalo, tak tomu neuverim, jak chlap dokaze kvuli mlademu rozkroku zblnout… u nas to nebyla jen rodina, ale i kamaradi ![]()
@Heduš Homolková píše: Více
vis, kulove, prave, ze to pisi ze svych zkusenosti… ![]()
Jako ze ti utekl chlap, protože si vydělávala víc než on? Tak to byl blb bez sebevědomí. Taky jsem jednu dobu vydělávala víc než muž a byl naprosto v klidu
Aha, tak to je strma kariera…do kopru.
A tech 68k hrubeho, spis taky bude mit jako logistik, nez bankovni velici krasavec.
ty jejim plkum veris? tak to jsi asi na tomto foru jedina.
coz mne neprekvapuje… co jsem zaznamenala, hodil sem pry i svoji fotku - mastneho pupkace se zvadlym,
Nevím jestli bere tolik, ale Klopo tvrdila, že ji inzinyrka jako odškodné za kvasinky nabídla svůj plat 68 tisíc
![]()
Nevěřím, ale ty storky mě baví a zasměji se a jo hodila sem fotku polonahého údajně traktoristy a dostala ban
Příspěvek upraven 23.04.25 v 11:10
ne, utekl za o 25 let mladsim rozkrokem,… maloktery chlap unese, ze zenska je vice uspesna nez on
Neverim, ale je to takovej muj guilty pleasure a pobavim se u toho. ![]()
Jak se ke Klopce mohly dostat inzenyrciny kvasinky? Vzdyt mimo doma jedou s gumou, ne? Nebo kdyz je inzenyrka rozcapena jako motyl v Klopcine posteli na Kremilkovi, tak to se za ‚mimo domov‘ nepocita?
ja nikdy tenhle smysl „humoru“ nechapala, pro mne je to traparna a zivit svymi prispevky takoveto diskuse je i pod moji uroven… tady plno uzivatelek lateri, jak z epipi se stal pamflet a pritom zivi takovehle diskuse svymi prispevky. ![]()
Příspěvek upraven 23.04.25 v 11:17
Spis došla témata, kvasinky se objevily v době, kdy na titulní straně emimina se tyden objevovaly články o pohlavních chorobách