Jsou tanga opravdu nezdravá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4164
24.10.23 14:09
@MartinPospa píše: Žena nosí skoro celý život výhradně tanga, většinou bavlněná a žádné problémy nemá. Já na ně taky přešel (upozorňuju - pánský střih) a mě to naopak několik problémů „vyřešilo“ :D

jaký problémy ti to vyřešilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
24.10.23 14:10
@gabrriel píše:

Ušetří za toaletní papír 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
24.10.23 14:15
@gabrriel píše:

U nás by to asi vyřešilo všechen sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6032
24.10.23 14:17

@Anna766 :D
Já nějak ty chlapské tanga nepobírám. Pak ještě jsou úplně divné chlapské rádoby slipy, co mají totálně holý zadek. To je pro koho a co dobré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
24.10.23 14:41
@vendulaaa píše:
@Anna766 :D
Já nějak ty chlapské tanga nepobírám. Pak ještě jsou úplně divné chlapské rádoby slipy, co mají totálně holý zadek. To je pro koho a co dobré?

Ať si každý nosí co chce, to především, nám do toho není nic. Ale kdyby muž přišel, svlékl se a měl, i když mužská, tanga, asi bych skončila v záchvatu smíchu a bylo by po sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
24.10.23 15:09
@Lucik16 píše:
@Karinkas takže jsi je předtím nosila na střední navzdory nepohodlí proč? Že to bylo in? Nebo přišel nějaký celkový zlom ve stylu oblékání? Neber to jako rýpaní, jen mi to přišlo zajímavé, že léta nosí někdo něco, v čem pak nevydrží pár minut, tak si říkám jaká byla asi motivace:)

Ježíš vůbec to není rýpaní.
No motivace asi stejná jako u podpatků. Prostě jsem si tím připadala nějak zajímavá. Tenkrát jsem si na ně zvykla. Nepohodlná mi asi nepřišla. Asi určitě ne :D. No a po dvacítce jsem to prostě přestala hrotit. Začala postupně nosit klasické bavlněné kalhotky.
No a po těch letech. No je to už víc jak deset prostě nejsem zvyklá. A zvykat se mi už určitě nechce. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
9.3.25 14:15

Tak tanga jsou nezdravé hlavně z toho důvodu, že pokud jdeš na velkou a nezvládneš potom perfektně hygienu (např. není k dispozici bidet, vlhčené ubrousky atd.) tak se ti zaneřáděný zadek otírá o tenkou šňůrku, která má tendenci se pohybovat dopředu/dozadu. Bakterie se ti tedy posouvají blíže k pochvě a zpravidla to končí zánětem močového měchýře, nebo jinou infekcí.
Kalhotky s klasickým střihem narozdíl od tang mají větší tendenci držet na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí