Jsou to neštovice prosím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8095
28.8.20 21:31

Dobrý den, prosím jsou to neštovice? Ráno měla 3 malé teď večer to už má vsude :? I kolem očí :( Úplně se desim jak bude vypadat rano. Čím jste mazaly? já ji dala na noc fenistil a mam Vira soothe. Pak mám ještě doma sudocrem :think: ten se může taky použít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31017
28.8.20 21:35

@eluv Za me uplne nejlepsi jsou koupele ve slabem hypermanganu - i kdyz pravda, nemam tu opakovanou zkusenost, ale vsadila jsem na hypermangan a pak se ty male cerstve vysete ani nenalily a mizely jak zazrakem. Holky mely nestovice jako druhe, koupala jsem je od prvniho dne a nakonec se vyloupaly mnohem drive nez kluk. Ten mel koupele az treti den, nestovic mel mene, ale vsechny velke, holky stovky mensich, ale rychle mizely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
28.8.20 21:38

Vypadá to tak. Mazala jsem obyčejným tekutým pudrem, nebo Tanno hermalem. Jinak v lékárně jsou u dražší přípravky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8095
28.8.20 21:41

@Hobitka hypermangan jste koupila v lékárně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1696
28.8.20 21:43

Řekla bych, že jsou to neštovice. Používali jsme tekutý pudr, starší měl 8 let, měl to strašný, i pod očním víčkem… mladší 6 let v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8095
28.8.20 21:52

@statecna.oslice no malá 4roky. Vůbec ani nevím kde to vzala v okolí nikdo neštovice nemá. Co jse dávala na ty oči? má to právě i na vnitřní straně víčka a i na intimních partiich :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
28.8.20 22:02

My dávali jen tekuty pudr..syn měl 6 měsíců když je chytil a měl jich hodně jako ten vás.. ale drobné.. dcera je měla po něm za 14 dní ve 3 letech a měla jich jen pár, ale za to velikých, které zanechaly jizvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1696
28.8.20 22:06

@eluv
No už jsou to dva roky, nepamatuju :oops:. Buď nic, nebo něco od mudr, ale myslím si že nic… Ty hnusný boláky (3 ks), měl asi dva dny, musel chudák vydržet, pak to prasklo, byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
28.8.20 22:24

Tanno hermal, taky měla malá všude, dvě noci byly na houby, pak už lepší. Nebala bych se dát i nurofen, je to viróza a bolí u toho děti hlava. Alespoň u nás to tak bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31017
28.8.20 22:55

@eluv Jo, v lekarne, za par korun. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31017
28.8.20 22:56

@eluv Kluk mel taky v oku, podrazdene belmo, kapala jsem Ocuflash na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6718
29.8.20 07:59

Ahoj, také doporučuji Tanno Hermal. A koupele v hypermanganu, ale ty prý až se přestanou dělat nové neštovice… Pokud bude mít neštovice i v puse, můžete použít Calgel nebo Dologel. Dcera měla horší průběh, nakonec musela dostat i acyklovir Herpesin. Držím palce, ať je vše v pohodě. :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8095
29.8.20 08:55

@Hobitka a od kdy se dávají ty koupele? ji se stále vysévají pipinky a hodně jich má nalitych. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31017
29.8.20 09:57

@eluv Hele ja holky fakt koupala hned. Jen co zacaly vysevat. Prubeh u vsech lehky. O tom, ze by se melo cekat, jsem nic necetla :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí