Jsou tu nějaké maminky čtyřletých?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
878
4.1.14 00:46

Našemu staršímu chlapečkovi bude 5 let v září 2014 :)
Mladšímu chlapečkovi byl na konci listopadu 2013 jeden rok. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
4.1.14 00:47

Muj nejstarsi bude mit pet v srpnu, zdravim maminky stejne starych :mavam:

Jeho nejlepsi kamarad je stejne stary - o mesic starsi - a umi cist, psat, pocitat, kdezto ten muj, to je porad takove detatko, zadne cteni a psani ho nezajima. Co ti vasi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
4.1.14 01:56

Malé byly 4 roky v puli prosince, ale cist tedy opravdu neumi. A psat? Jsem tada, ze namaluje nejaky kloudny obrazek, a poznam, co na nem je. Psat neumi. Ale nemyslim si, ze by byla nejak zaostala. A starsi dcera se naucila psat v prvni tride, v sedmi letech. Nejaka pismena umela, ale nic jsme ji nasilim neucili, nez sla do skoly. A nemyslim si, ze by to byla chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
4.1.14 05:49

Nase starší bude mít v dubnu 5. Vánoce se jí líbily (výlety na vanocni trhy, atrakce pro děti, koledy, doma zdobení stromecku, darecky) a na Silvestra byly obe děti s nama do půlnoci vzhůru a starší se trochu ohňostrojů bála, ale nic dramatického. Od té doby děti usinaji dost pozde. Jsem zvědavá, kdy se nám podaří spánek upravit. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
4.1.14 07:47

AHoj moje princezna bude mít 5 taky v květnu. ;) Na Silvestra usnula normálně, od mala se bojí ohňostroje, tak jsem byla ráda že to zaspala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
4.1.14 07:56

Ahoj maminy nasi berusce bude koncem dubna 5 to bude mejdan :mrgreen:
A silvestr no do pul dvanacte spala a pak jsme ji vzbudily a ohnostroj ktery si uzjla pripila si detskym sampusem a sla hrnet :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
4.1.14 08:09

Ahoj :mavam: Staršímu synovi bude v květnu taky 5. Na Silvestra/Nový rok s námi vydržel do pul 2 :) Hráli jsme různé hry, koukali na telku atd… Pak ráno samozřejmě dostával do pul 11, mi s manželem vydávali v 8 s mladším :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
4.1.14 08:11
@Hanullka píše:
Uz ji bylo nebo bude?

Teprve bude. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
4.1.14 12:38
@m311 píše:
Našemu staršímu chlapečkovi bude 5 let v září 2014 :)
Mladšímu chlapečkovi byl na konci listopadu 2013 jeden rok. :)

jj, malej taky 5 v září :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
4.1.14 12:40
@jitulda83 píše:
Malé byly 4 roky v puli prosince, ale cist tedy opravdu neumi. A psat? Jsem tada, ze namaluje nejaky kloudny obrazek, a poznam, co na nem je. Psat neumi. Ale nemyslim si, ze by byla nejak zaostala. A starsi dcera se naucila psat v prvni tride, v sedmi letech. Nejaka pismena umela, ale nic jsme ji nasilim neucili, nez sla do skoly. A nemyslim si, ze by to byla chyba.

malej už dost písmenek pozná, ale nevidím důvod, proč to pětileté dítě cíleně učit :palec:
a malovat? o tom nemůže být řeč, tak max. vyčmárávat omalovánky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanullka
4.1.14 12:52

Tak ta naše cácorka teda nečte, ani moc písmenek nepozná. Její ségry už se uměly podepsat, Barunku to nebere. Umí počítat do 20, něco lehčího i sečte a odečte, ale to chytla od holek, neučíme ji to.
Mně by bohatě stačilo, kdyby uměla pořádně mluvit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML