Jsou tyto pupínky ekzém?

Anonymní
14.10.24 14:44

Jsou tyto pupínky ekzém?

Zdravím. Od září se léčím s obrovskobuněčným nádorem v noze. Mám 3 měsíční terapie, docházím na onkologii na injekce Xgeva. Od té doby se mi mezi prsty, na loktech, zádech a všude po těle dělají svědivé pupínky a už je to opravdu k nevydržení. Jsem objednaná na kožní, ale až za 3 měsíce. Dříve nemají místo. Já už jsem z toho opravdu nešťastná. Můžete mi říct, setkal jste se někdo s tímto? Co by to mohlo být a co by mi mohlo zatím do té doby pomoct? :( Přikládám foto. Děkuji moc :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ZinaJudita1
14.10.24 15:12

Poměrně specifický dotaz, který bych směřovala spíše do nějaké online poradny. Pokud nenajdu tady na emiminu, tak bych se podívala někde jinde na internetu. Protože tady jako opravdu nejsme kožní lékaři, abychom dokázali poradit. Navíc jenom podle fotky je těžké to nějak posoudit, na ty pupínky je potřeba podívat se zblízka.
Ještě existuje možnost zajít si do nemocnice. Pokud se jedná o akutní problém, tak v nemocnicích mají taky přece kožní oddělení a normálně fungující kožní ambulanci. Když jim vysvětlíš svoje problémy, tak že určitě vezmou a nebudeš muset čekat 3m než budou mít čas v normální ordinaci. Jako zkusila bych si tam třeba aspoň zavolat a zeptat se ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex