Jsou vaši chlapi u hraní PC her vzteklí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
6.8.13 07:35

Vzteká se potichu ale nejvíc mě baví ta obličejová mimika u her :mrgreen: To sedíme se synem a místo na hru koukáme na tatínka a smějeme se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
6.8.13 07:53
@Kakika píše:
Můj tankista tento měsíc oslaví 30.tiny. Ale musím říct, že se docela snaží aspoň nevzbudit děti :lol: Ale občas taky krásně běsní a já nechápu, proč to hraje, když mu u toho hrozí, že mu rupne cévka v mozku a bude tahat nožičku za sebou :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
6.8.13 08:02
@jediný andílek píše:
Holky, kolik je vaším chlapum??

tomu mému je 42 a sluchátka na uších má taky :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
6.8.13 08:03

@araw jsem mu taky říkala, že ho trefí šlak a že ho dám do ústavu, protože si za to bude moci sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
6.8.13 08:09
@Lenule213 píše:
@araw jsem mu taky říkala, že ho trefí šlak a že ho dám do ústavu, protože si za to bude moci sám.
:mrgreen: :mrgreen: napsala jsi to fakt pěkně, taky je to pro mě nepochopitelné. Ale já byla fakt pařmenka, taky jsem se vztekala a nechápu, proč jsem to hrála, když mě to tak rozčilovalo. te´d si tak jednou za 3 měsíce pustím simsy nebo zahraju karty a je klid :mrgreen: jinak můj nehraje, sází a taky se vzteká :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
6.8.13 08:50

@araw simsy jsem hrávala taky než se narodil malý. A to jsem poslouchala jak můžu hrát takovou blbost.Ted občas hraju hry na upjers.com.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.13 11:04

@Magdali tak to je síla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
6.8.13 20:44

Ahoj holky :) tak teď ten můj tankista vyjímečně nehraje, ale zasedl mě televizi a čučí na tankový bitvy na ČT2 :cert: nevím, jestli není lepší, když čumí do toho počítače :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.13 20:48

@poprvé těhulka

tak to jsme na tom stejne :D, jak davaji takovydle nejaky dokument tak je po televizi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
6.8.13 20:56

@smutný anděl :D na zabití fakt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.13 21:00

@poprvé těhulka

na druhou stranu porad lepsi nez kdyby sedeli v hospode :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
6.8.13 21:06

@smutný anděl No to ten můj jednou, dvakrát týdně na ty 3 piva taky zvládne :D Naštěstí se už přesunul zpět k PC, protože si to teď prý musí zahrát, tak mám klid, ale v telce stejně nic nedávají :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.13 21:10

Ten muj tak jednou za 14 dni na dve pivka:-)a ted cuci ani nevim na co ale hrat uz dneska urcite nepujde, za chvilku zapadne do postele, rano brzo vstava:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
6.8.13 23:45

Jo můj se taky vzteká… přičítám to tomu, že muži jsou soutěživý a jak se dostanou do zápalu tak nevidí neslyší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
7.8.13 00:58

Tak já se přidávám k ženám tankistů a taky u nás ještě valí manažer hokeje :zed: jinak je mu 29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí