Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás se hraje Mafia a co slyším vždycky za tím PC.
Takže ano.
Ale člověk si řekne,30-ti letej borec, tak bude mít rozum a on tady střílí tanky a nadává jak špaček
Už mě ta hra taky neskutečně sere :/ Jenže u nás, když to nejsou tanky, tak je to nějaká jiná hra ![]()
@Mia82 píše:
Tak koukám, že tanky frčí skoro všude![]()
mohly bychom založit diskuzi „Ženy tankistů“ ![]()
Tak u nás taky valí tanky
Jednou jsem to zkoušela, ale tak rychle mě odstřelili, že jsem se ani nestihla rozkoukat ![]()
@Etcetera78 píše:
mohly bychom založit diskuzi „Ženy tankistů“
To ano
![]()
Holky u nás tanky, a wowko. Má sluchátka na uších, tak mě ani neslyší to. Mám pak chuť ho prokopnout
Když ho už postopadesátý někdo „zastřelí“ a jemu nejde dokončit mise (hraje takový ty vojenský mise ala druhá světová válka, neptejte se mě jak se to jmenuje), tak se mu už dvakrát podařilo vzteky rozbít myš ![]()
ale už dobře dva roky hraje hooodně málo, nemá na to čas, hodně hrál v době, kdy byl po operaci kolene půl roku doma a nemohl chodit, tím pádem ani nic dělat…
Příspěvek upraven 05.08.13 v 21:03
@jediný andílek píše:
Holky u nás tanky, a wowko. Má sluchátka na uších, tak mě ani neslyší to. Mám pak chuť ho prokopnout
u nás taky valilo wowko, ale s tím sekl, začal tanky. Nedávno hrál ještě Teru a teď Guildwars nebo tak nějak ![]()
Skoro 30,ale nedělám si iluze, že by časem skončil, kamoška mi říkala. že ty tanky hraje i jeji 60 letý otec ![]()
Můj tankista tento měsíc oslaví 30.tiny. Ale musím říct, že se docela snaží aspoň nevzbudit děti
Ale občas taky krásně běsní a já nechápu, proč to hraje, když mu u toho hrozí, že mu rupne cévka v mozku a bude tahat nožičku za sebou ![]()
Mýmu 29…a chová se jak puberťák, když se k tomu dostane. Pamatuju si na dobu, kdy byl v osmnácti pár týdnů bez práce a s jedním kamarádem u nás doma valili playstation, silent hill, tankový bitvy, vojáčky a pod.
To byla hodně krušná doba, byli schopný u toho sedět neskutečný množství hodin ![]()
Jo a aby jste věděli, tak můj drahý už bude mít s těma tankistama, se kterýma hraje v rotě dokonce druhý osobní chlastací sraz o víkendu…no jako úplně na zabití ![]()