Jsou vaši chlapi u hraní PC her vzteklí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1857
5.8.13 21:20

@Jančounek @Etcetera78 Holky,máme to těžký :lol: Po téhle větě bych ho fakt nejradši praštila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
5.8.13 21:24

@claire91 o tom mi chvíli povídej :D
Kolikrát se ho na něco ptám a čekám na odpověď, ale on mě ani nezaregistruje, protože musí střílet, jinač by sestřelili oni jeho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
5.8.13 21:27

U nás doma valí Forge of Empires a taky se hezky vzteká. Hlavně když napadá sousedy.
Někdy to opravdu stojí za to, tak mu říkám, ať to nehraje, když na to nemá nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
5.8.13 21:35

@Jančounek To známe :D Nebo se ho na něco zeptám a on teď na mě nemluv, musím se soustředit, aby mě nezabili. A nejvíc mě nas… když jsem na něj mluvila a on mi začal vyčítat, že ho kvůli mě zabili. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3222
5.8.13 21:36
@Etcetera78 píše:
který víkend? Můj chlap má nějaký tankový sraz 17.8. - tak jestli náhodou nejsou ve stejném klanu 8o :jazyk:

tak to bude v jiném klanu…mají sraz už tento víkend…no jsou to šílenci, děs, běs :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
5.8.13 21:37

U nás doma taky jezdí tanky. Slovník takový, že dlaždič je svatý. Čekám kdy prohodí PC oknem. A nejhorší je, že to občas schytám i já (slovně) :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
5.8.13 21:39

@claire91
Joo, tak tohle mám na talíři taky docela často. Buď nevnímá a nebo se na mě oboří, že mu kvůli mě zabili vojáka. I když to říká trošku jinak - „teď jsem to kvůli tobě pos…“ :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
5.8.13 21:41

@claire91 tak to mě teda zatím nevyčítá, pač vůbec ani neví, že na něj mluvím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
5.8.13 21:41
@Etcetera78 píše:
mohly bychom založit diskuzi „Ženy tankistů“ :mrgreen:
:palec: :potlesk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
5.8.13 21:46
@jediný andílek píše:
Holky, kolik je vaším chlapum??

Mému je 31. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
5.8.13 21:48
@jediný andílek píše:
Holky, kolik je vaším chlapum??

Mýmu 37.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
5.8.13 21:48

Já hraju tanky s manželem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
5.8.13 21:49

Hihi, to jsem se zase pobavila, že v tom nejsem sama. :mrgreen: Můj muž (32) teda nehraje tanky, kupodivu! Ale jiný hry, hvězdný války, neverwintry, unreal… Ale je to teda kliďas, když ho naserou, vypne to a pustí jinou. :pankac: Když jsem hrávala některý z nich já, nadávala jsem určitě víc. :lol:

Ale moooc dobře znám, že nemá čas, protože je zrovna v bitvě, na výpravě a já nevím co, a zabili by ho. Často mě vůbec nevnímá, a když zvýším hlas, akorát na mě vyjede, že teď ne!!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
5.8.13 21:51

34 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.13 22:12

Holky ja se k vam pridam, hral muj ex a hraje i soucasny ale ne v takove mire, ale ex kdyz marodil a byl doma vydrzel hrat i 26 hodin v kuse, jidlo kPC, piti, cigara a kafe a take nevnimal hodne casto, pokud hral jen Zaklinace nebo asasina tak jeste dobryx ale jak hral po neti Crysis tak konecna a teke litali prirozeni vzduchem :pocitac: :pocitac: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí