Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jančounek @Etcetera78 Holky,máme to těžký
Po téhle větě bych ho fakt nejradši praštila ![]()
@claire91 o tom mi chvíli povídej ![]()
Kolikrát se ho na něco ptám a čekám na odpověď, ale on mě ani nezaregistruje, protože musí střílet, jinač by sestřelili oni jeho ![]()
U nás doma valí Forge of Empires a taky se hezky vzteká. Hlavně když napadá sousedy.
Někdy to opravdu stojí za to, tak mu říkám, ať to nehraje, když na to nemá nervy ![]()
@Jančounek To známe
Nebo se ho na něco zeptám a on teď na mě nemluv, musím se soustředit, aby mě nezabili. A nejvíc mě nas… když jsem na něj mluvila a on mi začal vyčítat, že ho kvůli mě zabili. ![]()
@Etcetera78 píše:
který víkend? Můj chlap má nějaký tankový sraz 17.8. - tak jestli náhodou nejsou ve stejném klanu![]()
tak to bude v jiném klanu…mají sraz už tento víkend…no jsou to šílenci, děs, běs ![]()
U nás doma taky jezdí tanky. Slovník takový, že dlaždič je svatý. Čekám kdy prohodí PC oknem. A nejhorší je, že to občas schytám i já (slovně) ![]()
@claire91
Joo, tak tohle mám na talíři taky docela často. Buď nevnímá a nebo se na mě oboří, že mu kvůli mě zabili vojáka. I když to říká trošku jinak - „teď jsem to kvůli tobě pos…“ ![]()
@claire91 tak to mě teda zatím nevyčítá, pač vůbec ani neví, že na něj mluvím ![]()
@jediný andílek píše:
Holky, kolik je vaším chlapum??
Mému je 31. ![]()
@jediný andílek píše:
Holky, kolik je vaším chlapum??
Mýmu 37.
Hihi, to jsem se zase pobavila, že v tom nejsem sama.
Můj muž (32) teda nehraje tanky, kupodivu! Ale jiný hry, hvězdný války, neverwintry, unreal… Ale je to teda kliďas, když ho naserou, vypne to a pustí jinou.
Když jsem hrávala některý z nich já, nadávala jsem určitě víc. ![]()
Ale moooc dobře znám, že nemá čas, protože je zrovna v bitvě, na výpravě a já nevím co, a zabili by ho. Často mě vůbec nevnímá, a když zvýším hlas, akorát na mě vyjede, že teď ne!!! ![]()
Holky ja se k vam pridam, hral muj ex a hraje i soucasny ale ne v takove mire, ale ex kdyz marodil a byl doma vydrzel hrat i 26 hodin v kuse, jidlo kPC, piti, cigara a kafe a take nevnimal hodne casto, pokud hral jen Zaklinace nebo asasina tak jeste dobryx ale jak hral po neti Crysis tak konecna a teke litali prirozeni vzduchem
![]()